Met deze tips wordt doucheseks nog heter

doucheseks

Seksen onder de douche? Dat kan heel fijn zijn! Voor veel mensen is het een fantasie, maar daar hoeft het zeker niet bij te blijven. Met je partner of solo: wij geven je tips om doucheseks nog heter te maken.

Doucheseks: een fantasie voor velen

De douche is de meest gewilde plek om seks te hebben. Tenminste, als je de uitslag van het onderzoek mag geloven dat condoommerk Trojan hield onder tweeduizend Amerikanen. 62% van de ondervraagden gaf aan liever seks onder de douche te hebben dan lid te worden van de mile high club (je weet wel, seks in een vliegtuig). En maar liefst 73% van de mannen die nog nooit shower sex heeft gehad gaf aan het graag te willen proberen. Wij snappen waarom! Als je onderstaande standjes en tips leest wordt het gegarandeerd een succes.

De beste standjes voor onder de douche

We geven het toe: doucheseks is niet voor ieder koppel even makkelijk. Je moet je in verschillende posities kunnen en willen buigen en daarnaast heb je natuurlijk altijd het risico dat je uitglijdt. Wees dus alsjeblieft voorzichtig met je partner en jezelf!

Doggy style

De ontvangende partner staat met zijn of haar handen tegen de muur geleund, terwijl de penetrerende partner erachter staat. Diegene kan de ander verwennen met toys, vingers of penis. Het zal even puzzelen zijn of je op je tenen moet gaan staan of juist door je knieën moet zakken om het best te ‘passen’, maar dat zullen jullie snel genoeg doorhebben.

Doucheseks standje: de corkscrew

Dit standje is geschikt als je een bankje in je douche hebt. De ontvangende partner leunt hier namelijk op, op één elleboog en heup. De penetrerende partner zit achter jou en komt achterlangs bij je binnen. Met dit standje zitten jullie beiden veilig op de grond en voorkom je ongelukken.

Wet lotus

De wet lotus is een perfect en veilig standje voor onder de douche. Het is een natte variant van de gewone lotus positie, vandaar ook de naam. De penetrerende partner zit in kleermakerszit op de grond. De ontvangende partner zit – met het gezicht naar de partner gericht – op schoot, met de knieën gebogen en de voeten op de grond. Het is een standje waarbij diep gepenetreerd kan worden en de G-spot van de vrouw gestimuleerd kan worden. Bovendien is het een intiem standje omdat jullie elkaar aan kunnen kijken.

Voordeel: doucheseks is lekker schoon

Doucheseks is niet alleen lekker, het is ook heel hygiënisch. Na het seksen kun je je direct afspoelen en stap je fris en fruitig de badkamer weer uit. Als je het niet prettig vind om tijdens je menstruatie seks in bed te hebben, dan is doucheseks misschien wat voor jou. Jullie worden al tijdens het seksen schoongespoeld. En nog zo iets: orale seks onder de douche. Vind je het niet prettig om zomaar out of the blue orale seks te geven of te krijgen? Als je onder de douche staat kun je hem – of jezelf – eerst wassen. Maak het onderdeel van het voorspel en geniet daarna van een schoon lichaam.

Selflove met de douchestraal

Jezelf bevredigen met de douchestraal kan enorm opwindend zijn. Je hebt hier natuurlijk wel een handdouche voor nodig. Stel de waterstraal in zodat ‘ie niet te hard of zacht is en geniet van de kracht van het water. Laat de straal over je erogene zones glijden, zoals je tepels en clitoris.

Waterproof speeltjes voor in bad en onder de douche

Er komen steeds meer sextoys op de markt die je in bad of onder de douche kunt gebruiken. Wij geven je de populairste waterproof seksspeeltjes.

We-Vibe Melt: relaxen in bad

De Melt luchtdrukvibrator van We-Vibe is een waterproof toy die je gerust mee kunt nemen in bad. Dit sexy speeltje heeft een tuitje dat je over je clitoris plaatst. De twaalf verschillende standen helpen je naar je hoogtepunt. Je kunt de vibrator ook onder de douche gebruiken en hij is zo handzaam dat je hem ook kunt gebruiken terwijl je wordt gepenetreerd.

Fleshlight met zuignap

Handsfree genieten van je Fleshlight masturbator doe je met de speciale douchesteun. Deze zet je met de zuignap vast op een glad oppervlak, zoals een glazen douchewand of de muur. Vervolgens schroef je je favoriete Fleshlight in de steun en kun je deze penetreren.

Heat of the Moment anaal vibrator

Als anale seks normaal lastig is omdat je moeilijk ontspant dan is de verwarmende anaalvibrator van Teazers misschien iets voor jou. Het warme water van de douche of het bad kan je helpen te ontspannen en de verwarmde buttplug helpt daar ook bij. Het speeltje is helemaal waterproof. Vergeet niet om glijmiddel te gebruiken!

Alles in één vibrator

Met de Thumping bunny stotende rabbit vibrator word je op alle mogelijke manieren gestimuleerd. De rabbit oortjes stimuleren jouw clitoris, terwijl de schacht van de vibrator natuurlijk vibreert en je G-spot stimuleert. Maar dat is niet het enige: deze vibrator heeft een unieke stotende functie. Hierdoor wordt penetratie gesimuleerd. Neem hem mee in bad en geniet van alle functies, terwijl je wordt omringt door warm water.

Siliconen glijmiddel voor doucheseks

Je zou denken: het water is al nat genoeg, we hebben geen glijmiddel nodig. Dat zal in sommige gevallen zo zijn, maar over het algemeen is glijmiddel welkom tijdens de doucheseks. Het vocht in je vagina kan onder de douche namelijk makkelijker wegspoelen en het water zorgt er juist voor dat alles wat stroever aanvoelt. Gebruik siliconen glijmiddel onder de douche: dit lost in tegenstelling tot waterbasis glijmiddel niet op als het in aanraking komt met water.

Tot slot nog een paar tips voor succesvolle doucheseks

  • Douchegel en zeep kunnen de pH-waarde in je vagina verstoren en zijn niet geschikt als glijmiddel. Gebruik liever echt glijmiddel. Natuurlijk is douchegel wel heel geschikt om je partner mee te masseren.
  • Gebruik het douchegordijn niet als houvast. Dit kan alleen maar misgaan. Hou je liever vast aan de muur of je partner.
  • Laat je toys na gebruik goed drogen: zo voorkom je schimmelvorming.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?