Lockdown love

Kerstverlichting brandt troostvol in de lege straten. Het is stil buiten. Stiller dan alle voorgaande decembers vol feestelijk rumoer en reuring. Binnen is het leeg, maar ons hoofd zit propvol. Vol van een jaar lang verandering en aanpassing. Het afgelopen jaar raakte ons waar het ons kon raken. En de liefde? Dat belandde op een zijspoor. Nu een nieuwe lockdown ons binnenhoudt is het hoogtijd om de liefde weer op te zoeken en het op zijn puurst te voelen.

Laat liefde je raken

Bestrijd de onrust van het afgelopen jaar met liefde pur sang. Waan je in een warme sensuele wereld waarin alles kan, mag en waar dromen uitkomen. Een sprookje dat verlangens in elke lichaamscel opwekt. Dat je hart laat kloppen, je ademhaling doet opvoeren en waar je benen van heen en weer bewegen. Laat je inwendige liefdesvuur het vastgevroren ijs van afgelopen jaar smelten en voel je zorgeloos en levendig. Focus op het hier en nu en ervaar de oneindigheid van liefde.

Bewijs jezelf dat je mooi bent, er mag zijn en dat je de wereld niet nodig hebt om pure liefde te voelen. Straal voor jezelf en voel de energie en kracht door je aderen stromen. Ondanks dat je zo goed als gekluisterd bent aan je huis, is het des te waardevoller om mentale en lichamelijke grenzen te verleggen. Ga op reis, kom je zelf tegen, pak je hand en reis verder.

Lees ook: Onze kerstboodschap aan jou🎄

Innerlijke passie aanjagen

Voor wie wacht komt alles steeds te laat. Gun jezelf daarom de ruimte en vrijheid om je seksualiteit en zelfliefde extra aandacht te schenken. Toon initiatief door nieuwe toys aan te schaffen en je lichaam op een voor jou nog onbekende manier te plezieren. Ook op een psychische manier uit je comfortzone stappen helpt nieuwe facetten van seksualiteit te ontdekken. Overweeg tantra of mono-cultivatie. Laat je inspireren door mogelijkheden die je in eerste instantie niet zou aangrijpen, zoals soft bdsm of een lovebox. Gooi al je ziel en zaligheid erin en beleef je lichaam als nieuw, als nooit tevoren.

Het vuur laten branden

Of jij jouw vuur nou vindt in porna, nieuwe sekstoys, sexual meditation, tantra, nieuwe standjes, een lingeriesetje of in je partner; laat het liefdesvuur heviger branden dan ooit. Gooi wat extra olie op het vuur en laat jezelf zien wat je qua liefde en seks in huis hebt. Juist in deze tijden van thuisblijven en weinig mensen bezoeken is het zaak om niet van jezelf en de wereld te vervreemden. You are born to sparkle! Uit het, deel het met jezelf,  je partner, de wereld, met wie je ook wil. Jij mag er zijn, geloven in wie je bent en uitstralen wat je wil uitstralen. En wij? Wij helpen jou overal waar het kan. Niet alleen op hete zomerdagen, maar ook juist in de koude wintermaanden waar we jouw vonk helpen ontvlammen en het gehele jaar door laten branden. Verleid jezelf en vind (zelf)liefde.

Lees ook: Jouw slaapkamer, jouw sanctuary

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?