Sekshoroscoop 2020: je seksleven in het nieuwe jaar

sekshoroscoop 2020

Het nieuwe jaar is al even begonnen, maar we hebben nog vele maanden te gaan. Ben jij benieuwd wat het jaar 2020 qua seks voor jou in petto heeft? Wij vertellen je alles over de erotische horoscopen voor het jaar 2020. Lees jouw eigen sekshoroscoop snel!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18 februari)

Watermannen staan bekend om hun onvoorspelbare, excentrieke karakter. Dit kan voor spanning in een relatie zorgen: zowel in positieve als in negatieve zin. Jij hebt veel vrijheid nodig en bent liever onafhankelijk dan dat je op een ander vertrouwd. Het is maar de vraag of jij en je partner hier goed mee om kunnen gaan. Als het goed gaat, dan vliegen de vonken er vanaf. Zet jezelf op de eerste plaats dit jaar, dan zul je merken dat de rest vanzelf goed komt.

Het seksleven van de Waterman

Watermannen zijn rebels en doen alles graag op hun eigen manier. Dit kan een spannende uitwerking hebben op je seksleven. Jij neemt graag de leiding en houdt ervan om nieuwe standjes uit te proberen. Leuk en verrassend voor je partner, maar laat hem of haar ook eens de dominante persoon in bed zijn. In 2020 zal je seksleven vol passie zitten: jij bent klaar voor nieuwe avonturen. In de lente en zomer bloei je helemaal op. Door het warme weer kleed jij je spannender dan normaal en tijdens een langere vakantie hebben jij en je partner weer alle tijd voor elkaar.

Sexhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen staan erom bekend dat ze open staan voor het spirituele en het onbekende. Soms leven ze in twee werelden: in de echte wereld en in de spirituele wereld. Mensen die Vissen als sterrenbeeld hebben zijn heel loyaal en gevoelig. Dit is een mooie karaktereigenschap, maar laat niet over je heen lopen in een relatie! Mocht jij een relatie hebben die niet lekker loopt, vraag je dan eens goed af of jij er wel mee door wilt gaan. Denk aan jezelf en vergeet dus even hoe de ander zich zal voelen als jij de relatie zou verbreken. Als een Vis een relatie heeft, dan is dat vaak met een dominantere partner, zoals een Schorpioen.

Het seksleven van de Vis

Jouw seksleven hangt erg samen met je emoties. Zit je lekker in je vel en gaat het goed op je werk? Dan is je seksleven op dat moment ook heel erg prettig en durf je te praten over je seksuele verlangens. Je durft dan te experimenteren en single Schorpioenen gaan op zulk soort momenten graag daten. Pak dat moment! Op het moment dat jij wat minder goed in je vel zit, zul jij je moe voelen en minder zin hebben in lichamelijk contact. Probeer de vicieuze cirkel te doorbreken door fijne dingen te doen en denk erom dat jij je partner niet buiten sluit. Omdat Vissen geïnteresseerd zijn in spiritualiteit, kan tantra heel goed bij jou passen. Dan bedoelen we zowel de tantra massage als tantra seks.

Sekshoroscoop Ram (21 maart – 20 april)

Rammen zijn net als Watermannen sterke en dominante persoonlijkheden. Ze staan midden in het leven en ook graag in het middelpunt van de belangstelling. Als vrouwelijke Ram heb jij graag de touwtjes in handen. Iets waar jij aan kan werken is het feit dat je snel bent uitgekeken op partners. Is het even niet meer spannend, dan sta jij al met één been buiten de deur. Hoewel je een sterke persoonlijkheid hebt, ben je ook onzeker. Wees lief voor jezelf: je bent goed zoals je bent.

Het seksleven van de Ram

Jij hebt een dominante persoonlijkheid en dat laat je graag zien in de slaapkamer. Hierdoor heb jij een spannend seksleven en ben je niet bang ook voor je eigen bevrediging te zorgen. Dat is goed, maar vergeet je bedpartner niet. Praat met je geliefde, zodat je nieuwe inzichten krijgt en jullie kunnen reflecteren op je seksleven. Ben je een single Ram? Dan ga je ook een leerzaam jaar tegemoet. Reken op turbulente maanden en op heftige gevoelens.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Zit jij wel lekker in je vel, Stier? Als je maar lastig je bed uit komt, minder plezier hebt in het dagelijks leven of problemen hebt op je werk, dan is het misschien slim om er met je geliefde of een vriend of vriendin over te praten. Jouw sterrenbeeld staat niet voor niets bekend om het doorzettingsvermogen! Ook betrouwbaarheid is een belangrijke karaktereigenschap: één om trots op te zijn. Ben jij toe aan een fijne date? Zoek dan eens naar een Steenbok of een Maagd.

