Valentijnsdag wanneer je al lang samen bent: 5 tips om te doen

Valentijnsdag

Wanneer jij en je partner al langere tijd samen zijn, is het soms lastig om iets origineels te bedenken om samen te doen met Valentijnsdag. Elk jaar uit eten gaan wordt een beetje cliché en dat geldt eigenlijk ook voor een bioscoopbezoekje. Wil jij dit jaar met Valentijnsdag iets origineels doen? Lees dan snel onze tips met leuke ideeën voor Valentijnsdag wanneer je al lang samen bent.

1. Beleef je eerste date opnieuw op Valentijnsdag

Kun jij je nog herinneren wat jullie eerste date was? Beleef deze dag opnieuw op Valentijnsdag! Zijn jullie bijvoorbeeld samen naar de dierentuin geweest? En heb je inmiddels kinderen? Hoe leuk is het dan om samen met je gezin daar heen te gaan op 14 februari?

Oude herinneringen ophalen en nieuwe maken…

De kinderen genieten van de dieren en jullie kunnen herinneringen ophalen. Een lekkere lunch erbij en jullie hebben een topdag. Deze dag kan ook prima zonder kinderen gevierd worden natuurlijk. Mocht jij op je eerste date uit eten zijn gegaan, kijk dan eens of dat restaurant nog bestaat. Misschien weet je zelfs nog welk dessert je hebt gegeten! Heb je geen zin om de stad in te gaan, maar wil je toch je eerste date herbeleven? Bekijk dan de film die jullie keken nogmaals. Zet lekkere hapjes en drankjes op tafel en geniet van je date.

2. Verras hem of haar toch met een bos bloemen voor Valentijnsdag

Jaren geleden hebben jullie al afgesproken om niks te doen aan Valentijnsdag. Onder het mom van: stomme commerciële dag, wij doen het op onze eigen manier. Hoe verrast denk jij dat je partner is als hij of zij toch een lieve kaart of bloemen krijgt? Vanuit mijn eigen oogpunt zou ik toch heel blij zijn met die bos bloemen, ook al ‘hebben we het niet afgesproken’.

Ook leuk: een klein cadeautje geven of gewoon een lief briefje in de werktas of broodtrommel van je partner stoppen. Er is één valkuil: dat jij opeens iets voor je geliefde hebt gekocht of gedaan, wil niet zeggen dat je dat ook terug kunt verwachten. Wees dus niet teleurgesteld als jij wel iets liefs doet en hij niet. Je hebt per slot van rekening afgesproken om niks te doen.

Wees dus niet teleurgesteld als jij wel iets liefs doet en hij niet.

3. Spice it up in de slaapkamer!

Verras je partner door toe te geven aan zijn of haar wens om met een sextoy te spelen, maar alleen als jij dat ook wilt. Heeft je partner het er al langere tijd over en ben jij een beetje nerveus onder? Dan is Valentijnsdag de perfecte dag om het toch eens te proberen.

Je kunt je geliefde ‘s ochtends al verrassen door hem of haar een ingepakt pakje met het seksspeeltje te geven. Doe er een briefje bij, dat jullie het later die dag gaan uitproberen. Wedden dat jullie er de hele dag naar uit zullen kijken? Als jij je eenmaal over de zenuwen hebt heengezet en daadwerkelijk in bed ligt met je toy, dan weten we zeker dat dit zal bevallen. Mocht dat nou niet zo zijn, dan heb je het in elk geval toch eens geprobeerd en je partner verrast.

4. Een stoer uitje

Bij Valentijnsdag ligt de nadruk eigenlijk altijd op romantiek. Je wordt om de oren geslagen met rode hartjes, rozen en knuffelberen en de avondjes uit zijn vaak cliché. Een romantisch diner en dan naar de film. Het kan natuurlijk ook anders! Verras je partner met een stoer uitje.

Ook altijd een hit bij kerels: indoor skydiven of karten.

Je kunt samen een slipcursus gaan doen bijvoorbeeld, of geef hem een driftcursus cadeau. Ook altijd een hit bij kerels: indoor skydiven of karten. Wil je helemaal uitpakken, ga dan samen in een raceauto rijden op het Circuit van Zandvoort. Je maakt een man al snel blij als er snelle auto’s bij betrokken zijn en hoe stoer ben jij als vrouw als je lekker met hem mee gaat? Wedden dat ‘ie erover zal opscheppen tegen zijn vrienden?

5. Romantiek op eenzame hoogte

Wil jij iets bijzonders plannen, maar gaat het je te ver om in een racewagen te stappen? Kies dan voor een extra spectaculair uitje deze Valentijnsdag. Het is een leuk idee om een vlucht in een heteluchtballon te maken. Zorg ervoor dat je het favoriete drankje van jullie beiden bij je hebt, neem wat lekkere hapjes mee en geniet samen van het uitzicht op eenzame hoogte. Het liefst tijdens de zonsondergang natuurlijk.

Kies voor een extra spectaculair uitje deze Valentijnsdag.

Helemaal eenzaam is het overigens niet: er is altijd een ballonvaarder mee. Wat vaak ook een succes is: geef je geliefde een helikoptervlucht of vliegles cadeau. Vaak mag jij zelf ook mee. Het eten moet dan even wachten, maar je kunt altijd later nog lekker gaan lunchen. Hoe maak je de verrassing extra groot? Door je partner te laten geloven dat je eigenlijk een romantische wandeling wilt gaan maken. Intussen rijd je niet naar het bos, maar naar de afgesproken plek waar de luchtballon of het vliegtuig op jullie staat te wachten.

Hoe ga jij je geliefde verrassen deze Valentijnsdag?

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 comment

François De Longueville
februari 13, 2020 6:28 pm

De plus en plus heureux de lire le magazine, les conseils, les info’s, les avis de votre merveilleuse sexologue

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?