Wat is een Womanizer en welke producten zijn er?

Wat is een Womanizer? En welke soorten zijn er allemaal? In dit artikel vertellen we je alles over de Womanizer vibrator. We leggen uit hoe hij werkt, welke voordelen hij heeft en waarom de sextoy in korte tijd zo populair is geworden.

Wat is een Womanizer?

Womanizer is een merk dat luchtdrukvibrators maakt. Het is het eerste merk dat dit soort vibrators op de markt bracht. Met zo’n vibrator verzeker je jezelf van een heftig clitoraal orgasme. Dat is namelijk wat de hij doet: de vibrator stimuleert je clitoris door middel van luchtdrukstootjes. Omdat hij je clitoris niet rechtstreeks aanraakt, wordt overstimulatie voorkomen. Het siliconen tuutje zuigt je clitoris vacuum, waardoor het lijkt alsof er iemand aan zuigt. Veel vrouwen komen al binnen enkele minuten klaar als ze het speeltje gebruiken. Soms zelfs meerdere keren achter elkaar! Als je reviews over de vibrator leest, dan is vrijwel elke vrouw positief over de werking.

Wat is het verschil tussen de verschillende Womanizers?

Er zijn inmiddels heel wat verschillende vibrators door het merk op de markt gebracht. Zo is er de Premium, Pro, 2GO, Startlet 2, InsideOut, Classic, Liberty en Duo. We bespreken ze hieronder allemaal!

Womanizer Classic

De Womanizer Classic toy was de eerste toy die op de markt werd gebracht. