De smaak van lichaamssappen beïnvloeden met fruit

Smaak van lichaamssappen beïnvloeden met fruit

Het zal geen verrassing zijn dat eten en drinken het nodige effect hebben op de smaak van jouw lichaamssappen. De geur en smaak van sperma, of de sappen in de vagina, zijn aangenaam te beïnvloeden met fruit. De werking is nagenoeg gelijk voor de lichaamssappen van zowel mannen als vrouwen. Frisser, zoeter of liever een bittere invloed? Je kan het deels sturen. Fruit heeft soms ook nog een voordelige werking op droogheid, slijmvlies en libido. In dit artikel zetten we de fruitsoorten en hun werking op een rij, waarmee je de smaak van lichaamssappen kunt beïnvloeden.

Smaak van lichaamssappen beïnvloeden: banaan voor zoet sperma

Banaan heeft een sterke invloed op jouw lichaamssappen. Het is een van de zoetste fruitsoorten die er bestaat en heeft een sterke smaak. Banaan heeft ook een sterke invloed op de geur; je zult merken dat de smaak en het aroma van jouw sperma of dat van je partner ook zoeter wordt.

Mango heeft een soortgelijke werking als banaan: zowel sperma als de sappen in de vulva proeven én ruiken zoeter door deze eveneens zoete vrucht. Het maakt daarbij niet uit of je de vrucht daadwerkelijk eet of alleen het sap drinkt.

Appel en banaan voor gezond slijmvlies van de vagina

Appel en banaan stimuleren de aanmaak van gezonde bacteriën: probiotica. Het zijn voedingsstoffen die activiteit van gunstige bacteriën in de darmen stimuleren. En dat straalt weer door naar het slijmvlies van jouw anus en vagina. Appel en banaan zorgen er daarmee voor dat de geur van jouw vagina gezond en aangenaam is.

Smaak van lichaamssappen beïnvloeden: friszoete lichaamssappen met bittere nasmaak

Sinaasappel, citroen, grapefruit: typische citrusvruchten die sperma en jouw vagina laten proeven als een fris snoepje met een bittere touch. Niet zo gek, want als jij een partje van deze vrucht in jouw mond stopt, trekken je kaakspieren waarschijnlijk ook even samen. Citrusfruit heeft dezelfde werking op je lichaamssappen, maar dan een stuk milder.

De werking van de zoete ananas

Vind jij een fruitige, friszoete toon lekker en wil jij jouw lichaamssappen (of juist die van je partner) ook zo laten smaken en ruiken? Begin jouw dag met een ananas! Ananas heeft een sterke invloed op de geur en smaak van sperma en vaginale sappen. Zelfs als je naar de toilet gaat, kun je ruiken dat jij deze gele, sappige vrucht hebt gegeten.

Ben je niet dol op de smaak van ananas? Dan ben jij vast blij om te horen dat er ook andere vruchten met een vergelijkbare werking. Papaja, kiwi en de eerder genoemde citrusvruchten hebben dezelfde werking als ananas. Ze beïnvloeden vooral de geur, maar ook de smaak van jouw lichaamssappen.

Vaginale droogte? Eet rood fruit

Heb je veel last van vaginale droogte en zoek jij een natuurlijke oplossing hiervoor? Eet dan vooral rood fruit. Je kunt het beste kiezen voor rode druiven, druivensap of cranberry’s. Deze fruitsoorten geven een boost aan het oestrogeengehalte in jouw vagina. Oestrogeen zorgt ervoor dat de vagina elastisch is en vochtig blijft. Wanneer je elke dag wat fruit neemt of de sappen ervan drinkt, merk je waarschijnlijk gauw dat er verbetering in zit.

Helemaal niet gek op fruit? Drink sap

Houd je niet van fruit? Dan kun je ook het sap van fruit drinken. Het maakt niet uit of je versgeperst sap drinkt, of sap uit een pak.

Let er bij een pak uit de supermarkt wel op wat voor ingrediënten er nog meer in zitten. Suiker en alcohol hebben bijvoorbeeld een nadelige werking op geur en smaak. Het is dus beter om een product te kiezen met zo min mogelijk toevoegingen. Of je die piña colada laat staan, is helemaal aan jou.

Lees ook: Het gebruik van fruit bij orale seks

Tip van seksuoloog: Superspermasmoothie

De Belgische seksuoloog Goedele Liekens heeft het een en ander geschreven over hoe je de smaak van lichaamssappen beïnvloedt met fruit. Waaronder het recept voor Goedele’s Superspermasmoothie. Voor een zuivere, zoete smaak én geur van sperma. Wat heb jij nodig? Mix de volgende ingrediënten in een blender en drink het op:

  • Ananassap, één kopje
  • Mangosap, één kopje
  • Hele banaan
  • Komkommer, gehalveerd, geschild en zonder pit
  • Verse gember, een halve theelepel
  • Vanille-extract, een halve theelepel
  • Honing, twee eetlepels

Eet fruit en drink genoeg water

Om de werking van fruit optimaal tot zijn recht te laten komen, is het belangrijk om voldoende water te drinken. Wanneer jij twee liter per dag drinkt, worden de afvalstoffen in jouw lichaam afgevoerd. Daarmee voorkom je dat die een nadelige werking hebben op de geur en smaak.

Over het algemeen geldt natuurlijk dat een gezonde levensstijl met voldoende water, het eten van groente en fruit en de nodige lichaamsbeweging het allerbeste is voor de kwaliteit, geur en smaak van jouw lichaamssappen.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?