Fruitige seks waar jij de vruchten van plukt

Het gebruik van fruit in de slaapkamer is een sexy én gezonde manier om wat meer pit toe te voegen aan jullie seksleven. Want hoe je het ook went of keert, mensen associëren fruit nou eenmaal vaak met sensualiteit. Denk maar aan de oude Grieken die op een sofa liggen terwijl ze druiven worden gevoerd door schaars geklede dames, een vrouw die een banaan diep in haar mond neemt terwijl ze oogcontact zoekt, de perzik smiley… Moeten we nog meer voorbeelden geven?

Fruit is sexy

Als kind leerde je om niet te spelen met je eten, maar je volwassen bent weet je wel beter. Spelen met je eten kan heel erg leuk en spannend zijn. Helemaal in de slaapkamer! Maar hoe verwerk je fruit in jullie seksleven? Je kan gebruik maken van bevroren fruit voor Temperature Play, experimenteren met de verschillende texturen en orale seks wordt uiteraard nog zoeter als je fruit toevoegt. In dit artikel delen wij de beste fruit-based sekstips met jou.

Hete orale seks met koel fruit

Niet alleen op warme zomeravonden in het fijn om te experimenteren met koele temperaturen in de slaapkamer. De sensatie van koud fruit op jouw huid of die van je partner werkt op verschillende manieren stimulerend. Maar voordat wij jou uitleggen hoe je fruit kan toevoegen aan jullie seksleven is het heel belangrijk om te onthouden dat je op moet passen met mogelijke allergieën. Niet elk lichaam reageert even goed op fruit(sappen) bij de intieme zones.

Als jij zeker weet dat je lichaam goed reageert op fruit kan jij dit sexy en eetbare speeltje meenemen de slaapkamer in. Zo kan je een bevroren aardbei of framboos in je mond nemen terwijl je alle gevoelige plekjes van je partner langsgaat met je tong. Nadat je jouw partner hebt opgewarmd met deze koude massage kan je overgaan op oraal. Niet iedereen is even gek op het geven van orale seks, maar met het gebruik van fruit kan je dit misschien wat aantrekkelijker voor jezelf maken. Een pijp-beurt terwijl jij een koud stukje fruit in je mond hebt is niet alleen voor je partner heel lekker maar ook jij haalt er wat uit. Namelijk de zoete smaak van het fruit. Of speel bijvoorbeeld met een stukje fruit op haar intieme zone en druppel er wat fruitsap op en lik dit eraf. Orale seks ontvangen is het allerlekkerst als je merkt dat je partner er ook van geniet, dus misschien is dit de gouden tip voor jullie!

Afkoelen met ijsblokjes

Temperature Play is het spelen met verschillende temperaturen tijdens de seks. Denk bijvoorbeeld aan warme massage olie of ijskoude ijsblokjes. Om in de sferen van het forbidden fruit te blijven, kan jij jouw ijsblokjesvorm vullen met vruchtensap. Houden jij en je partner wel van wat humor? Dan kan je gebruik maken van deze ijsvormpjes in de vorm van een penis om het nét wat leuker te maken. Deze kan je in jullie cocktails doen tijdens date night of gebruiken tijdens de seks. Hoe je een ijsblokje gebruikt tijdens de seks? Nou zo: Terwijl je jouw fruitijsblokje over het lichaam van je partner laat glijden zal het een spoor achterlaten van ijskoud, zoet sap dat jij vervolgens van je partner af kan likken. Door de koude sensatie op de huid zullen de zenuwuiteinden van je partner maximaal aanschieten waardoor deze, maar ook alle andere aanrakingen extra intens voelen. Vergeet vooral de gevoelige erogene zones achter het oor, tussen de dijen en de onderbuik niet. De afwisseling van het koude ijsblokje en jouw warme tong maken jouw partner helemaal gek van opwinding!

Alleen voor uitwendig gebruik

Hoewel een bevroren banaan of ander fruit misschien erg aantrekkelijk lijkt om in te brengen; doe dit niet! (Bevroren) fruit is niet geschikt om vaginaal of anaal in te brengen omdat er stukjes kunnen afbreken en dit kan zorgen voor infecties. Daarnaast reageert vooral de gevoelige vagina niet goed op de verschillende PH-waarden van het fruit. Als je toch graag wil experimenteren met penetratie met een koud of warm voorwerp, dan is een glazen dildo perfect. Deze kan je koelen door hem in de koelkast (niet in de vriezer!) te leggen of te verwarmen in warm water.

Fruitig glijmiddel

Ben jij wel gek op fruit, maar liever alleen op je ontbijtbord? Dan kan je gebruik maken van glijmiddel met een fruitig smaakje. Op deze manier kan je genieten van de frisse smaak, zonder het plakkerige van echt fruit. Dit is ook een goed alternatief voor iedereen die allergisch is voor fruit of voor de mensen die hun beddengoed wat schoner willen houden.

Een juicy Job

Ben jij klaar voor een extra juicy blowjob? Voor deze pijptechniek heb jij een (grote) citrusvrucht nodig. Snijd deze in dikke plakken en verwijder het middelste gedeelte zodat het om een penis past. Vervolgens beweeg jij de plakken fruit om de penis van je partner terwijl jij hem oraal verwent. Als je een grapefruit kiest kan je ook profiteren van de lustopwekkende werking. De bitterzoete smaak en geur van deze vrucht schijnen namelijk opwindend te werken.

Kortom, met fruit kunnen jij en je partner een hele spannende avond beleven. Zolang jullie het maar veilig doen! Doe jij vanavond ondeugend en neem je een hapje van het verboden fruit?

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?