Het seksleven van de Stier

Is jouw seksleven een beetje ingedut? Dat is niet zo gek als je niet helemaal lekker in je vel zit. Probeer toch eens om zin te maken en doe dit bij voorkeur voordat je partner het initiatief neemt. Door zelf het initiatief te nemen zal de seks minder als een verplichting voelen. We weten dat je veranderingen lastig vindt, maar je zult zien dat jij ook écht kunt genieten van een ander standje of een spannend speeltje. In de lente zul jij merken dat het lekkere weer ervoor zorgt dat je weer meer energie krijgt.

Sexhoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Tweelingen zijn heel goed in zelfontplooiing en het veranderen van negatieve dingen in iets positiefs. Hierdoor ben je een allemansvriend: jij kunt je in elke situatie inleven. Jij bent het ultieme sociale dier, want je bent nieuwsgierig en energiek. En dat laat je ook zien in de slaapkamer. De Tweeling is een type dat zich in alle seizoenen goed voelt, maar echt opleeft in de zomer. Dan trek je er op uit: met vrienden naar het park, festivals en lekker op reis.

Het seksleven van de Tweeling

Routine en verveling zijn je grootste angsten. In combinatie met een gebrek aan doorzettingsvermogen ben jij regelmatig in staat om je relatie te verbreken. Zo kun jij je weer storten op een nieuwe man of vrouw en geniet je weer even volop van het single leven. Maar als je een waardevolle relatie op wilt bouwen, dan is het verstandig om eens na te gaan of jij zelf niet ook een beetje kunt veranderen. Probeer eens wat nieuws en ga je eigen seksuele identiteit ontdekken in 2020!

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni – 22 juli)

Kreeft, voor jou is het jaar goed begonnen. Je zit lekker in je vel en bent helemaal klaar voor een nieuw avontuur. Tegelijkertijd heb jij thuis ook stabiliteit, met een gezonde en prettige relatie. Voor single Kreeften: dit is dé tijd om te gaan daten. Het voorjaar komt er over een tijdje weer aan en dat zorgt altijd voor een goed humeur bij veel mensen. Laat niet alleen je koele kant zien, maar ook je warme persoonlijkheid.

Het seksleven van de Kreeft

Je seksleven is stabiel en dat is helemaal prima. Jij en je partner voelen jullie er allebei comfortabel bij, dus waarom zou je iets willen veranderen? Mocht je toch wat spanning willen, begin dan klein. Met een spannende massage bijvoorbeeld. We zeiden het hierboven al: single Kreeften slaan lekker aan het daten. Wees niet jaloers of te bezitterig en kijk eerst eens goed rond voor jij je in een relatie stort.

Sexhoroscoop Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Lieve Leeuw: jij bent geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Jij bent de trotse beschermer van je eigen zelfstandige leventje en dat is helemaal goed. Veel mensen genieten van jouw energie en je kijkt terug op een fijn en succesvol 2019. Ook 2020 wordt weer jouw jaar! Ben je single? Weet dan dat bij jouw sterrenbeeld een type past dat jou bewondert, zoals een Ram of Boogschutter. Materiële zaken vind je ook belangrijk. Tegelijkertijd ben jij gul voor je geliefde en vrienden.

Het seksleven van de Leeuw

Jij hebt de neiging om te kiezen voor partners die indruk op jou willen maken en je vleien. Hierdoor zullen ze veel voor je doen, waaronder je lang proberen te bevredigen in bed. Geniet hier vooral van, maar vergeet niet om ook terug te geven. Geef het maar toe: je kunt af en toe best een beetje egoïstisch zijn.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus – 23 september)

Single Maagden gaan in 2020 op zoek naar een nieuwe partner. Je vond het niet prettig om single te zijn met de feestdagen en bent vastbesloten om dat in 2020 anders te doen. Vergeet je vrienden niet, terwijl jij je in het datingleven stort. En probeer je open op te stellen, want zoals jij zelf waarschijnlijk ook weet zijn Maagden vrij gesloten personen en bovendien erg kieskeurig.

