Maak kerst sexy met deze shopping guide

De decemberfeestmaand laat in alle kleuren en geuren van zich zien en horen. Van overal ontvang je goedgevulde verlanglijstjes en kerstinkopen worden ruimschoots op tijd gedaan. Grote kans dat jij straks lekker kunt genieten van je welverdiende vrije dagen rondom kerst en oud & nieuw. Naast het verwennen van anderen mag jij jezelf ook eens flink in de watten leggen. Omdat kerst anno 2020 een stuk intiemer wordt dan voorgaande jaren, hebben wij dé shopping guide samengesteld voor een heerlijk sexy kerst!

DIY adventskalender

Het aftellen tot kerst met kleine verrassingen is een heerlijke activiteit om samen of solo te ondernemen. In de afgelopen jaren is het succes van de adventskalender dan ook enorm toegenomen. Pabo’s eigen adventskalender van dit jaar is helaas al uitverkocht, maar jij kunt zelf aan de slag om de dagen tot kerst af te tellen met jouw eigen DIY adventskalender. Ontzettend leuk om samen of alleen te doen. Je bepaalt zelf welke cadeaus jij selecteert en hoeveel dagen je af wilt tellen. Bedenk voor iedere dag een leuk cadeau en nummer vervolgens de cadeaus per dag. Voor het ontdekken van jezelf en eventueel je partner, kun je gaan voor cadeaus die jou of jullie echt verrassen. Kies eens iets uit dat je nog nooit geprobeerd hebt en maak er een avontuur van. Denk aan leuke kleinigheidjes als bijvoorbeeld een tickler of klein zweepje, een vibratie-eitje of een massagekaars. Om het jezelf iets makkelijker te maken kun je ook een mooie cadeaubox bestellen en de producten uit de doos inpakken en nummeren. Maak er dagelijks een momentje van en test je cadeau direct na het uitpakken. Zo beleef jij in de aanloop naar kerst een spannende sexy reis waarin je optimaal geniet van fijne erotische momenten alleen of met je partner.  

“Voor het ontdekken van jezelf en eventueel je partner, kun je gaan voor cadeaus die jou of jullie echt verrassen.”

Sparkling Beauty – Lingerie

Vaak kopen mensen lingerie om er verleidelijk uit te zien voor een ander. Maar heb je jezelf al wel eens een setje cadeau gedaan? Jouw lichaam verdient het om gehuld te worden in het mooiste kanten setje. Je zult versteld staan van het gevoel van zelfvertrouwen en power wanneer jij er dropdead gorgeous uitziet in een prachtig setje met mooie subtiele details. Het fijnste aan lingerie is dat jij helemaal zelf bepaalt wie jou op deze ultiem verleidelijke manier mag zien; of dat nu voor jezelf is, of voor jou en jouw lucky partner.

Met lingerie ben jij in staat om een look te creëren waarmee je jouw lichaamsvorm complimenteert en waarmee je jouw vrouwelijkheid in vol ornaat omarmt. Werp eens een extra blik in de spiegel terwijl je zo’n prachtig setje draagt, zo word je gegarandeerd verliefd op jezelf en je lichaam.

Sparkling new toys

In de decembermaand heb jij extra tijd en ruimte voor jezelf en daar mag je ten volle van genieten. Besteed eens een dagje aan het ontdekken van je eigen lichaam en trakteer jezelf op een toy waar je nog weinig ervaring mee hebt. Wellicht is deze maand voor jou de uitgelezen kans om jouw eigen orgasmes te analyseren en ontdekken. Door hiervoor een momentje voor jezelf te nemen, geniet je ongestoord en op andere manieren dan gebruikelijk. Verras jezelf bijvoorbeeld eens met een luxe G-spot vibrator, zoals bijvoorbeeld deze van OhMyG of probeer klaar te komen terwijl je een kleine buttplug draagt. Jouw slaapkamer is je speeltuin en je hebt er alle tijd voor. Heerlijk om jezelf wat genot cadeau te doen. 

Lees ook: De self-pleasure gids voor een regenachtige dag

“Wellicht is deze maand voor jou de uitgelezen kans om jouw eigen orgasmes eens te analyseren en ontdekken.”

Games & Fun

Maak kerstavond extra spannend dit jaar en doe jou en je partner een erotisch spel cadeau zoals Ultiem Verlangen. Maak er een interessant “uitpakspel” van, waarin je eerst een opdracht uit het spel moet voltooien, voordat je weer een cadeau mag uitpakken. Zo blijft Kerstavond warm en liefdevol, maar geniet je samen van al het spannends dat jullie elkaar te bieden hebben. Bovendien kom je tot nieuwe ideeën en technieken die jullie dichter bij elkaar brengt. Zo wordt het gegarandeerd een sexy kerst.

Lees ook: Erotische spellen: dit zijn onze favorieten

Tips voor een intiem kerstdiner

Geen groot familiediner voor kerst dit jaar waarschijnlijk. Dat biedt jou de mogelijkheid om deze editie jouw drie-gangen-menu samen met je partner extra spannend te maken. Geef daarom eens een sexy twist aan je kerstdiner. 

Het voorgerecht combineer je met wat spannend voorspel. Kleed je sexy aan, ga gehuld in een prachtige sparkling dress zonder dat je een slipje draagt of draag bijvoorbeeld een setje lingerie onder je kleding. Doe jezelf een vibratie-ei of vibrerende slip cadeau en geef je partner (of scharrel op afstand) de afstandsbediening. Toys als de We-Vibe Moxie kun je zelfs besturen via een smartphone. Het voorspel kan beginnen! Tijdens je voorgerecht geniet je van heerlijk eten én word je ondertussen stiekem geteased tussen je benen. Spannender wordt het bijna niet. Houd het nog even spannend en kom tot een punt waarop je het bijna niet meer uithoudt. Pauzeer vervolgens en maak je klaar voor het hoofdgerecht. Spreek af dat jullie tijdens het hoofdgerecht alleen maar sexy gesprekken kunt voeren met elkaar en voer de temperatuur op. Er is na het hoofdgerecht bijna geen houden meer aan: speel ondertussen nog verder met de op afstand bestuurbare toy en maak je klaar voor het spetterende hoogtepunt: jullie dessert. 

“Tijdens je voorgerecht geniet je van heerlijk eten én word je ondertussen stiekem geteased tussen je benen.”

Bedenk een sexy dessert met stukken fruit die je elkaar voert of tease elkaar met slagroom. Kleed elkaar langzaam uit tijdens het dessert en laat elkaar genieten van een heerlijke body to body massage met – je raadt het al – een heerlijke Happy Ending! Kom tot volledige ontspanning en geniet samen na van een intens sexy kerst diner

Making Christmas sexy again

Voldoende mogelijkheden dus om jouw kerst eens een keer op een andere manier te vieren dan gebruikelijk, zonder dat je de kerstgedachte loslaat. Make it a December to remember en maak van kerst je spetterende hoogtepunt!

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?