Orale seks: de sappigste standjes down under

orale seks

Zoet, zout, bitter of zuur: we proeven van alles de hele dag door. En toch denken we bij seks niet meteen aan smaak. Behalve natuurlijk wanneer we onze monden aan het werk te zetten. Wanneer we onze tongen langs elkaars lichaam laten glijden en elk druppeltje lichaamsvocht opzuigen. Ja, ook daar beneden.

Orale seks, dus. We lusten er met zijn allen wel pap van. Maar waarom is het zo onweerstaanbaar? Moet je je druk maken om de smaak van je vagina? En wat zijn de sappigste standjes bij een trip down under?

De grote gelijkmaker. Zo zou je orale seks wel kunnen noemen. Want hoe je het ook wendt of keert, de meeste vrouwen komen nu eenmaal wat moeilijker klaar dan mannen als het gaat om rechttoe-rechtaan penetratie. Duikt hun sekspartner enthousiast met het gezicht tussen haar benen? Dan valt dit verschil tussen man en vrouw meestal volkomen weg.

Waarom is orale seks zo onweerstaanbaar?

Logisch ook. Er is tenslotte niets lekkerder dan het gevoel van een tong op je gevoeligste plekje. Zo’n tong is natuurlijk een enorm sterke spier, maar dat niet alleen. Hij is tegelijkertijd ook zacht, warm en nat. Die combinatie maakt van de tong het ultieme seksspeeltje. Van spitse likjes tot lange, lome halen of intens gesabbel: wanneer je een echte befkoning naar je bed hebt gesleept, staat niets dat spetterende orgasme nog in de weg.

Daarnaast is er weinig intiemer dan orale seks. Je moet alles loslaten, alle schaamte laten varen en jezelf volkomen overgeven aan het gevoel tussen je benen. Kwetsbaarder kan haast niet. Bovendien worden al je zintuigen in het orale seksspel meegenomen. Zeker, bij gewone seks voel je elkaar, ruik je elkaar, zie je elkaar en hoor je elkaar hijgen en kreunen. Maar op dat kleine likje of bijtje in de nek na proef je elkaar niet. Dat is bij orale seks uiteraard wel anders. Na zo’n tongzoen down there weet hij precies hoe je van binnen smaakt. En geloof ons, dat vindt- ie stiekem maar wat opwindend. Net als de close-up visuals van je genietende punani.

“Daarnaast is er weinig intiemer dan orale seks. Je moet alles loslaten, alle schaamte laten varen en jezelf volkomen overgeven aan het gevoel tussen je benen.”

Moeten we ons druk maken over de smaak van onze punani’s?

Voor veel vrouwen is orale seks dan ook niet alleen maar voorspel of een toetje wanneer hun partner zijn legertje zaadcellen heeft gelanceerd. Welnee, voor veel vrouwen is zo’n reisje naar het zuiden het ultieme hoofdgerecht.

Tegelijkertijd maken veel vrouwen zich druk over de smaak of geur van hun vagien. Nergens voor nodig, natuurlijk. Oké, je vagina zal nooit naar bloemen, zoete snoepjes of een frisse lentewind ruiken en smaken. Maar dat is ook helemaal niet de bedoeling. Het is je vagina. En zolang ze gezond en schoon is, smaakt en ruikt ze zoals ze doet. Naar een vagina.

Slimme dame

Vergeet niet, je flamoes is een slimme dame die precies weet hoe ze zichzelf schoon moet houden. Zeker, wanneer je een bacteriële infectie hebt opgelopen, kan de odeur van je vriendin wel eens verdacht veel op een ontbindende vis gaan lijken. Maar een gezonde vagina heeft een natuurlijke zuurtegraad en een leger aan gezonde bacteriën om die infecties tegen te gaan. Dat ze verder niet naar bloemetjes ruikt? Who cares, dat doet niet één normale vagina.

Dat gezegd hebbende, zijn er voedselsoorten die de geur en smaak van je lady parts kunnen beïnvloeden. Positief én negatief. Gulden regel? Alles wat de geur van je zweet of urine aantast, heeft ongetwijfeld ook effect op de geur van je vagina. En vervolgens op de smaak ervan. Minder welriekende hapjes? Uien, knoflook, asperges, broccoli, rood vlees en alcohol kun je beter laten staan bij het vooruitzicht van een avondje flaphappen. Wel aan te bevelen? Kaneel, cranberries, yoghurt en selderij. Fruit zou je vagina zelfs zoeter kunnen laten smaken, zoals aardbeien en ananas.

De zeven lekkerste standjes voor orale seks!

Nou, nu we die nodeloze onzekerheden uit de weg hebben geruimd, kunnen we verder naar opwindender zaken. Zoals de beste technieken om dat robbertje orale seks naar hogere hoogten te stuwen. De sappigste standjes en technieken? Komen ze!

