FALLing #2

seks douche

Zodra de wekker gaat, gieren de zenuwen door mijn lichaam heen; mijn hart bonst in mijn keel en mijn handen worden klam. Vandaag is dé dag. Ik ga Steven weer zien. Licht trillend loop ik naar beneden. Een kop thee in combinatie met de melodieën van Ludovici Einaudi kalmeren mij. Zenuwen maken plaats voor enthousiasme en wanneer mijn kop thee op is, geniet ik eerst van een lange, warme douche.

Tien minuten te vroeg rijd ik de parkeerplaats bij het bos op. Tijd genoeg om mijzelf nog in de weerspiegeling van de auto te bekijken. Ik heb mijn best gedaan op mijn outfit, maar ik voel mij toch onzeker. Een boswandeling in de herfst schreeuwt nou eenmaal niet om sexy hakken en een mooi jurkje. Ik weet geen goede houding aan te nemen en voel me onbeholpen, dus ik ga terug de auto in. Dan krijgt Steven tenminste ook niet het idee dat ik hier al een tijdje sta te wachten.

Terwijl Steven de parkeerplaats oprijdt, stap ik uit en loop naar zijn auto. Hij begroet me met een kus op mijn wang. Direct ontstaan er vlinders in mijn buik en ik begin te blozen. Dit intense gevoel herken ik amper, zo ben ik helemaal niet. Steven ziet mijn rode wangen, lacht en pakt mijn hand vast. “Zo raken we elkaar ten minste niet kwijt”. De blos op mijn wangen wordt nog groter. Terwijl ik naar de grond kijk, stamel ik dat we de blauwe paaltjes moeten volgen.

Wat Steven met mij doet is niet te bevatten. De seksuele spanning is overduidelijk aanwezig, maar dat is niet het enige. Zijn mooie karakter zorgt ervoor dat ik mij automatisch open stel.

Na een paar kilometer slaat het weer om: de wind zet aan en het begint te miezeren. Onze voorliefde voor het bos, de mooie herfstkleuren en het buiten zijn, wint het echter gemakkelijk van die paar druppels. Niet veel later breekt de hemel toch open en komt de regen met bakken uit de hemel. Steven trekt mij snel onder een grote boom en voor ik het door heb sta ik in zijn armen, tegen zijn borstkas aangeleund. Wanneer ik naar hem opkijk, verandert zijn blik. Tijd om na te denken heb ik niet. Mijn lichaam neemt het over en ik hef mijn lippen naar hem op. Gretig zoenen we elkaar terwijl de regen om ons heen valt. Ik merk er weinig van, tot hij zijn hand in mijn nek legt. Iets minder romantisch wanneer je kletsnat bent…

Steven vraagt of ik bij hem thuis wil opwarmen. Dat laat ik mij geen twee keer vragen en ik knik instemmend. Wellicht krijg ik dan nog een kans om tegen hem aan te leunen. Onder de boom voelde ik zijn sterke lichaam al. Ondanks de regen kreeg ik het er bloedheet van.

Terwijl ik achter Steven aan rijd naar zijn huis, vraag ik mij wel af wat hij van mij verwacht, maar ik vraag mij ook af wat ik zelf wil. Hij laat mij zoveel voelen: onrust, hartstocht, enthousiasme, spontaniteit, onzekerheid, disbalans; het komt allemaal voorbij. Ik laat ze de revue passeren en besluit vooral te gaan genieten.

De zenuwen nemen opnieuw de overhand als ik zijn huis nader. Ik wil hem zo graag, maar durf ik de eerste stap te zetten?

Terwijl Steven mij uit mijn natte jas hijst, voel ik de seksuele spanning oplaaien. Ik laat mijn vingers over zijn gezicht glijden en zoen hem voorzichtig tot hij onze kus verdiept. Mijn lichaam krult zich automatisch tegen het zijne. Ik voel zoveel dat mijn lichaam begint te trillen. Steven denkt dat het door de regen komt en vraagt of ik wil douchen. Zonder na te denken vraag ik of hij meegaat. Ik krijg een opgetrokken wenkbrauw terug en de woorden ‘trap op, eerste deur links’. Ben ik te ver gegaan?

