Nuru massage: wat is het en hoe begin je er mee?

Nuru massage wat is het en hoe begin je er mee

Heb je wel eens gehoord van een Nuru massage en wil je er graag meer over weten? In dit artikel vertellen we je alles over dit soort massages. Wat is het, hoe begin je er mee en welke producten heb je nodig voor een Nuru massage? Lees snel verder!

Wat is een Nuru massage?

Nuru is een massagetechniek uit Japan. Het woord nuru (nori) is Japans voor glad of glibberig en dat is precies wat een Nuru massage is. Bij deze massage wordt één persoon door één of meerdere masseurs met het naakte lichaam gemasseerd. Beide personen zijn helemaal naakt en het is dan ook een erotische massage. Vaak eindigt een Nuru massage met een erotische daad waarbij degene die gemasseerd wordt klaarkomt. Deze body-to-body massage is perfect als voorspel om met je sekspartner te beoefenen.

  • Een Nuru massage is een erotische massage.
  • De ene persoon masseert de ander met het naakte lichaam.
  • Een heerlijke massage als voorspel voor het echte werk.

Wat heb je nodig voor een Nuru massage?

Als je je echt aan de regels van deze Japanse massage wilt houden, dan wordt er gemasseerd met een kleur- en geurloze massagegel. Deze bevat kamille, azuleen en andere mineralen. Het belangrijkste ingrediënt is het fucoidan bruinalgextract. Een massagegel is grotendeels gemaakt van natuurlijke ingrediënten en heeft een waterbasis. Hierdoor kun je de gel makkelijk weer van je lichaam wassen en vlekken eenvoudig uit je beddengoed wassen. Natuurlijk kun je ook een andere massageolie gebruiken, als jij dat prettig vindt.

  • Een Nuru massage wordt normaliter uitgevoerd met een kleurloze massagegel.
  • Officieel is dit een gel zonder geur.
  • Het bestaat voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten en heeft een waterbasis.
  • Hierdoor kun je je lichaam makkelijk afwassen.
  • En je beddengoed krijgt geen vlekken.

Zelf een body to body massage geven

Dit soort massages wordt ook wel the ultimate glide genoemd. Jullie proberen zoveel mogelijk lichamelijk contact te krijgen. Dat zorgt niet alleen voor erotische spanning, maar ook voor ontspanning en veel intimiteit. Kan je sexleven wel een boost gebruiken? Verras je geliefde dan met een erotische massage. Met dit stappenplan geef je zelf een heerlijke Nuru massage.

1. Zorg voor een romantische sfeer

Het is altijd prettig om elkaar te verwennen in een ruimte waar het sfeervol en gezellig is. Je kunt in de slaapkamer de lichten dimmen, kaarsen aansteken, fijne muziek aanzetten en eventueel een oud laken op je bed leggen om je beddengoed te beschermen. Zorg er ook voor dat het niet te koel is: jullie zijn straks naakt.

2. Kleed elkaar uit

Kleed elkaar uit of kleed je partner uit als jij de masseur speelt en hij de cliënt. Het is de bedoeling dat jullie allebei naakt zijn, anders werkt een body to body massage natuurlijk niet.

3. Zorg voor de juiste massagegel

We schreven al eerder dat dit soort massages niet met massageolie wordt gegeven, maar met een speciale gel. Je kunt bijvoorbeeld de Nuru gel van Exotiq gebruiken. Dit is een extra dikke gel, die heerlijk glad is. Precies wat je nodig hebt voor een geslaagde body to body massage. Deze gel heeft een basis van water en is dus makkelijk af te spoelen. Hij laat ook geen vlekken achter. Natuurlijk hoéf je niet verplicht om een gel te gebruiken: er zijn ook voldoende massageoliën die geschikt zijn voor een body 2 body massage.

4. Smeer je geliefde in…

…en gebruik flink wat van de massagegel. Zijn of haar rug, nek, achterkant van de benen en armen moeten zo glad zijn dat je er straks goed overheen kunt glijden. Tegelijkertijd zorg je er voor dat jij zelf ook lekker glad bent: van je handen en armen tot je borsten en buik.

5. Ga op je partner liggen

Dit is de meest voorkomende positie bij een Nuru massage. Jij ligt op je partner en masseert met je lichaam dat van hem of haar. Beweeg je borst(en) stevig over de rug van je geliefde. Ook met je billen kun je prima masseren, door op je voeten en handen te steunen en ronddraaiende bewegingen te maken. Deze intieme massage is bedoeld om te ontspannen, maar is natuurlijk tegelijkertijd heel erotisch.

6. Maak het af met een hoogtepunt

Zoals we al schreven wordt een Nuru massage vaak afgemaakt met een hoogtepunt. Een orgasme dus. Door al het glijwerk zijn jullie vaak al heerlijk opgewonden en is het eenvoudig om over te gaan op echte seksuele handelingen. En dat mag!

7. Even lekker douchen

Nuru gel, zoals die van Exotiq die we hierboven noemden, is gemaakt op basis van water. Hierdoor kan je de gel heel eenvoudig van je lichaam wassen met water. Ga lekker douchen samen, om bij te komen van deze spannende erotische belevenis.

Massagegel of toch -olie of lotion?

Natuurlijk mag je helemaal zelf weten waarmee jij je erotische massage wilt geven. Wil je liever een olie of lotion gebruiken tijdens de massage? Er zijn speciale massagegels die je kunt gebruiken voor de massage, maar die je ook gebruikt als glijmiddel. Een heel geschikt middel als je zo’n spannende massage geeft. Hetzelfde geldt voor 2-in-1 massageoliën, zoals die van Durex.

Professionele massagesalons in Nederland

Wil je heel graag eens een Nuru massage ondergaan, maar heb je geen partner of in elk geval niet een die eraan mee wil werken? Er zijn speciale massagesalons in Nederland en omringende landen waar je erotische massages kunt beleven!

Heb jij je partner wel eens verwend met een erotische massage?

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?