Seks met handboeien. Zo pak je het aan

seks met handboeien

Toe aan wat meer pit in de slaapkamer? Seks met handboeien staat garant voor flink wat opwinding. Van zachte roze handboeien voor beginners tot sexy exemplaren van leer voor gevorderden: ze zijn allemaal even spannend. In dit artikel lees je hoe je seks met handboeien aanpakt.

Handboeien: onderdeel van bondage

Of jullie nou opgewonden raken van een rollenspel waarbij één partner de sexy agent is en de ander in de boeien slaat of je gewoon zin hebt om dominant te zijn: handboeien zijn een leuke toevoeging op je seksleven. Ze zijn er in allerlei verschillende materialen en jullie kunnen ze zelfs op diverse manieren gebruiken. Of je nu houdt van vanille seks of BDSM: een setje handboeien is zelfden een verkeerd idee!

Dominantie en controle

Als jouw partner jou vastbindt, dan heeft hij of zij de touwtjes in handen. Het spannende hiervan is dat jouw geliefde dingen met jou kan doen, zonder dat jij hem of haar kan tegenhouden. Kietelen met een kietelaar of de tepels bewerken met een ijsklontje? Degene die is vastgebonden moet het maar ondergaan en is dus submissive. Uiteraard gaan we uit van een gelijkwaardige relatie tussen de partners en is het belangrijk om geen dingen te doen die de ander niet wil.

Meer intense stimulatie

Degene die vastgebonden is kan niet meer met de handen woelen door de haren van de partner, zijn of haar billen vastpakken of de geslachtsdelen van de ander aanraken. Oftewel: als jij vastgebonden bent, concentreer jij je meer op alles wat je voelt en dus je eigen genot. Je hoeft je niet druk te maken om wat je bij de ander doet, want je hoeft niks te doen.

Seks met handboeien: hoe pak je dat aan?

Lijkt het jou fijn om je partner eens vast te binden? Of raak je opgewonden van het idee dat jij zelf je handen niet kunt gebruiken? Haal de dominante aard in jullie naar boven, door seks met handboeien te hebben!

Communicatie

Goede communicatie is key: helemaal als één van beiden vastgebonden wordt. Vertel je partner dat het jou leuk lijkt om vastgebonden te worden en wat je er zo opwindend aan is. Lijkt het je juist spannend om jouw partner vast te binden met sm-handboeien? Leg hem of haar uit waarom en vraag hoe je partner daar over denkt. Het is altijd belangrijk om goed te communiceren wat jullie verlangens en eventuele angsten zijn en hoe ver de ander mag gaan als de partner vastgebonden is. Een stopwoord kan jullie helpen in de heat of the moment.

Handboeien kopen voor beginners

Wil je sexy handboeien gebruiken voor jullie eerste bondage-avontuur, maar niet helemaal all-in gaan met metalen of leren boeien? Kies dan voor een variant die wat minder intimiderend voelt. Zo zijn er pluche- en bonten handboeien, in vrolijke kleuren als roze en paars. Ook satijnen handboeien voelen zacht aan om je polsen. Dit zijn zachte boeien of een lint van satijn, dat je zelf kunt vastknopen.

Handboeien voor gevorderden

Vind je pluchen handboeien te kinderlijk en wil je wel een stapje verder gaan? Kies dan voor leren handboeien of voor exemplaren van metaal. Leren handboeien zijn vaak comfortabel aan de polsen en een stuk steviger dan bovengenoemde varianten. Kijk je uit naar een stevige BDSM-sessie? Dan passen leren handboeien daar goed bij. Tegenwoordig zijn er natuurlijk ook exemplaren van vegan leer.

Metalen boeien zijn hard en voelen vaak wat minder comfortabel aan aan jouw polsen. Ze zijn wel stevig en goed voor de echte handboeienervaring. En natuurlijk passen ze perfect bij jouw politieagentfantasie. Bovendien zijn metalen handboeien niet duur. Vergeet alleen niet waar jullie de sleuteltjes hebben gelaten!

Je hebt de handboeien… en nu?

Seks met handboeien kun je op verschillende manieren beoefenen. Misschien zie jij jezelf direct vastgeketend aan het bed liggen, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Al kán het wel, als je zo’n spijlenbed van vroeger hebt. Begin rustig, door bijvoorbeeld maar één pols vast te binden aan het bed. Zo kunnen jullie ervaren hoe het voelt als je met één hand vastgebonden zit. Is het een opwindend gevoel? Dan kunnen jullie een stapje verder gaan.

Het missionaris standje is ook heel geschikt als je seks met handboeien wilt uitproberen. Ook al zijn jouw handen bij elkaar gebonden, je kunt ze in elk geval nog om de nek van je geliefde vouwen.

Wil je graag een stapje verder gaan? Dan is het ook heel spannend om handboeienseks te hebben en tegelijkertijd geblinddoekt te zijn. Op die manier is het nog lastiger voor jou om te weten wat je kunt verwachten, maar is ook het genot nog groter. Ideaal bijvoorbeeld, als jij je graag laat verwennen met ijsklontjes of bodypaint. Nog spannender is het om niet alleen je handen vast te laten binden, maar ook je enkels. Dit kun je doen met een hogtie. Op die manier kun jij je niet meer vrij bewegen en lig je gewillig klaar voor je lief.

Sexy handboeien kopen? Bekijk ons assortiment!

Wil je sexy handboeien kopen, voor extra spanning in de slaapkamer? Bij Pabo ben je aan het juiste adres. Roze handboeien, exemplaren met een stoere luipaardprint of juist all the way: met stevige leren boeien. Ook fijn te weten: onze pakketjes worden zonder herkenbare afzender verzonden. Niemand weet dus wat voor spannends er in jouw pakketje zit.

Lees ook: BDSM voor beginners: alle regels op een rijtje

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?