Erotisch verhaal: Een avontuurtje met een ex

erotische verhalen

Jane is al jaren getrouwd en heel blij met haar gezin. Toch blijft haar foute ex bij vlagen een rol spelen in haar leven. Dat ze aan de andere kant van het land woont maakt niks uit: de sexy berichten vliegen heen en weer. En nu is ze een week in haar oude woonplaats…

“Ik ben morgen alleen thuis”

“App me.” Dat is het enige wat in zijn mailtje staan. Terwijl mijn hart klopt in mijn keel pak ik mijn telefoon en deblokkeer zijn nummer. “Daar is ze dan” stuurt hij direct. “Hey schat” stuur ik terug. Of ik al ben aangekomen, is zijn volgende vraag. “Ja en morgen ben ik alleen thuis” antwoord ik, vergezeld van een veelzeggende emoji. “Je laat er geen gras over groeien he?” Nee, denk ik bij mezelf. Ik heb nu de kans en die laat ik me niet ontglippen. We spreken af dat hij me morgen belt als hij langs kan komen. Die avond fluister ik tegen mijn man in bed: “Morgen zie ik Brian.” Hij draait zijn gezicht naar me toe en kijkt me aan met een mengeling van opwinding en verbazing. “Echt?” “Hmhm, ja. Misschien. Als het oké is?” Hij denkt even na en streelt dan mijn borst. “Spannend hoor. Van mij mag het.”

Tijdens zijn vakantie stuurt hij foto’s van zichzelf onder de douche

De volgende ochtend ben ik al vroeg wakker. Ik heb lang liggen woelen, opgewonden en tegelijkertijd bezorgd of het wel een goed idee is om af te spreken. Brian en ik hebben nooit echt een relatie gehad, maar kennen elkaar al twintig jaar. Ruim zeven jaar hebben we met elkaar gescharreld en ook daarna kwamen we elkaar per ongeluk expres af en toe tegen. Hij strooide met hartjes op mijn selfies en sinds een jaar of wat appen we weer. Soms heel braaf, soms totaal het tegenovergestelde. Tijdens zijn vakantie kon hij het niet nalaten om te laten zien hoe de douchehokjes er van binnen uitzagen, met hem onder de waterstraal. What can I say? We hebben een onweerstaanbare chemie. En mijn relatie weerhoudt me er niet van om te reageren.

“De achterdeur is open”

“Veel plezier,” zegt mijn man terwijl hij me een extra lange kus geeft en in mijn bil knijpt. “Dat zal wel lukken,” knipoog ik. Ik kijk hem na terwijl hij de deur uit loopt en vraag me af hoe hij zich vanavond zal gedragen. Doet hij dan nog net zo lief als normaal? Ondertussen app ik Brian: “Ben alleen.” Vijf minuten later gaat mijn telefoon en hoor ik zijn stem eindelijk weer. Die middag komt hij langs, spreken we af. De hele ochtend komt er weinig uit mijn vingers. Ik werk wat, fiets wat door de stad en bereid me voor op zijn komst. Fris gedoucht sta ik voor de deur als hij vraagt waar hij precies moet zijn. Ik kijk uit het raam en zie hem al over de parkeerplaats lopen. Mijn hart klopt in mijn keel als ik zeg: nummer 5, de achterdeur is open. Tegen de tijd dat ik beneden aankom staat hij al in de keuken. Als hij me aankijkt weet ik al waar dit gaat eindigen. “Hey,” zegt hij met een glimlach, “ik heb je gemist.”

Zijn ademhaling versnelt direct

Nonchalant hang ik tegen het aanrecht. Ik weet me geen houding te geven, het is al bijna een jaar geleden dat ik hem zag. Toen eindigden we samen onder de douche. Hij loopt naar me toe en steekt zijn hand naar me uit. Hij glijdt over mijn rug en trekt me tegen zich aan. Als vanzelf leg ik mijn handen in zijn nek en kus hem. Zijn ademhaling versnelt direct en hij kreunt een beetje. “Eindelijk, waarom woon je eigenlijk zo ver weg?” Ik kijk hem aan: “Wat maakt het uit, we zijn allebei getrouwd.” Daar heeft hij weinig op te zeggen. Zijn handen glijden over mijn hele lichaam en het duurt niet lang voor hij mijn shirt heeft uitgetrokken. Met grote haast bevrijdt hij mijn borsten uit m’n roze bh. Terwijl ik nog steeds tegen het aanrecht leun speelt hij met mijn tepels. Zijn harde penis drukt tegen mijn been. Halfslachtig wrijf ik er een beetje overheen.

“Laten we gaan douchen”

“Kom, we gaan naar boven,” zeg ik en ik loop voor hem uit de trap op. Hij geeft me een tik op mijn billen terwijl ik naar boven ga. Op goed geluk trekt hij de deur van de badkamer open: “Laten we gaan douchen.” Even later staat hij in vol ornaat voor me onder de warme waterstraal. Ik laat me op mijn knieën zitten en trek hem zachtjes af, terwijl ik hem was. Dan neem ik zijn harde penis in mijn mond. Een kreun ontsnapt uit zijn mond. Aangemoedigd door zijn gekreun masseer ik zijn ballen, terwijl ik nog wat harder zuig. Als hij een stapje naar achteren doet pak ik hem vast en trek hem af. Hij komt klaar over mijn borsten met een harde kreun. Met wat zeep in zijn handen wast hij ze weer schoon. “Fuck, Jane.”

“Heb je een speeltje mee?”

“Dat was lekker,” zeg ik terwijl ik me laat kussen, “maar nog niet goed genoeg.” Glimlachend laat hij zijn vingers tussen mijn schaamlippen door glijden. Ik ben kletsnat en heb ontzettend veel zin om door hem aangeraakt te worden. “Heb je een speeltje mee?” Ik knik. “In de slaapkamer.” Nog half druipend van het water laten we ons op het bed vallen. Hij kust me in mijn hals en knijpt hard in mijn borsten, terwijl hij om goedkeuring vraagt. “Je weet wat ik lekker vindt,” is mijn antwoord. Grommend knijpt hij zacht in mijn keel en likt me hard. Ik kijk op hem neer, hoe hij met gesloten ogen gulzig van mijn lichaam geniet en voel het even kriebelen in mijn buik.

Brian heeft andere plannen

Ik overhandig hem mijn Womanizer Duo en hij knikt goedkeurend. “Dubbelop, ik had het kunnen weten.” Hij zet het apparaat aan en ik stuur hem in de juiste richting, zodat het tuitje precies aansluit op mijn clitoris. Normaal heb ik een vast patroon: van zacht naar steeds harder. Maar Brian heeft andere plannen. Hij zet er direct flink het tempo in, waarna ik al heel snel bijna kom. Daarna verlaagt hij het tempo opeens. “Niet stoppen,” smeek ik hem, maar hij is onverbiddelijk. Heel zachtjes verwent de Womanizer mijn clitoris, terwijl Brian om en om aan mijn tepels zuigt. Als hij het tempo verhoogd heb ik niet veel meer nodig. Mijn orgasme nadert in een rap tempo en wordt versterkt door de kunstjes die hij met zijn tong doet. Als hij me ook nog aankijkt, voel ik de herkenbare tinteling in mijn tenen, die doortrekt naar boven. Met veel lawaai kom ik klaar, terwijl ik hem vasthoudt in zijn nek. “Ja, dit heb ik gemist,” zegt hij even later. “Wanneer ben je weer alleen thuis?”

Ben je benieuwd naar de Womanizer Duo uit dit verhaal? Deze vindt je hier.

 

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?