Oh holy night, check deze masturbatietips!

holy night

Wat doe je tijdens een eenzame kerst? Huilen en jezelf heel zielig vinden? Of vrouwmoedig de vingers naar beneden laten dwalen? Ook single ladies hebben behoeften en de periode rondom kerst is perfect om jezelf eens op de eerste plek te zetten. Check daarom deze vijf masturbatietips!

Je kent het waarschijnlijk wel. Je wordt wakker op kerstochtend in een leeg, koud en donker appartement. Het duurt nog vier uur voordat je aan mag schuiven bij de kerstbrunch van je ouders en het duurt nog vijf uur voordat je lichtelijk wanhopig naar de wc vlucht omdat je het spervuur aan kritische vragen van je nieuwsgierige tantes niet meer trekt.

Klomp cement

Heb je nog geen vriendje? Hoe was het gegaan met die laatste scharrel? De tijd begint te dringen, op jouw leeftijd was ik al lang onder de pannen!

Urgh. Niet zo gek dat je buik nu al aanvoelt alsof er een klomp cement in is gestort. Maar voordat die irritatierimpels in je voorhoofd zich permanent thuis gaan voelen, is het tijd om te ontladen. Om alle premature spanning los te laten en even helemaal tot jezelf te komen. En hoe doe je dat beter dan met een potje vrolijke zelfliefde?

Krachtige hormoonbommetjes

Soloseks is namelijk serieus goed voor je stresslevels. Wanneer je klaarkomt, zweef je even door een andere dimensie en krijg je de kans om al je opgebouwde spanningen los te laten. Tijdens je orgasme komen bovendien krachtige hormonen vrij, zoals endorfine, oxytocine en dopamine. Deze hormoonbommetjes zorgen ervoor dat je je vrolijk, gelukkig en ontspannen voelt.

Zit je dus te peinzen en te miepen omdat je alleen wakker wordt met kerst? En zie je huizenhoog op tegen de verplichte familienummertjes? Duik dan onder de lakens met jezelf en laat die hormonen hun gelukzalige werk doen. Voor je het weet, voel je je ontspannen en vrij: klaar om de wereld, en de kerstdis bij je ouders, te bestormen.

Probeer dat ontspannen moment vervolgens zo lang mogelijk vast te houden. Voel je hoe de spanning van binnen zich weer opbouwt? Niemand houdt je tegen om jezelf nogmaals naar Nirwana te poezelen. Geen betere mentale oppepper dan een seksueel hoogtepunt, zoveel is zeker!

kerstavond

Eenzame kerst? Check deze vijf masturbatietips!

Kortom, we mogen masturbatie dus best een beetje zien als een plezierige vorm van selfcare. Maar hoe haal je het uiterste uit je solosekssessie? We verzamelden vijf masturbatietips voor je, komen ze!

1: Kaarsje hier, kussentje daar

Een ritueel is altijd fijn, ook wanneer het om zelfbevrediging gaat. Trek jezelf terug in een hoekje van de slaapkamer, vol zachte kussens en warme dekens. Steek vervolgens een kaarsje aan, zorg voor een prettige temperatuur en verspreid een sensueel luchtje door je kamer voor de perfecte slaapkamersetting.

Een relaxt muziekje is ook nooit weg, dus kom maar door met die sensuele playlist. Zo heb je een heerlijk seksnestje voor jezelf gecreëerd waarin je ontspannen weg kunt zakken.

2: Raak je gevoelige plekken aan

Natuurlijk kun je je direct op je clitoris storten, maar er zijn nog genoeg andere seksueel geladen plekjes op je lichaam die hunkeren naar aanraking. Plekjes waar je in eerste instantie misschien niet aan dacht. Wat dacht je van je vingertoppen, ellebogen, knieën, liezen en enkels? Gebruik je vingers om deze erogene zones zachtjes te strelen en te masseren.

Ga daarna door naar je dijen, buik, billen en borsten, voordat je uiteindelijk de kern bereikt. Experimenteer met de intensiteit van je aanrakingen en blijf bij de plekjes die lekker aanvoelen om het tempo op te voeren. Op die manier betrek je je hele lichaam bij je masturbatiesessie. En wie weet, met een beetje geluk ervaar uiteindelijk een full-body orgasm.

3: Masturberen in slow-motion

Vinden je vingers eindelijk de weg naar je vulva? Sla dan niet obsessief aan het soloscharen. Ga loom en langzaam te werk en vermijd gejaagde aanrakingen. Het gaat er niet om dat je razendsnel klaarkomt, het gaat erom dat je je hele lichaam in extase brengt. En dat kost tijd.

Streel jezelf dus zachtjes en langzaam. En ben je bewust van alle sensaties en tintelingen die je aanrakingen oproepen. Wat heel goed werkt is ‘edging’. Bij deze techniek bouw je seksuele spanning in je lichaam op door op het moment suprême aan de handrem te trekken. Voel je dus dat je bijna klaarkomt? Dan verleg je de aandacht van je clitoris naar bijvoorbeeld je borsten, billen of schaamlippen. Wanneer je jezelf zo een paar keer plaagt, is de uiteindelijke ontlading vele malen heftiger.

4: Bring out the toys!

Tuurlijk. Je vingers, glad en glibberig van glijmiddel, weten na jarenlange ervaring precies waar ze moeten zijn. Maar er zijn legio seksspeeltjes die ook staan te trappelen om jou naar de zevende hemel te vervoeren.

Ligt er nog geen spannende vibrator in jouw nachtkastje te smachten? Doe jezelf dan een plezier en ga op onderzoek uit. Van bulletvibrators tot magic wands en van levensechte dildo’s tot luchtdrukvibrators die orale seks nabootsen: er valt genoeg te ontdekken en er is genoeg om mee te spelen!

5: Gebruik je verbeelding

Soms hebben we zin in een snel potje Pornhub, soms geven we ons lijf en ons orgasme de aandacht die ze verdienen. Want laten we wel wezen, écht bevredigend is zo’n oppervlakkige wip met jezelf meestal niet.

Duik daarom diep in je wildste fantasieën en laat je meevoeren op de stroom aan ongecontroleerde beelden en gedachten die voorbijtrekt. Zonder oordeel, zonder schaamte: het is alleen jij en je verbeelding, dus laat jezelf volledig gaan!

Laatste tip: vergeet het glijmiddel niet!

Je vagina wordt meestal niet zomaar nat. En wanneer je geen tong in de buurt hebt, of geen slangenmens bent, zul je het zelf moeten doen. Met spuug of met glijmiddel. Want geloof ons, dat erotische vingerspel voelt stukken lekkerder aan wanneer je gladjes naar binnen kunt glijden!

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?