De spannendste plekken voor buitenseks

De spannendste plekken voor buitenseks

Buitenseks: heb jij het wel eens geprobeerd? Het is spannend, want je kunt elk moment betrapt worden. En ondanks dat, of misschien juist wel daarom, is het een fantasie van veel mensen. Freelance schrijver Linda graaft in haar geheugen voor de spannendste plekken waar zij ooit buitenseks heeft gehad én geeft praktische tips.

Buitenseks: waar kun je het allemaal doen?

Er zijn talloze plekken te bedenken waar je kunt genieten van de wind op je blote huid en de spanning of je zal worden betrapt.

In het water

Je bent op vakantie, het is warm, je bent schaars gekleed en jouw partner (of scharrel) is aantrekkelijker dan ooit. Seks is het zwembad of de zee is dan een heel aantrekkelijke optie. Het is makkelijk ook, want in het water is het eenvoudig voor je partner om jou op te tillen. En dat kleine bikinibroekje schuif je zó opzij.

In het bos

Het bos leent zich met uitstek voor een staand standje: vooral omdat vochtig mos, dennenappels en takjes niet echt relaxt zijn om op te liggen. Ga van het gebaande pad – letterlijk en figuurlijk – en verwen je partner oraal terwijl hij of zij tegen een boom geleund staat.

Op het strand of in de duinen

De meeste mensen hebben het wel eens meegemaakt: je maakt midden in de nacht met je vakantieliefde een wandeling op het strand. Het ontspannen geluid van de golven, de sterren aan de hemel: het is hét perfecte moment om toe te geven aan je lust en een moment te beleven waar je twintig jaar later nog met plezier aan terugdenkt.

Buitenseks in de tuin

Je hoeft de omgeving van je huis niet eens te verlaten als je op zoek gaat naar een geschikt plek voor buitenseks. Ga jij niet op vakantie deze zomer? Je achtertuin is een uitstekende locatie. Je kunt bijvoorbeeld samen op het gras liggen onder een dekentje, maar ook een comfortabele loungebank leent zich uitstekend voor een vrijpartij. Heb je geen buren die in je tuin kunnen kijken? Dat kan je dat dekentje ook wel achterwege laten.

Op het balkon

Ook een balkon is een spannende plek voor een potje seks. Jij leunt met je buik tegen de reling, terwijl je partner jou van achteren neemt. Gepaste kleding én het scannen van je omgeving is wel belangrijk. Zo voorkom je ongepaste belangstelling én geef je zelf ook geen aanstoot.

Buitenseks achter de kroeg of discotheek

Ga je graag naar de kroeg? In plaats van naar de wc te gaan voor een vluggertje kun jij je onenightstand ook meenemen naar buiten. Vaak zijn er voldoende donkere steegjes te vinden in het stadscentrum. Kijk wel even om je heen om te zien of er geen beveiligingscamera’s hangen.

In de auto

Buiten en toch beschut: de auto is een fijn plekje voor buitenseks. Op de motorkap, orale seks voor hem in de bijrijdersstoel of gewoon samen op de achterbank: het is misschien wat krap, maar het is wel mogelijk.

Een gratis tip: zet je auto niet in een modderig weiland. Dit voorkomt dat de boer je auto met zijn tractor los moet trekken. Wat achteraf gezien een goed verhaal is, maar op dat moment voor stress zorgt waar de onhandige seks niet tegenop kan.

In het park

In bijna elk park is wel een plekje te vinden waar je redelijk uit het zicht kunt vrijen. Natuurlijk is het ook van het tijdstip afhankelijk: overdag in de zomer is het er drukker dan midden in de nacht na het stappen. En zo midden op het grasveld, tijdens een rustige nacht, heeft ook wel wat.

Lees ook: Zo gebruik je sextoys in het openbaar

Buitenseks? Met deze praktische tips wordt het een succes

Schurend zand tussen je schaamlippen of de buurman die vanuit zijn slaapkamer in je tuin kijkt terwijl jullie net lekker bezig zijn: sommige dingen moet je niet willen. Met deze praktische tips wordt buitenseks nog lekkerder.

Denk na over de standjes

Als jullie lepeltje-lepeltje op een kleed liggen (eventueel onder een dekentje), dan is dat een stuk minder opvallend dan wanneer jij je voorovergebogen laat nemen door je lief. Niet dat het één per se beter is dan het ander, maar het is in elk geval de moeite waard om over na te denken. Doggy style is overigens wel een heel handig standje als je tegen een buitenmuur of boom kunt leunen en je kleren blijven nog schoon ook.

Kleed je gepast

Natuurlijk komt het voor dat je volkomen onverwachts seks in de buitenlucht zult hebben, maar het kan ook gepland worden. In dat laatste geval is het ontzettend handig als vrouw om een iets langer jurkje of rokje te dragen. Geen gehannes met een skinny jeans die je omhoog moet sjorren, maar een kwestie van je rokje naar beneden doen en voilà: niks aan de hand. Voor mannen is het een stuk makkelijker: een loszittende joggingbroek werkt perfect.

Breng een kleed of handdoek mee

Het is ongelofelijk vervelend: het eerder genoemde schurende zand tussen je schaamlippen en billen. Met een handdoek of kleed voorkom je dit gedeeltelijk. Bovendien staat het helemaal niet gek om met een badhanddoek in de duinen te liggen of met een picknickkleed in het bos. De handdoek is ook praktisch om je later mee af te vegen.

Kijk of buitenseks gepast is

Bij buitenseks is het niet per se de bedoeling dat je betrapt wordt, maar het risico is er wel. Dat maakt het spannend, maar probeer in the heat of the moment alsnog verstandige beslissingen te maken. Zo is seks in de zee of in het zwembad leuk en opwindend, maar als er kinderen in de buurt zwemmen wordt het een heel ander verhaal.

Neem een zakje mee

Een zakje? Jep, voor de gebruikte condooms en de verpakkingen daarvan. Niemand wil namelijk gebruikte condooms vinden in de natuur en het zo in je zak stoppen is ook geen aantrekkelijk idee.

Denk er niet teveel over na

Go with the flow en ervaar het bevrijdende gevoel wat buitenseks je geeft. Als je overal over nadenkt, dan verdwijnt het spannende gevoel en maakt het plaatst voor angst. Maar we willen juist dat het leuk is. Geniet er dus van en is het niks voor jou, dan weet je dat nu ook.

Lees ook: mijn eerst trio: seks met twee mannen

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?