Zo gebruik je een sextoy in het openbaar

Zo gebruik je een sextoy in het openbaar

Seks in het openbaar: het is een veelvoorkomende fantasie. Toch geven maar weinig mensen er aan toe. Juist het feit dat je betrapt kan worden, houdt mensen tegen. Een sextoy in het openbaar gebruiken is een spannend – en iets veiliger – alternatief. Met de volgende suggesties ontdek je de lekkerste toys die je kunt gebruiken zónder betrapt te worden.

Waarom houden mensen van seks in het openbaar?

Nog even terugkomend op de seks in het openbaar fantasie. Waarom vinden zoveel mensen dat opwindend? Komt dat omdat je het risico loopt om betrapt te worden, of zijn er ook andere redenen voor? Er is een verscheidenheid aan redenen, zo blijkt uit onderzoek.

  • Het is handig. Vooral voor jongeren die beiden nog bij hun ouders wonen en daar geen privacy hebben. Samen aanrommelen in een auto onder een brug of in het bos kan dan heel praktisch, spannend en opwindend zijn.
  • Het is spannend. De meest logische reden voor de spanning is dat je inderdaad betrapt kunt worden door anderen, terwijl jullie met elkaar bezig zijn. Die wetenschap zorgt voor een extra spannende vrijpartij.
  • Als jullie seksleven een beetje ingedut is, dan kan het leuk zijn om op andere plekken dan in de slaapkamer seks te hebben. Dus ook buitenshuis. “Omdat seks altijd wordt gezien als iets wat privé is, kan het heel bevrijdend en empowering voelen om juist eens seks buitenshuis te hebben,” zegt seksuoloog Dr. Jess van de podcast Sex With Dr. Jess. “Door seks te hebben op een onverwachte plek, kun je de passie en opwinding verhogen.”
  • Er is zelfs een wetenschappelijke verklaring waarom mensen houden van seks in het openbaar. Je brein maakt namelijk dopamine aan, zegt relatie-expert Dr. Dawn Michael. “Dat is hetzelfde hormoon dat vrijkomt als je iets spannend doet, zoals rijden met een snelle auto. Bovendien kun je extra opgewonden raken door de dopamine.”

Is seks in het openbaar strafbaar?

Seks in het openbaar is in principe niet strafbaar. Maar is er sprake van overlast, dan kan je wel bestraft worden met bijvoorbeeld een geldboete of werkstraf. Kies je voor seks in het openbaar, bijvoorbeeld in het bos? Een boswachter zou je, als je op een goed zichtbare plek bezig bent, kunnen waarschuwen dat het niet de bedoeling is. Maar volgens Staatsbosbeheer zoeken boswachters niet specifiek naar vrijende mensen zoeken tijdens hun werk.

Sextoy in het openbaar gebruiken: welke zijn geschikt?

Net als seks in het openbaar hebben, zorgt ook het gebruik van een sextoy in het openbaar voor verhoogde opwinding en spanning. nadat we alles te weten zijn gekomen over het waarom, is het tijd voor het hoe en waarmee. Stel je eens voor: je bent op visite bij goede vrienden, gaat uit eten in een restaurant of hebt een saaie vergadering op het werk. Dit wordt allemaal een stuk spannender met deze toys om mee te spelen in het openbaar!

Vibrerende eitjes met afstandsbediening of app

Zonder twijfel op nummer één als je een sextoy in het openbaar wilt gebruiken, staan vibrerende eitjes. Dit is een sextoy die door een vrouw wordt gedragen. Vaginale eitjes hebben – de naam zegt het al – een eivorm en worden ingebracht in de vagina. Met een afstandsbediening of app kun je de vibratiestanden aanpassen. Het is mogelijk om dit zelf te doen, maar jij kunt de controle ook uit handen geven, door jouw partner dit te laten doen. Dit zijn onze favorieten:

Vibratie ei met afstandsbediening

Dit eitje van Easytoys – leverbaar in onder andere zwart, roze en paars – heeft maar liefst tien vibratiestanden. Hij werkt met een afstandsbediening, die een reikwijdte heeft van twintig meter. Dus zelfs als jullie niet dicht bij elkaar zitten, kan je partner deze toy bedienen.

Ook de Dark Pod van Master Series is een sextoy die je in het openbaar kunt gebruiken. Dit stoere speeltje heeft zeven vibratiestanden en drie snelheden, die bediend wordt met de bijgeleverde afstandsbediening. Ook fijn: je kunt dit speeltje opladen via USB.

Vibrerende eitjes met app

De nieuwste vibrerende eitjes werken vaak met een app. Handig, want de meeste mensen hebben hun telefoon altijd in de buurt. Als jullie bijvoorbeeld in een restaurant zitten, dan zal niemand gek opkijken als je deze bedient. Ook het Magic Sundae eitje van Magic Motion werkt met een app. Het is gemaakt van zijdezachte siliconen en is waterproof. Je kunt het dus bijvoorbeeld ook gebruiken als jullie samen naar een wellness resort gaan, of naar het zwembad. Het Elle Neo eitje van Svakom is ook een aanrader en werkt op dezelfde manier.

Lees ook: Seksnologie: veilig genieten van slimme seksspeeltjes

Oplegvibrator in je slipje

Een oplegvibrator kun jij in je slipje klikken. Hierdoor is het heel makkelijk om deze sextoy in het openbaar te gebruiken. De vibrator – speciaal ontwikkeld voor stimulatie van je clitoris – klem je met een magneetje vast in jouw ondergoed. Zo blijft hij perfect op zijn plek zitten en kan jouw meest gevoelige plekje gestimuleerd worden. De Satisfyer Secret Pantry Vibrator is aan de speciale app te koppelen. Zo kun jij handsfree genieten van de verschillende vibraties: je kunt zelfs vibratiepatronen creëren.

Sextoy in het openbaar: vibrerend slipje

Eigenlijk werkt een vibrerend slipje hetzelfde als een oplegvibrator. In dit geval koop je het slipje erbij. Deze is verkrijgbaar in allerlei kleuren en modellen, zoals een sexy string, boxershort of slip. Het ondergoed heeft een speciaal vakje waar de bulletvibrator in zit en die je ook kunt verwijderen om het slipje te wassen.

Vaginaballetjes

Trillend of niet: vaginaballetjes kunnen je een heerlijke sensatie geven. Deze balletjes worden in de vagina gedragen en worden ook wel Ben Wa ballen of kegelballen genoemd. Dit soort balletjes zijn een uitstekende manier om je bekkenbodemspieren te trainen, maar ze zorgen ook voor seksueel genot. Dit komt omdat de balletjes de neiging hebben om naar beneden te zakken. Jij spant vervolgens jouw spieren aan om dat tegen te houden en dit zorgt voor een heerlijke sensatie. Het gebruik van vaginaballetjes is veilig, maar het is belangrijk om ze niet te lang te dragen. Lees meer daarover in dit artikel over yoni eggs.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?