De vreemdgaande vrouw

Veemdgaande vrouw

Overal waar ze kwamen dachten ze dat het Kevin was geweest die was vreemdgegaan. Ze hadden wel gehoord dat er iets was gebeurd, maar niemand had de moeite genomen om naar het echte verhaal te vragen. Het was namelijk niet Kevin, maar zijn vrouw Naomi geweest die was vreemdgegaan. En dus moest Kevin overal waar ze kwamen een extra klap incasseren, namelijk diegene van de enorme oordelen naar hem toe. Maar hij had niets gedaan, hij was niet degene geweest die tot vier keer toe het bed had gedeeld met een ander. De eerste drie keer waren al een aantal jaar geleden voorgevallen, maar deze vierde man was pas een aantal weken geleden aan het licht gekomen.

Naomi was gevallen voor een collega en merkte dat ze er mee weg kwam om het contact met hem op te zoeken. Het contact verliep telkens een stuk intiemer, maar ondanks dat het geleidelijk liep, overkwam het Naomi niet. Ze maakte elke keer weer een bewuste keus om het initiatief te nemen met hem te kletsen, te borrelen, te knuffelen… totdat ze intens zoenend achter het kantoor stonden. En al die maanden was ze er mee doorgegaan, simpelweg omdat ze ervan genoot én ze er mee weg kwam. Er was niemand die iets door had en dus niemand die haar tegenhield.

Naomi was gewoon een vrouw als zoveel vrouwen. Ze had een lieve man, een dochtertje van vier en was blij met haar leven. Ze had geen enkele reden om zich van haar man af te zetten, of hun relatie op het spel te zetten. Daar ging het ook helemaal niet om voor haar: er deed zich een kans voor, ze voelde de aandacht van een andere man, en koos ervoor om erin mee te gaan. Niet omdat ze ongelukkig was, dat was ze de vorige keren ook niet, maar simpelweg omdat het kon.

Totdat Kevin erachter kwam. Toen voelde ze direct dat het niet meer eerlijk zou zijn als het door zou zetten. Ze is het gesprek niet met Kevin aangegaan, dus ze weet ook niet of het nog een mogelijkheid zou zijn, maar het idee dat Kevin ervan af wist en er dus verdriet van had, was voor haar reden om het te stoppen. Ze hield immers van hem, en zou alles voor hem doen.

Naomi heeft geen spijt van wat ze heeft gedaan. Het enige waar ze nu wel tegenaan loopt is dat iedereen denkt dat Kevin degene is die is vreemdgegaan. Daar heeft ze wel last, want dat verdient hij niet. Zelf vindt ze het niet erg om daarop veroordeelt te worden, maar het feit dat Kevin erop veroordeelt wordt simpelweg omdat hij een man is, dat kwetst haar. Ze houdt immers van hem en wil niet dat iets of iemand hem schaadt.

Lees ook: mijn eerste keer vreemdgaan: spannend en opwindend

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 comment

wasco
augustus 15, 2022 9:20 pm

is cuckolding normaal

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?