Telefoonseks: wat is het en hoe begin je ermee?

telefoonseks

Telefoonseks is een geweldige aanvulling op je seksleven. Wanneer jij single bent zeker, maar ook als je samen bent met iemand zorgt het voor extra spanning in jullie relatie. In deze tijd is telefoonseks steeds normaler. Online daten, lange afstandsrelaties en drukke levens: het zorgt ervoor dat je elkaar niet altijd ziet. Telefoonseks brengt jullie dichter bij elkaar. Het draait niet om een vlug pleziertje, maar om fijn contact en de totale seksuele ervaring.

Uit je comfortzone met telefoonseks

Ieder stel zou aan telefoonseks moeten doen. Het is sexy, het is intiem en, hoewel het soms ongemakkelijk is, is telefoonseks een hele goede manier om het fysieke deel van je relatie gezond te houden. Telefoonseks is anders, het haalt jou uit je comfortzone en je kunt het doen in vele vormen. Het is heerlijk om spannende berichten en een pikante foto te sturen wanneer jullie beide aan het werk zijn. In dat geval hebben we het over sexting. Of, als je niet samenwoont, aan de telefoon spannende, lieve en geile woorden in elkaars oor te fluisteren. Een stapje verder gaat het videobellen, terwijl jullie samen masturberen. Kun jij er geen genoeg van krijgen? Telefoonseks kan op ieder moment van de dag en je kunt er zelfs jouw beroep van maken.

Hoe begin je met telefoonseks?

Telefoonseks is geweldig. Als je het raar vindt of heel ongemakkelijk, moet jij even een grens over. Nieuwe dingen uitproberen vergt soms een beetje moed. Maar dan ervaar je wel zelf hoe fijn het is om samen met een partner telefonisch te genieten. Een paar tips voor je begint:

  • Probeer te ontspannen en zorg voor zo min mogelijk afleiding. Een aparte kamer is verstandig, vooral als je huisgenoten hebt;
  • Trek een uitdagend setje aan, ook als jij partner je niet ziet. Zo help je jezelf om in the mood te komen én je hebt iets om over te praten;
  • Beschrijf wat jij draagt, hoe je eruit ziet, hoe rood je wangen zijn en hoe jij jezelf aanraakt. En omschrijf één van jullie heetste vrijpartijen alsof jij iemand bent die daarbij toekeek;
  • Weet jij even niet wat je moet zeggen, stel dan vragen. Vraag je partner wat hij of zij met je wil doen, wat zijn of haar geilste gedachten zijn of laat hem een heerlijke ervaring omschrijven;
  • Raak jezelf aan, stimuleer je clitoris of je penis, streel je lichaam en geniet ervan. Wees niet bang om dit te delen met de ander, laat hem of haar meegenieten van je gehijg en gekreun;
  • Voelt het ongemakkelijk? Gebruik humor en lach samen om jullie digitale avontuur.

Wees niet verlegen aan de telefoon

Telefoonseks is zoals gewone seks, jullie genieten samen, maar toch apart. Jullie delen het masturberen en praten erover met elkaar. Als je met elkaar belt of videobelt, moet jij je meer openstellen om de spanning er in te houden. Gebruik je wel eens vibrator of ander speelgoed? Pak het uit de la en omschrijf aan de lijn wat je doet en hoe het voelt. Hoe meer je met elkaar deelt, hoe dichterbij elkaar het jullie brengt. En wees niet verlegen! Geslachtsdelen noemen is nog niet zo moeilijk. Maar omschrijven dat je ervan droomt dat hij jouw kutje stimuleert door aan je clitoris te zuigen en zijn tong door jouw schaamlippen te halen gaat een stapje verder. Probeer het gewoon, het wordt het steeds gemakkelijker.

De juiste stem

Nog iets wat jij niet mag vergeten: jouw telefoonstem. Lieve woorden, geile dromen en hete seks omschrijven staat of valt met je tone of voice. Als jij wilt masturberen wil jij je man niet horen praten als een politicus tijdens het vragenuurtje. Daar wordt niemand nat van. Zet een zwoele stem op, fluister af en toe, wissel woorden en volume af. Wees niet bang, laat het gebeuren. En voel jij je ongemakkelijk, val dan terug op je humor om vervolgens weer verder te gaan.

Welke vormen van telefoonseks zijn er?

Telefoonseks kan op vele manieren. We hebben nu vooral het bellen omschreven, maar wissel het vooral eens af. Hier een aantal vormen op een rij, in de volgorde van het minst tot meest ongemakkelijk:

  • Sexting: stuur elkaar ophitsende berichten of verleidelijke foto’s via de app of mail. Vooral vermakelijk als jij op je werk zit, bij een familiefeest of ‘s avonds in bed ligt. Als het moet, kun jij je altijd even terugtrekken op de toilet;
  • Bellen: omschrijf jouw fantasie, je lingerie, je stoutste dromen en deel in elkaars genot;
  • Videobellen: werkt eigenlijk hetzelfde als bellen, maar dan met beeld. Bepaal zelf hoe ver je hierin gaat. Verschijn jij in lingerie voor de camera? Geef je steeds meer bloot en durf jij je borsten te tonen? Of gaan jullie verder en leg je vast hoe je aan het masturberen bent? Tip: gebruik je laptop in plaats van telefoon, dan heb je je handen vrij om andere dingen mee te doen.

Vergeet niet dat foto’s en video’s altijd gedeeld kunnen worden. Masturberen tijdens het videobellen doe je dus alleen met iemand die je voor de volle honderd procent vertrouwd. Sexy foto’s sturen ook.

Een perfecte manier om nieuwe dingen te ontdekken

Bij telefoonseks kun je een heleboel dingen uitproberen die jij tot nog toe nog nooit hebt gedaan in je relatie. Het is heel gemakkelijk om, verwijderd van elkaar, te genieten van middagseks. Probeer eens een rollenspel en verschijn verkleed voor de camera. Speel, dans, strip en doe gek. Je kunt ook denken aan het uittesten van nieuwe seksspeeltjes. Een fijn potje telefoonseks, brengt nieuwe dingen met zich mee. Jij waant je soms weer even een puber, terug naar de tijd waarin je seks zoals je dat nu kent ontdekte.

Telefoonseks houdt niet op bij een orgasme

Allebei hebben jullie de climax bereikt en dus is het erotische spel aan de telefoon voorbij. Dat wil niet zeggen dat de telefoonseks klaar is: praat nog even na met elkaar. Vertel je partner dat die ene zin echt werkte of dat je nog geiler werd door het genot van zijn gezicht af te lezen. Het is de kers op de taart. Evalueren geeft zelfvertrouwen voor een volgende keer. En zeg nou zelf, van complimenten krijgen, word je toch ontzettend blij!

 

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?