Het seksleven van de Maagd

Jij bent het typische voorbeeld van een lady in the street, but a freak in the bed. En dat bedoelen we als compliment! Jij bent zeer gepassioneerd en laat een eventuele partner hard voor je werken. Seks en passie gaan goed samen in jouw seksleven, maar gevoelens zijn eng. Probeer je eens iets kwetsbaarder op te stellen. Natuurlijk hoef jij je niet in een relatie te storten. Zelfbevrediging is ook een prima manier om aan je trekken te komen.

Sexhoroscoop Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Jij bent iemand die echt in balans is, Weegschaal. Je bent een makkelijk persoon om mee samen te wonen, omdat je goed kunt luisteren en een relaxte instelling hebt. Daarom is de kans groot dat jij een langdurige en prettige relatie hebt. Je bent creatief en omringt je graag met andere creatieve persoonlijkheden.

Het seksleven van de Weegschaal

Vrouwelijke Weegschalen krijgen graag complimentjes en zijn dol op aandacht. Iemand kan jou veroveren door voldoende tijd en aandacht aan je te besteden. Wat jouw uiterlijk misschien niet toont, is dat je een meesteres bent in het verleiden. Single Weegschalen krijgen daarom veel aandacht én bedpartners. Jij vindt het heerlijk om te experimenteren en doet dat dan ook veelvuldig.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Schorpioenen zijn mensen die intens leven en soms – voor anderen – extreme dingen kunnen doen. Uiterlijk lijk je kil en niet bepaald emotioneel, maar van binnen ben jij juist passioneel en krachtig. Je zit nu even niet helemaal lekker in je vel, waardoor je relatie ook niet zo soepel loopt. Door een romantische vakantie te boeken, hebben jij en je lief straks even het hoognodige aan quality time.

Het seksleven van de Schorpioen

Jij bent een geboren leider. Daarom neem je graag het initiatief in bed en ook dán heb je graag de touwtjes in handen. Dat is niet erg, maar voor je partner is het ook wel eens leuk om de dominantere persoon te zijn. Denk daar aan wanneer jij je partner weer eens meesleept aan zijn haren naar de slaapkamer. Single Schorpioenen: voor jullie komt er een spetterend jaar aan, boordevol hoogtepunten. Zowel in als buiten de slaapkamer.

Sexhoroscoop Boogschutter (23 november – 21 december)

Wat ben je toch lekker positief, Boogschutter. Het lijkt alsof er in jouw leven alleen maar goede dingen gebeuren. Dat komt vooral vanwege je optimistische instelling. Hierdoor is het prettig om met jou samen te zijn. Boogschutters kunnen soms wel wat roekeloos zijn, door dingen uit te proberen zonder er goed over nagedacht te hebben. Heb jij een relatie met een Boogschutter? Realiseer je dan dat diegene niet graag tegengehouden wil worden.

Het seksleven van de Boogschutter

Omdat jij vooral leeft voor de hoogtepunten in je leven, kan het gewone leven – en dus ook je seksleven – wat saai lijken. Andere stellen zouden waarschijnlijk juist jaloers zijn op wat er zich bij jullie afspeelt tussen de lakens. Besef je dat jouw seksleven niet alleen maar hoeft te bestaan uit nieuwe standjes, nog uitdagendere lingerie of nog meer sexy toys. Het is ook prima om af en toe net iets minder te knallen dan je gewend bent.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Je bent weer een jaartje ouder Steenbok. Heb je al bereikt wat jij jezelf als doel had gesteld in het vorige jaar? Steenbokken zijn ondernemende, ambitieuze mensen met veel geduld. Je hebt graag de controle, maar wilt ook iets te graag controle uitoefenen op het leven van mensen in je omgeving. Wees iets minder overheersend, dat zal zowel jouw relatie als je vriendschappen goed doen.

Het seksleven van de Steenbok

Een Steenbok is niet makkelijk te verleiden, want van buiten lijkt hij of zij emotieloos. Van binnen zijn zowel mannelijke als vrouwelijke Steenbokken juist erg fysiek en heel passievol. In de juiste handen komt een Steenbok helemaal los. Single Steenbok: probeer meer te luisteren naar je gevoelens en wees niet te analytisch naar jezelf en naar anderen toe. Lukt het maar niet om die ene ware te vinden? Vermaak je tot die tijd door jezelf te verwennen. Bij soloseks kan er eigenlijk nooit iets verkeerd gaan.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?