Lustopwekkende massage geven: hoe begin je?

lustopwekkende massage

Houd jij ervan om je partner te verrassen? Of zijn jullie al langere tijd samen en vliegen in bed de vonken er niet meer echt vanaf? Dan is het tijd om daar iets aan te doen. Door elkaar een lustopwekkende massage te geven bijvoorbeeld. Hiermee raak je niet alleen heerlijk ontspannen, maar is het ook mogelijk om erotische spanning op te bouwen. Hoe begin jij zo’n massage en welke technieken gebruik je precies? We vertellen je er alles over in dit artikel..

Wat is een lustopwekkende massage?

De naam zeg het al: een lustopwekkende massage is een massage waarmee je de ander wilt opwinden. Door middel van het aanraken van de juiste plekken – en het vermijden van andere plekjes – is het heel goed mogelijk om iemand erotisch te masseren.

Lustopwekkende massage: wat heb je nodig?

Je hebt niet veel nodig voor een erotische massage. Eén ding is echter onmisbaar en dat is een goede massageolie of -lotion. Er zijn allerlei verschillende soorten. We leggen hieronder kort uit wat de verschillen zijn.

Massageolie

Massageolie wordt veruit het meest gebruikt voor massages. Dit is een heerlijke gladde olie, die ervoor zorgt dat je handen makkelijk over het lichaam van de ander glijden. Massageolie is er in verschillende soorten. Zo is er olie die je speciaal gebruikt tijdens een body to body massage en die dus extra glad is. Er is ook massageolie die verwarmend werkt. Deze wordt warm op het lichaam en zorgt op die manier voor extra ontspannen spieren tijdens het masseren. Er zijn ook oliën met een smaakje. Dat is lekker voor bijvoorbeeld orale seks, maar houdt er rekening mee dat het niet geschikt is voor geslachtsgemeenschap. Daar zijn weer andere oliën voor, waarover we hieronder meer vertellen.

Massagegel

Massagegel wordt traditioneel gebruikt voor Japanse nuru massages. Dit is een body to body massage, waarbij jij met je naakte lichaam de ander masseert. De gel is dikker dan olie en zorgt voor langdurige gladheid. Ook vlekt hij niet, wat prettig is als je over elkaar heen glibbert in bed.

Massagekaars

Een massagekaars is een speciaal soort kaars. Hij bevat namelijk geen kaarsvet, maar gestolde massageolie. Door de kaars aan te steken smelt de olie. De massageolie kun je vervolgens op het lichaam of je handen schenken. Het voordeel van een massagekaars is dat hij zorgt voor sfeer en dat de olie al warm is. Het nadeel is dat je wel even moet wachten tot er voldoende olie is gesmolten.

Twee-in-één massageolie

Twee-in-één massageolie is niet alleen geschikt om mee te masseren. Jij kunt het namelijk ook gebruiken als glijmiddel. In tegenstelling tot gewone massageolie kun je dit soort olie dus veilig gebruiken bij geslachtsgemeenschap. Condooms worden er niet door aangetast en door speciale 2-in-1 olie te gebruiken krijgen vrouwen ook geen last van inwendige infecties. Het is een aanrader als je lustopwekkende massage zijn vruchten afwerpt.

Naast een goede olie, lotion of gel is het ook prettig als je een fijne ruimte hebt om te masseren. In veel gevallen zal dit op het bed zijn in je slaapkamer. Door de gordijnen te sluiten, kaarsjes aan te steken en jullie favoriete muziek aan te doen, kom je nog meer in de stemming voor een fijne massage.

Stap 1: Ga op de billen van je partner zitten

De beste positie voor het masseren van je geliefde is als hij of zij op de buik ligt. Jij gaat op zijn of haar billen zitten of net daaronder, op de bovenbenen. Je lief is naakt of draagt in elk geval geen shirt en lange broek meer. Voor hem of haar is het het fijnst als jij ook niet teveel kleding aan hebt, want een jeans voelt niet prettig aan op de naakte huid. Je kunt bijvoorbeeld allebei nog je boxershort of slipje aanhouden. Zorg van te voren al dat de temperatuur prettig is in de slaapkamer.

Stap 2: Verwarm de olie in je handen

Wrijf je handen (en de olie) warm. Er is niks zo vervelend als je verheugen op een lekkere massage en dan twee koude handen in je nek voelen. Of koude olie die op je rug wordt geschonken. Zorg er dus voor dat zowel je handen als de olie warm zijn.

Stap 3: Start bij de nek en schouders

Hoewel iedereen verschillend is, zijn de nek en schouders vaak plekken waar spanning zit. Het is dan ook de meest logische plek om te beginnen met een massage. Hoewel dit deel van het lichaam niet per se erotisch is, is de hals wel een erogene zone. Glijd af en toe met je vingers langs de hals, terwijl je de nek en schouders stevig kneed. Net zoals je bijvoorbeeld met brood- of pizzadeeg doet. Door op de lichaamstaal van je partner te letten – of te vragen of je harder of zachter moet masseren – weet jij zeker dat de ander het ook lekker vindt.

Stap 4: Masseer de hele achterkant van het lichaam

Bij een lustopwekkende massage is het de bedoeling dat jij het hele lichaam van je geliefde aan de achterkant masseert. Maar voorkom hierbij dat je direct naar de geslachtsdelen grijpt. De billen komen pas als laatste aan de beurt, nadat je de schouders, nek, rug, armen en benen hebt gemasseerd. Je kunt af en toe stiekem zachtjes met je vingers langs haar schaamlippen of zijn ballen glijden, om alvast een beginnetje te maken met het opwinden van je partner.

Stap 5: De voorkant is aan de beurt

Nadat je lief heerlijk ontspannen is door de massage van de achterkant van het lichaam, is het nu tijd voor de voorkant. Ook hierbij is het weer belangrijk om eerst de meest gevoelige plekjes over te slaan. Op deze manier bouwt er zich een intense erotische spanning op, die je niet krijgt als je meteen de penis of borsten masseert. Verwen je geliefde daarom door de armen en benen te masseren. Ook de liezen, buik en borstkas sla jij niet over. Af en toe kun je plagerig tegen de tepels of geslachtsdelen tikken of ze zacht strelen. Maar zorg ervoor dat de focus eerst op de andere lichaamsdelen ligt.

Stap 6: Klaar voor het echte werk

We weten 100% zeker dat deze techniek voor een lustopwekkende massage werkt. Als je tot nu toe alleen heel af en toe de gevoelige plekjes zacht hebt aangeraakt, dan zal je partner inmiddels flink opgewonden zijn. Het wordt nu tijd om ook de spannendste plekken van zijn of haar lichaam aan te raken. Verwarm nogmaals olie en laat het op haar borsten of zijn borstkas druipen. Verwen haar door op haar tegels te zuigen terwijl je haar borsten masseert. Ook bij mannen zijn de tepels een gevoelig plekje. Het masseren van de penis met veel olie wordt vaak met veel plezier ondergaan. Door op de benen van je partner te gaan zitten en hem met twee gladde handen af te trekken heb jij alle controle in handen en maak je hem helemaal wild.

Stap 7: Maak het af zoals jullie willen

Door de manier waarop je je partner hebt verwend, ben je zelf waarschijnlijk ook aardig opgewonden geraakt. Ga je door met masseren om hem of haar te laten komen of komt het aan op echte seks? Dat is uiteraard jullie keuze. Geniet ervan!

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?