Erotische spellen: dit zijn onze favorieten

Een saai, ingedut seksleven. Heb je daar last van en zoek je een manier om het weer wat spannender te maken in de slaapkamer? Met een spannend, erotisch spel pep je je sexleven ongetwijfeld weer op. Erotische spellen zijn er in allerlei verschillende varianten. Lees in dit artikel meer over onze favoriete seksspellen!

Erotische spellen: het Ultiem verlangen bordspel

Ultiem verlangen is één van de populairste erotische spellen. Bij dit spel geef je antwoord op spannende vragen, maar kun je ook opdrachten krijgen. Het Ultiem Verlangen spel werd opgezet door seksuologen en is opvallend, omdat het een respectvol en vrouwvriendelijk erotisch spel is. Omdat het best spannend kan zijn om te bespreken wat je verlangens zijn, wat je lekker vindt en wat je ultieme fantasie is, is Ultiem Verlangen op de markt gebracht.

Tijdens dit seksspel zijn er vragen en opdrachten in drie categorieën: van teder naar intiem naar vurig. En volgens onze gebruikers is dat een opwindende spelopbouw. Het Ultiem Verlangen bordspel is heel geschikt voor stellen die hun liefdesleven wat spannender willen maken. Je maakt namelijk echt aandacht voor elkaar en verdiept zo de relatie.

Andere varianten van het Ultiem Verlangen spel

Als iets succesvol is, dan kun je natuurlijk een vervolg verwachten. Dat is met films en series zo en dat geldt ook voor het Ultiem Verlangen bordspel. Met de uitbreidingsset vul je je klassieke Ultiem Verlangen bordspel aan met 240 opdracht- en vraagkaarten. De Plezier Onderweg variant is een reiseditie van het originele variant. Zo kun je dit spannende spel lekker rustig op reis spelen. En met de Kinky Edition ga je nog net een stapje verder op het gebied van seksspellen. Je kunt deze editie combineren met het originele Ultiem Verlangen spel.

Seksspellen: sex dobbelstenen

Sex dobbelstenen zijn een leuke manier voor wat extra vuurwerk in de slaapkamer. Van Glow in the Dark dobbelstenen waarop opdrachten staan voor het voorspel tot een dobbelsteen met 12 standen: het is er allemaal. Wil je het wel eens op een andere plek doen dan in de slaapkamer? Kies dan voor sex dobbelstenen waar plekken op staan. Of kies voor een setje dobbelstenen die aangeven welk standje je je moet uitproberen, in combinatie met de plek waar dat moet gebeuren. Met deze seksspellen is je liefdesleven nog nooit zo spannend geweest!

Rollenspel

Het ultieme erotische spel is natuurlijk het rollenspel. Droomt je partner ervan om verwend te worden door een mooie zuster? Of wil jouw vrouw eens flink genomen worden door een stoere agent? Met een rollenspel kun je zijn wie je wilt zijn. We hebben zowel stoere mannelijke rollenspelkleding als vrouwelijke rollenspelkleding. Van een schoolmeisje tot een Playboy bunny: wij hebben het ultieme verkleedsetje voor jouw seksspel.

Erotische spellen met opdrachten

Truth or Dare is een bekend spel, wat vaak al een spannende ondertoon heeft. Maar de Erotische Editie is onmiskenbaar een erotisch spel. Durf jij je grenzen te verleggen, door dit spel met je geliefde, of zelfs wel met jullie aantrekkelijke vrienden te spelen? Kies dan voor de Erotic Party Edition! Ook populair zijn de leuke Hart vol Erotiek spellen. Deze hartjes zijn gevuld met opgerolde papiertjes, waar spannende opdrachten op staan. Het Tease Me, Please Me en Fuck Me spel zijn spellen met opdrachten met speeltjes, zoals flexibele handboeien, een bondagelint of een kietelaar. Natuurlijk zitten er ook spannende opdrachten bij deze seksspellen.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?