Erotisch verhaal: Thuis voor de feestdagen – een date met het verleden

erotic story

Zwaar, kruidig en houtachtig. Zijn parfum herken ik uit duizenden. Ik ruik het al voor ik hem zie en mijn hart slaat een keer over. Nonchalant draai ik mijn hoofd opzij, maar ik zie hem niet. Misschien draagt iemand dezelfde geur. Een beetje teleurgesteld draai ik me weer naar mijn drankje op de bar als ik een hand op mijn schouder voel. Ik kijk omhoog en zie hoe hij naar me knipoogt. Ik snuif zijn parfum nog eens diep op. “Kom over tien minuten naar de wc’s,” fluistert hij in mijn oor voor hij een biertje besteld en wegloopt.

“Ik rook je net al”

Ik ben na vijf jaar weer terug in mijn geboortestad. Ik heb hier een geweldige tijd gehad. Ik had veel vrienden, veel lovers en vooral één ex waar ik nog vaak aan terug denk. Onze relatie was vol passie, maar ook erg turbulent. Eigenlijk lagen we elkaar helemaal niet, maar de seks… pfff die was niet normaal. Ik zit samen met mijn moeder in ons favoriete café als ik denk zijn parfum te ruiken.

Tien minuten later sta ik verdekt opgesteld in een nis bij de wc’s. En ja hoor, daar is hij dan. Ik sluit mijn ogen als hij me omhelst en druk mijn neus in zijn hals. “Ik rook je net al,” zeg ik, terwijl ik mijn ogen open. “Je favoriet, toch?” antwoord hij glimlachend. Hij trekt me stevig tegen zich aan en kust me snel. Dan laat hij me net zo snel weer los en zet een stap naar achteren. “Niet hier oké, ik ben met vrienden.” Geïrriteerd laat ik hem los: “Je vroeg mij toch hier te komen. Wat wil je nou?” Voor hij antwoord kan geven loop ik weg. Ik ben zijn spelletjes spuugzat. Daan… mijn minnaar, die ik nooit kan weerstaan.

Een stomend bord pasta wordt voor me neergezet

“Hé, ik was je kwijt,” zegt mijn moeder als ik even later weer op mijn barkruk ga zitten. Om haar heen hangt de geur van de sigaret die ze net heeft gerookt. “Sorry, ik moest heel nodig naar de wc,” antwoord ik. We proosten: zij met een rode wijn en ik met cola, maar dan met een slok Malibu erin. De kokosgeur komt me tegemoet als ik het glas naar mijn mond breng. In de hoek van de kroeg zie ik Daan naar me kijken. Hij blijft oogcontact maken tot ik wegkijk. “Wil je straks ergens anders heen?” vraag ik. “Naar dat nieuwe restaurant om de hoek?” Mijn moeder kijkt me verbaasd aan. “We zouden hier toch een hapje eten? We komen hier als sinds je vijf bent!” Even later zit ik met een stomend bord pasta voor mijn neus. De pesto ruikt sterk, maar niet te overheersend. Daan en mijn moeder spreken elkaar  nog wel eens in de supermarkt. Mijn moeder heeft vast over mijn komst verteld, dus het verbaast me dan niet dat hij hier vanavond ook is.

Hij trekt me het hokje in

Als we klaar zijn met eten bestellen we nog een drankje. “Ik ga even roken,” zegt Joost. Zuchtend reageer ik: “Alweer? Wanneer stop je daar nou eens mee? Het stinkt.” Hij lacht: “Ik stop als jij erover stopt te zeuren.” Mopperend kijk ik hem na en gluur dan of Daan er nog is. Hij staat op dezelfde plek als eerst en maakt met zijn hoofd een beweging richting de wc’s. Ik kijk naar de deur en loop dan met rode wangen naar hem toe. Dit keer trekt hij me het hokje in. “Ik kan niet geloven dat hij je steeds alleen laat,” zegt hij terwijl hij me in zijn armen neemt. Hij kust mijn wang en zakt dan naar beneden, naar mijn hals. Zijn handen kneden mijn billen. Ik trek zijn gezicht naar me toe en houdt zijn wangen stevig vast. Ik snuif zijn geur nog eens diep op en kus hem. Hij kan het allerlekkerst zoenen van iedereen. Stevig, maar niet te. Ik proef het bier wat hij net heeft gedronken.

“Zo lang heb ik niet nodig”

Als we klaar zijn met eten bestellen we nog een drankje. “Ik ga even roken,” zegt mijn moeder. Zuchtend reageer ik: “Alweer? Wanneer stop je daar nou eens mee? Het stinkt.” Ze lacht: “Het is net weer als vroeger, toen zeurde je ook al tegen mij over mijn sigaretten”. Mopperend kijk ik haar na en gluur dan of Daan er nog is. Hij staat op dezelfde plek als eerst en maakt met zijn hoofd een beweging richting de wc’s. Ik kijk naar de deur en loop dan met rode wangen naar hem toe. Dit keer trekt hij me het hokje in. Hij kust mijn wang en zakt dan naar beneden, naar mijn hals. Zijn handen kneden mijn billen. Ik trek zijn gezicht naar me toe en houdt zijn wangen stevig vast. Ik snuif zijn geur nog eens diep op en kus hem. Hij kan het allerlekkerst zoenen van iedereen. Stevig, maar niet te. Ik proef het bier wat hij net heeft gedronken.

Met lange halen likt hij me

Met lange halen likt hij me en ik voel zijn tong over mijn kloppende clitoris glibberen. Dan zet hij zijn lippen er omheen en zuigt er aan. Zachtjes, maar al snel steeds harder. Als hij even op adem komt, kijkt hij me loom en geil aan en laat tegelijkertijd twee vingers bij me naar binnen glijden. Zachtjes druk ik zijn hoofd weer richting mijn lichaam. “Ik ben er bijna…” Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Zijn hand op mijn bil, zijn tong die wild mijn clitoris likt, de aanblik van zijn blonde haren tussen mijn benen… het zorgt ervoor dat mijn orgasme zich al snel aankondigt. “Kom, ik kom,” zeg ik hem terwijl ik hem omhoog trek en geniet van zijn vingers die het karwei afmaken. Hij veegt zijn mond af met zijn mouw en kust me dan opnieuw. Ik ruik mezelf, vermengt met zijn parfum. Het is de geilste geur die ik ooit heb geroken en het laatste zetje dat ik nodig heb om klaar te komen. Kreunend verstop ik mijn gezicht in zijn hals, om niet al teveel lawaai te maken.

Als ik even later in het logeerbed kruip bij mijn ouders op zolder en mijn hand naast mijn gezicht op mijn kussen leg, ruik ik het parfum van Daan. Zacht snuffel ik aan mijn hand en voel kriebels in mijn buik als ik er aan denk hoe gretig hij me kuste. Mijn hand zakt naar beneden in mijn slipje. Ik ben alweer nat. Tien minuten later val ik met een glimlach in slaap.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?