Van lotus tot spiegel: zeven sexy masturbatiestandjes!

Masturberen

Lig jij meestal op je rug tijdens het soloseksen? Dat kan natuurlijk creatiever! Met deze zeven masturbatiestandjes heb je genoeg variatie om je foezelfuifjes spannend te houden. Beperk je niet tot de platte rug, maar probeer ze uit!

Na jaren oefening weten we meestal precies wat ons kietelt en naar duizelingwekkende hoogtepunten voert. En dat is maar goed ook, want masturberen is lekker en gezond. Zowel voor lijf en leden als voor je gemoed en die grijze massa in je hersenpan.

Ook zorgt het ervoor dat je je eigen lichaam en behoeften beter leert kennen. Niemand kietelt jou tenslotte beter naar een hoogtepunt dan jezelf. Daar kan je bedpartner waarschijnlijk nog wat van leren en als-ie slim is, doet-ie dat ook. Voor meer vuurwerk in de slaapkamer.

Chapeau dus, als jij regelmatig in je uppie kronkelend tussen de lakens ligt!

Variëren met masturbatiestandjes? Slim en lekker!

Toch wordt het op den duur een beetje saai en gezapig, zo’n gegarandeerd succesnummer. Geroutineerd laten we onze vingers naar beneden glijden en we weten precies welk tempo, welke aanrakingen en welke speeltjes ons laten climaxen. Van die routine wijken we niet snel af. Sterker nog, veel vrouwen masturberen ongetwijfeld al jarenlang op min of meer dezelfde manier.

Losbreken uit de routine

Die manier is misschien wel snel en effectief, maar is-ie ook het spannendst? Of zelfs het lekkerst? Het ene orgasme is tenslotte het andere niet. En zo’n afgezaagd potje soloscharen, ook al kom je klaar, kan stukken minder bevredigend zijn dan een experimenteersessie. Want als je experimenteert met verschillende aanrakingen, standjes en speeltjes ontdek je veel meer over je eigen erogene zones en verlangens.

Wees dus niet beschroomd om op een stoel te klimmen, de spiegel erbij te pakken of er andere hulpmiddeltjes bij te slepen. Wanneer je losbreekt van je belegen masturbatieroutine, of het nu van een standje of van een plek in huis is, wordt het masturberen vanzelf erotischer en sexyer. Masturbeer je bijvoorbeeld altijd in bed? Duik dan eens onder de douche met een arsenaal aan waterproof seksspeeltjes!

“En zo’n afgezaagd potje soloscharen, ook al kom je klaar, kan stukken minder bevredigend zijn dan een experimenteersessie.”

Probeer edging!

En focus niet meteen op de usual suspects, oftewel je vagina en clitoris. Betrek je hele lichaam bij je solosessie, van hals, tepels en buik tot dijen en billen. Experimenteer met verschillende snelheden en technieken. Je kunt zachtjes knijpen, trekken, tikken, cirkeltjes maken met je hele hand of alleen met een vinger. Leg je hand om je vulva heen en draai er met je heupen tegenaan. Ga gewoon los en ontdek wat je lekker vindt. Wie weet verras je jezelf.

Laatste tip voor we de sexyste masturbatiestandjes van stal halen? Probeer edging! Dat is een techniek waarmee je je orgasme zo lang mogelijk uitstelt. Je stopt dus met masturberen wanneer je bijna gaat ontploffen. Vervolgens wacht je eventjes tot de grootste opwinding gezakt is en dan ga je weer verder. Op die manier verhoog je de seksuele energie in je lijf. Op het moment dat je daadwerkelijk komt, is je orgasme superheftig en intens.

masturberen

Zeven sexy masturbatiestandjes!

#1 Op je buik

Yes, we rollen even om. Ga op je buik op een kussen liggen en zorg ervoor dat je vagina het kussen raakt. Wat je vervolgens doet? Simpel! Je draait, cirkelt en beweegt met je heupen alsof je bovenop een sekspartner ligt en zorgt ervoor dat je clitoris telkens tegen het kussen wrijft.

Voor vrouwen die er ook tijdens de seks graag bovenop klimmen is het een superlekker solostandje. Je kunt het standje uitbreiden door je hand te ‘humpen’. Dat doe je door je hand tussen je benen te stoppen en er tegenaan te rijden. Wat let je vervolgens om een vinger of een speeltje naar binnen te laten glijden? Inderdaad, helemaal niks!

Overigens is dit standje ook perfect voor alle anal lovers out there. Omdat je billen gelift worden, kun je jezelf makkelijk penetreren met een vibrerende buttplug of een anaaldildo, als je dat lekker vindt. Bovendien stroomt er in deze houding meer bloed naar je onderste regionen, waardoor je intenser klaarkomt.

“Wat let je vervolgens om een vinger of een speeltje naar binnen te laten glijden? Inderdaad, helemaal niks!”

#2 Spiegeltje, spiegeltje…

Oké, even alle schroom aan de kant. Heb je een grote passpiegel in huis? Pak dan een stoel en ga er wijdbeens naakt voor zitten. Laat vervolgens glijmiddel over je tepels druppelen en speel met je borsten. Verspreid het glijmiddel over je buik, je dijen en ga langzaam door naar je vagina. Spreid je schaamlippen en kijk naar jezelf. Kijk hoe nat en opgewonden je wordt.