Kruis je benen

Ga lekker comfortabel op de rug liggen, trek je knieën op of gooi ze in de lucht en kruis je benen. Je kunt je knieën vasthouden als je dat prettig vindt, een beetje alsof je je op je zij opkrult. Je partner gaat ondertussen voor jou op zijn knieën zitten en houdt je vast bij je heupen of dijen. Hij heeft zo het ultieme uitzicht op je vagien en kan zijn tong perfect aan het werk zetten.

Houd je kleren maar aan

Sexy en een beetje stout. Worden jullie op een onverwacht moment opeens overvallen door lust? Trek dan razendsnel je rok of jurk omhoog en zet je been op de rand van een meubelstuk of wat dan ook. Je hoeft je slipje niet eens naar beneden te trekken, duw het opzij en duw zijn hoofd zo tussen je benen. Of doe een Bridgerton op de trap: jurk omhoog en gaan met die banaan.

“Je hoeft je slipje niet eens naar beneden te trekken, duw het opzij en duw zijn hoofd zo tussen je benen.”

Zijwaartse 69

Laten we wel zijn, standje 69 is soms behoorlijk vermoeiend. Waarom zouden jullie niet allebei lekker op je zij gaan liggen met jullie gezichten naar elkaars geslachtsdelen toe? Stukken comfortabeler en zo houden jullie het ongetwijfeld veel langer vol.

Facesitting

Beetje dominant, maar wel lekker. Laat hem op bed gaan liggen en kniel zelf boven zijn gezicht met je benen langs zijn hoofd. Bij dit standje heb je zelf de controle over de bewegingen, wat het extra opwindend maakt. Vergeet niet: blijf hem recht aankijken terwijl hij je vagina verwent. Niks opwindender dan intens oogcontact terwijl je zwetend naar een hoogtepunt werkt. Tip: houd de bedstijlen vast zodat je je evenwicht niet verliest. En blijf een beetje boven zijn gezicht hangen. Eventjes echt gaan zitten is prima, en superopwindend, maar je wilt hem natuurlijk niet verstikken.

“Beetje dominant, maar wel lekker.”

Doggystyle

De klassieke doggy style is ook heerlijk voor orale seks. Ga op je knieën zitten, spreid je benen en kom met je heupen en kont omhoog zodat je partner je makkelijk van achteren kan likken. Het fijne van dit standje is dat je partner ook lekker met speeltjes aan de slag kan gaan om je extra te verwennen. Wat dacht je van een gelijktijdige buttplug of anale kralen, bijvoorbeeld? Tip: ga op de rand van een bed zitten, dan kan je partner er beter bij. Een kussen onder je buik kan ook helpen om je billen in de lucht te houden.

Get up, stand up!

Liever lui dan moe? Niet met dit standje. Begin nu niet meteen te zuchten en vlei je ook niet direct neer op het matras. Staand bij orale seks kan echt supersexy zijn. Bij dit standje ga je tegen een muur staan met je benen uit elkaar en je heupen naar voren gericht. Je partner knielt neer en begint je vervolgens te verwennen. Het opwindende aan dit standje is het gevoel van macht dat erbij komt kijken. Je kunt je handen gebruiken om zijn hoofd in de juiste richting, of het juiste ritme, te bewegen.

Kivin-methode

De Kivin-methode is een van de meest onderschatte seksstandjes. Bij dit standje lig je lekker traditioneel met een been gebogen. Maar in plaats van dat je partner recht tussen je benen duikt, doet hij dat vanaf de zijkant: met zijn nek onder je gebogen been. Door deze hoek zou je sterkere clitorale sensaties voelen en zelfs binnen drie minuten klaar kunnen komen. Maar de hoek is niet alles, je partner plaatst ook zijn duim en wijsvinger aan beide kanten van je clitoris om je genotsknopje wat omhoog te duwen. Vervolgens likt hij niet op en neer, maar van zijkant naar zijkant: over het clitorishoedje heen, dus. De middelvinger van zijn andere hand plaatst hij op je perineum, het gebied tussen je vagina en anus. Wanneer hij door spiertrekkingen voelt dat je bijna klaarkomt, verlegt hij zijn tong puur naar de punt van je clitoris voor een daverend orgasme.

Final tips!

Orale seks is en blijft een kwestie van vertrouwen en overgave. Daarom is het zo belangrijk om je schaamte te laten gaan en je volledig over te geven aan het gevoel. Laat het dus merken als je het lekker vindt, kreun en beweeg je heupen tegen zijn gezicht aan. En vertel je partner hoe sexy het is als hij bijvoorbeeld zijn warme adem over je vagina blaast, zijn vingers bij het spel gebruikt of andere plekjes van je nether regions verkent. Kijk elkaar aan, als je dat opwindend vindt, om een intiemer moment te creëren. En geniet!

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?