Spannende zomerverhalen van lezers (deel 1)

vakantieverhalen

De zomer roept allerlei heerlijke gevoelens op: de zon kleurt onze huid en alle halfblote lichamen roepen allerlei gevoelens op. Vakantieliefdes, spannende buitenseks: ook jullie hebben de nodige opwindende herinneringen aan de zomer. Daarom delen we vandaag de meest spannende zomerverhalen van de lezers van ons Pabo Magazine.

#1: Op het strand met Carlos

“Toen ik na vier jaar mijn relatie verbrak, wilde ik er even helemaal tussenuit. Ik was klaar met mannen en had geen zin om rekening te moeten houden met vriendinnen. Een stedentrip dus, naar Barcelona. Ik werk als architect en wilde de stad altijd al eens bezoeken. Dus boekte ik een lekker luxe hotel en vertrok midden in de zomer naar Barcelona. Het was direct al een heerlijke trip. Het was warm en ik voelde me zelfverzekerd in mijn zomerjurkje. Ik kwam pas aan het eind van de middag aan, dus besloot mijn bezoek aan de beroemde kathedraal tot de volgende dag te bewaren. In plaats daarvan nestelde ik me aan de rand van het zwembad met een goed boek.”

“Bij mijn tweede drankje zat een briefje met zijn telefoonnummer”

“Carlos viel me direct al op. Hij was de ober die de zwembadgasten hielp. Ik bestelde een mojito bij hem en nam deze – samen met een vette knipoog – in ontvangst. Bij mijn tweede drankje zat een briefje met zijn telefoonnummer. Ik appte hem en we spraken af dat we elkaar ‘s avonds op het strand zouden ontmoeten. Hij had handdoeken bij zich en een fles drank. We hebben nauwelijks gepraat eigenlijk. Hij was gepassioneerd en sensueel en ik heb me uitgebreid door hem laten verwennen daar op het strand in Spanje. Zijn tong was een godsgeschenk en tot mijn verrassing gaf hij meer om mijn orgasme dan om dat van zichzelf. Het enige minpuntje was de seks, maar dat kwam door het schurende zand. Dat hebben we goed gemaakt in mijn hotelkamer, de volgende dag. ” – Jenna (33)

#2: De eerste kus met een meisje

“Ik zag jullie oproep voor spannende zomerverhalen en deel graag mijn verhaal met jullie! Toen ik zestien was, ging ik op een toneelkamp. Er kwamen allerlei leerlingen van verschillende scholen uit het hele land heen, maar ook het oudere meisje van mijn school bij wie ik andere gevoelens had dan gewoon vriendschappelijk. In die tijd was ik best in de war en wist niet goed wat ik met mijn gevoelens moest. Tijdens een oefening moesten we samen iets uitbeelden, waarvoor we heel dicht bij elkaar zaten. Mijn buik kriebelde en toen wist ik het zeker: ik was verliefd, op een meisje. Pas op de laatste avond gebeurde er iets tussen ons. Er werd een feestje georganiseerd, omdat het de laatste avond van het kamp was. Ze zag er prachtig uit, met haar lange haren los en een strak topje aan. We dansten de hele avond samen, steeds dichter bij elkaar.”

“Haar handen waren overal”

“Haar handen waren overal: op mijn schouders, in mijn nek, op mijn heupen en billen. “Ga je mee naar buiten?” vroeg ze, omdat we veel bekijks trokken. We waren net de hoek om toen ze me dichter naar zich toe trok en me zoende. Het was zo anders dan met jongens. Ze was teder en zelfverzekerd tegelijkertijd. Haar borsten drukten tegen me aan, maar ik durfde haar nauwelijks aan te raken. Tot ze mijn hand pakte en die op haar borst legde. Ik deed wat ik zelf fijn vond: streelde haar tepels en kneep zacht in haar borsten. Onze monden verloren elkaar geen moment. Natuurlijk wilde ik meer, maar durfde het pas toen ze haar topje omhoog schoof. Ze onthulde de mooiste borsten die ik ooit had gezien en ik mocht eraan zitten. Na het kamp hebben we nog vaak met elkaar afgesproken. Alles wat ik weet over vrouwenliefde, heb ik van haar geleerd.” – Marjolein (42)

#3: Spannende zomerverhalen: een spontaan triootje

“Een paar jaar geleden was ik met mijn vriend op reis door Midden-Amerika. We sliepen voornamelijk in hostels, om zo de kosten te drukken. We waren allebei 25 en hadden nog geen zin om ons te settelen. De reis was soms pittig, maar het was vooral een fantastische ervaring. Een unieke ervaring was toen we in een hostel sliepen op een slaapzaal met maar een ander. Het was een Amerikaan die Joseph heette. Een aantrekkelijke donkere man, die een veelbelovende sportcarrière in het vooruitzicht had, tot een blessure daar in één klap een einde aan maakte. Hij vond het moeilijk om dit te accepteren en besloot op reis te gaan.”

“Toen ik een hand mijn haren voelde strelen dacht ik dat het mijn vriend was.”

“We hadden een leuke klik: Joseph en ik flirtten er op los, maar ook mijn vriend kon goed met hem overweg. Het flirten bereikte een hoogtepunt toen we op een avond met zijn drieën hadden gegeten en de drank rijkelijk vloeide. Toen mijn vriend naar de wc ging legde Joseph zijn hand op mijn rug en streelde me daar. Mijn hand lag inmiddels op zijn been en ik wreef erover heen, vlakbij zijn penis. Ook toen mijn vriend terug kwam gingen we hiermee door. Toch ging het niet verder. Tot ik kort nadat we naar bed waren gegaan een hand mijn haren voelde strelen. Ik draaide me op mijn rug, zodat hij me overal aan kon raken. En dat deed hij.”

“Een andere hand gleed tussen mijn benen.”

“Toen ik loom mijn ogen open deed, zag ik dat het niet mijn vriend was, maar Joseph, die mijn borsten betaste. Een andere hand gleed tussen mijn benen: mijn vriend zat aan de andere kant van het onderste bed van het stapelbed waar we in sliepen. Ik sloot mijn ogen opnieuw en genoot van de zachte lippen van Joseph op mijn tepel en de tong van mijn vriend tussen mijn benen. Ik streelde Joseph over zijn boxershort en hij boog voorover, zodat ik hem in mijn mond kon nemen. Het leek alsof mijn vriend wat jaloers werd, want ook hij liet zijn boxer zakken en bood zijn penis aan. Om en om pijpte ik hen, tot Joseph vroeg of hij bij me mocht komen liggen. Nadat ik mijn vriend vragend aankeek en hij knikte, stak ik mijn hand uit naar Joseph. Hij lag achter me en gleed in één beweging bij me binnen. Al snel draaide hij me op mijn rug en we hadden seks alsof ons leven er vanaf hing. Mijn vriend zat op zijn knieën naast me en vingerde me, terwijl ik hem ook probeerde te bevredigen. Maar eerlijk is eerlijk: ik was wel een beetje afgeleid door Joseph, zijn gespierde lijf en indrukwekkende gereedschap. Mijn vriend en ik hebben het er nog regelmatig over en dan loopt het altijd uit op een geile vrijpartij.” – Adriana (28)

Wil jij jouw spannende zomerverhalen ook met ons delen? Plaats ze (anoniem) hieronder in de reacties.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?