Laat je handen over je hele lijf glijden en kijk in de spiegel hoe je reageert op je aanrakingen. Maak cirkeltjes, aai tegen de klok in, wissel af tussen lange halen en kleine, venijnige tikjes op je clit. Heb je grote schaamlippen? Leg ze dan over je clitoris heen en vinger jezelf door de buffer heen.

En schaam jezelf vooral niet. Door naar jezelf te kijken, ontdek je vanzelf welke aanrakingen en plekjes extra lekker en gevoelig zijn. Wil je het liefst heel hard wegrennen? Dan heb je zo’n dosis zelfliefde extra hard nodig. Blijf zitten en wacht af. Je wordt vanzelf geil. Serieus.

#3 De douchekop

Sta een paar minuutjes eerder op en spring onder de douche voor een ochtendwipje met jezelf! De stralen van de meeste douchekoppen zijn krachtig genoeg om je moeiteloos naar een orgasme te kietelen.

Dat kun je natuurlijk zittend doen, met de douchekop tussen je benen, maar je kunt ook blijven staan. Zo kun je met je vingers makkelijk bij je vulva en vagina en de warme waterstralen doen de rest. Bonuspunt: omdat je staat, span je je beenspieren en je bekken stevig aan. Masturberen onder de douche is dus niet alleen stomend heet, maar ook een gezonde work-out. Kun je die ook weer van je lijstje strepen!

“Spring onder de douche voor een ochtendwipje met jezelf!”

#4 De lotus

Zit je op yoga? Dan ben je vast bekend met deze ultieme yogapositie. De lotushouding lijkt een beetje op de kleermakerszit, maar het verschil is dat je voeten op je knieën rusten. Als je niet zo lenig bent, kun je ook de onderkant van je voeten tegen elkaar leggen en je knieën op het bed laten vallen.

Deze positie is perfect voor zelfbevrediging, omdat je overal makkelijk bij kunt. Omdat je je knieën spreidt als de vleugels van een vlinder, creëer je bovendien spanning in de spieren van je bekkenbodem. Die spanning zorgt ervoor dat je orgasme extra intens aanvoelt. Let erop dat je in dezelfde houding blijft zitten. Als het orgasme over je heen spoelt, zul je merken dat het krachtiger aanvoelt dan normaal.

Ga je voor een G-spot-orgasme? Goeie keus! Vergeet dan niet je bekkenbodem aan te spannen en los te laten terwijl je je hoogtepunt nadert. Dat zorgt weer voor heel nieuwe sensaties down under!

“Die spanning zorgt ervoor dat je orgasme extra intens aanvoelt.”

#5 Los op de meubels

Avondje alleen thuis? Dan kun je natuurlijk lekker in je bed wegzinken met de Tarzan of een goeie porna. Maar je kunt ook het meubilair eens onder handen nemen. Niets kan soms prikkelender werken dan een nieuwe masturbatielocatie.

Ga bijvoorbeeld op de bank liggen of gooi je benen over de leuning en hang met je hoofd naar beneden. Pak er een stoel bij en ga er achterstevoren op zitten voor een spiegel of de reflectie van een raam. Berijd de stoel alsof je je partner zou berijden en kijk achterom hoe sexy je eruitziet. Ga wijdbeens voor de voordeur zitten met een seksspeeltje en fantaseer dat er iemand binnenkomt die je vervolgens op de trap gooit en van achteren neemt. Om maar eens wat dwarsstraten te noemen.

Als je goed om je heen kijkt, kun je van elk meubelstuk of elke locatie wel iets geils maken. Doe dat dan ook en dan merk je dat zo’n geijkte masturbatiesessie opeens stukken opwindender wordt.

“Ga wijdbeens voor de voordeur zitten met een seksspeeltje en fantaseer dat er iemand binnenkomt…”

#6 De squat

Klinkt als een afmattende work-out, maar oordeel niet te snel. Dit masturbeerstandje is ideaal als je dol bent op diepe penetratie. En op heftige orgasmes, uiteraard.

Zet een dildo op de grond of op een stoel, even afhankelijk van hoe sterk je bent in je benen. Laat jezelf dan over de dildo heen zakken. Als je dijen beginnen te branden, kun je altijd op je knieën gaan zitten en de dildo zo telkens naar binnen laten glijden.

Het voordeel van de squat? Je vagina staat meer open en zowel je G-spot als je C- en A-spot worden zo veel makkelijker geraakt. Kost even wat oefening, maar is dus zeker de moeite waard!

#7 Luie soloseks

Na al dat gezwoeg is het ook wel eens tijd voor wat luie soloseks. Dus nestel jezelf tegen een zacht stapeltje kussens en spreid je benen. Pak er een seksspeeltje bij als je echt geen zin hebt in handwerk, tenslotte is dit jouw lazy day!

Omdat je lichtjes achterover leunt, kun je makkelijker bij je vagina en clitoris dan wanneer je plat op je rug ligt. Daardoor is je G-spot ook sneller te vinden. De G-spot ligt vrij vooraan en voelt als een klein stukje sponsachtig weefsel, net achter een klein ribbeltje. Door zachtjes op het plekje te drukken, kun je heviger klaarkomen. Sommige vrouwen squirten zelfs door G-spot-stimulatie.

Zorg er wel voor dat je goed opgewonden bent voordat je op onderzoek uitgaat. Door opwinding stroomt er namelijk bloed naar je G-spot, waardoor dit lekkere plekje opzwelt en makkelijker vindbaar is. Streel en verwen dus eerst je andere erogene zones en glijd dan met je vingers, of je speeltje, naar je vochtig geworden binnenste.

Enjoy!

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?