Erotisch kerstverhaal: Quality time

erotisch verhaal

Ik ruik de geur van koffie al voordat Dave de deur van de slaapkamer opent. Met een glimlacht zet hij het dienblad op mijn schoot. Terwijl ik een slok neem vraagt hij: ‘Zullen we vanmiddag naar het bos gaan?’ Ik trek het dekbed verder omhoog en antwoord: ‘Oké, zolang het niet regent.’ Hij laat me alleen achter met mijn koffie en croissantjes en ik blijf nog een uur in bed liggen met mijn boek.

Hij kust me opgewonden

De lucht is helderblauw en er schijnt een waterig zonnetje. Het is koud, maar Dave’s arm is sterk en zijn lichaam warm. Onze labrador Max rent heen en weer over het bospad en snuffelt tussen de dode bladeren. Dave neemt mijn gezicht in zijn handen als Max weer stilstaat. ‘Ik heb een verrassing voor je, straks,’ zegt hij. ‘Het enige wat ik van je vraag is dat je een kwartiertje beneden wacht als we thuis zijn.’

Ik trek mijn wenkbrauwen op. ‘Een verrassing? Wat dan?’ Hij moet lachen: ‘Als ik dat zeg is het geen verrassing meer.’ Hij kust me en ik voel aan de manier waarop hij me kust dat hij opgewonden is. Zijn lippen blijven net iets langer dan normaal op de mijne en zijn ademhaling verzwaard. Ik kus hem uitgebreid terug, terwijl ik mijn handen opwarm onder zijn winterjas. Zijn tong glijdt in mijn mond en zijn handen zijn verplaatst van mijn gezicht naar mijn billen. ‘Straks, nog even geduld…’ zegt hij veelbetekenend.

‘Ik wil je helpen ontspannen’

‘Je mag komen!’ roept hij en ik loop snel de trap op. Dave staat in de deuropening van de badkamer en houdt mijn badjas voor me op. ‘Kleed je maar snel om, we gaan in bad om op te warmen.’ Ik doe wat hij me vraagt. Als ik de deur van de badkamer open, zie ik overal aangestoken kaarsen staan. Er hangt een zwoele, bloemige geur, afkomstig van een geurkaars en het badwater zit helemaal vol met schuim. Hij houdt mijn hand vast als ik in bad stap en gaat dan achter me zitten. Maar niet voor hij me een glas rode wijn heeft gegeven. Ik neem een slok en nestel me tegen zijn borst.

Toen we ons huis kochten, hebben we direct de badkamer verbouwd en er een extra groot bad in laten zetten. Maar je weet hoe het gaat: je bent allebei druk en soms vergeet je tijd te maken. Maar vandaag trekt Dave alles uit de kast. Mijn favoriete playlist speelt en de kaarsjes verspreiden een romantisch licht. Ik zucht diep: ‘Dit is heerlijk, dank je wel.’ Zijn wang rust tegen mijn haar: ‘Graag gedaan lieverd. Je bent zo druk geweest. Ik wil je graag helpen ontspannen.’

Met die woorden pakt hij het glas wijn uit mijn hand en zet het weg. Dan spuit hij wat doucheolie op zijn handen en wrijft ze over mijn schouders. Zijn duimen masseren mijn nek en schouders, maar zakken al snel af naar beneden. Ik kreun als hij met allebei mijn borsten speelt. Zijn rechterhand zoekt zijn weg naar beneden en ik voel hoe zijn penis groeit tegen mijn rug.

‘Neem me, alsjeblieft.’

Het duurt niet lang voor hij mijn gevoeligste plekje heeft gevonden. Met zijn vingers kan hij wonderen verrichten. Ik zet mijn voet op de badrand, zodat hij er beter bij kan. Als ik bijna mijn hoogtepunt bereik wrijft hij nog harder. ‘Neem me, alsjeblieft,’ smeek ik hem. Maar hij stopt niet. Stevig blijft hij mijn clitoris stimuleren, terwijl zijn andere hand om mijn borst ligt. Pas nadat ik ben klaargekomen, zegt hij: ‘Kom, we gaan douchen.’

Uitdagend steek ik mijn billen naar achteren en kijk ik hem over mijn schouder aan, terwijl de hete waterstralen naar beneden kletteren. Hij kust me diep en laat zijn handen over mijn heupen glijden. Met wat doucheolie in zijn handen worden mijn billen uitgebreid gewassen. Zijn stijve penis drukt tegen me aan, tussen mijn billen en benen. Maar hij pakt het aas niet en glijdt nog niet bij me naar binnen.

Elke centimeter van zijn huid

‘Zal ik jou eens lekker verwennen?’ zeg ik, terwijl ik me omdraai. Langzaam zeep ik hem helemaal in, terwijl hij suggestief tegen me aan wrijft. Pas nadat ik elke centimeter van zijn huid heb aangeraakt ga ik op mijn knieën zitten. Plagend geef ik een kusje op zijn eikel en richt me dan op zijn kaalgeschoren ballen. Met mijn hand masseer ik ze, terwijl ik hem met mijn andere hand zachtjes aftrek.

Hij likt zijn lippen gelijktijdig met mij, als ik zijn penis in mijn mond neem. ‘Ooooh,’ kreunt hij zacht, terwijl hij zijn ogen sluit van genot. Ik hou ervan om hem zo te zien genieten en neem hem zo diep in mijn mond als ik aan kan, afgewisseld door kusjes op zijn eikel. Ik lik zijn lengte helemaal en neem één van zijn ballen in mijn mond, terwijl ik hem dichter tegen me aan trek. Zijn gekreun vertelt me dat hij geniet. Als ik zijn penis weer in mijn mond neem om het af te maken, stoot hij zachtjes mee terwijl ik zuig. ‘Ik kom schat,’ kreunt hij en ik voel hoe zijn penis beweegt in mijn mond.

Ik slik als hij komt en hij kijkt me verlekkerd aan. We blijven nog even knuffelen onder de warme waterstralen, terwijl hij mijn haren wast. Ik geniet van zijn aandacht en neem me voor om vaker het initiatief te nemen voor zulke speciale weekenden. Om direct de daad bij het woord te voegen masseer ik zijn penis, waarna hij al snel weer groeit. Ik begeleid hem bij me naar binnen, terwijl ik me vooroverbuig. Het duurt niet lang voordat ik weer kom. Een half uur later liggen we lui op de bank, terwijl de kerstboom fonkelt op de achtergrond. ‘Volgende week weer?’ Hij knikt. ‘Ja, volgende week weer.’

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?