Wanneer ik de trap op loop, kijk ik achterom. Wat ik dan zie zet mijn lichaam in vuur en vlam. Steven staat half naakt in de gang en staart mij met donkere ogen aan. Onbewust laat ik mijn tong over mijn lippen gaan. Steven loopt met een krachtige tred op mij af. Zonder een woord te zeggen, tilt hij mij in zijn armen en draagt mij de trap op. Ik weet niet wat mij overkomt, het voelt alsof ik in een romantische film zit. Hij zet mij met kleren en al neer in de douche. Voor ik het door heb, voel ik het warme water mijn rug raken. Mijn bh en tepels worden zichtbaar door mijn natte shirt. Ik kan mijn opwinding niet langer verbloemen.

Terwijl Stevens handen onder mijn shirt verdwijnen, kijkt hij mij vragend aan. Ik knik en binnen enkele seconden liggen mijn shirt en bh op de badkamervloer. Met zijn handen en mond ontdekt hij mijn lichaam tot hij bij de rand van mijn broek komt. De controle over mijn lichaam is zoek en onbewust duw ik mijn heupen naar voren. Wanneer hij mijn spijkerbroek losmaakt en zijn vingers de rand van mijn string aanraken, schiet een verzengende warmte door mij heen. Ik smacht naar zijn aanraking en wil niets liever dan deze man in mij voelen. Tegen mij aan is nog niet dichtbij genoeg. Ik wil alles, ik wil hem helemaal. Steven is echter nog niet zo ver. Iedere centimeter van mijn lichaam gaat hij langs, mijn dijen, mijn onderbuik… Eenmaal aangekomen bij mijn borsten bijt hij zachtjes in mijn tepel. Kleine pijnscheutjes schieten door mijn lichaam die me enkel nog meer opwinden.

Ik wil niets liever dan van mijn en Steven’s lichaam één maken.

Ik moet mijzelf beheersen om rustig te blijven. Het liefst scheur ik zijn boxer van zijn lijf en vrijen we direct ongegeneerd. Aan de andere kant wil ik hier zo lang mogelijk van genieten, iedere centimeter van zijn lichaam in mijn geheugen griffen. Ik verzin een middenweg en laat mezelf op mijn knieën zakken. Met een ondeugende blik kijk ik Steven aan. Met mijn handen trek ik zijn boxer naar zijn enkels en mijn mond blijft hangen bij zijn penis. Langzaam ontdek ik hem. Eerst streel ik zijn bovenbenen en daarna breng ik mijn tong in het spel. Ik lik Steven en wanneer hij hier op reageert, neem ik hem helemaal in mijn mond. Dat ik hem zo opgeil geeft mij een sexy en machtig voel. Hierdoor neemt mijn eigen opwinding alleen maar meer toe.

Niet veel later trekt Steven mij omhoog en gaat hij zelf door de knieën. Met zijn duim beroert hij mijn clitoris terwijl hij twee vingers naar binnen laat glijden. Hij weet mijn g-spot precies te vinden. Mijn hoofd valt achterover en ik geniet van het moment. Alles in mij staat op scherp en het voelt fantastisch. Alsof hij mijn lichaam uit een winterslaap haalt en het vuur in mij aanwakkert. Het duurt niet lang voor ik klaarkom. Ik zet mijn nagels in zijn schouders en laat mij volledig gaan.

Wanneer ik even later weer een beetje kom, tilt hij mij op zodat ik mijn benen om zijn middel kan slaan. Zo zet Steven mij tegen de muur terwijl hij mij penetreert. Vrijen onder de douche was nog nooit zo lekker. Binnen mum van tijd verspreidt de hitte zich door mijn lichaam en voel ik een tweede golf aankomen. Steven ziet de lust in mijn ogen en voert het tempo op. Hij neemt me helemaal terwijl een tweede orgasme intreedt. Steven laat zich ook gaan en met een paar laatste stoten komen we gelijktijdig klaar. Hij kust me op mijn neus en zet mij voorzichtig neer. Ik wankel en zoek steun bij hem. Steven lacht en drukt mij dicht tegen zich aan. Ik sluit mijn ogen en waan me op een roze wolk. Dit heb ik lang niet gevoeld.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?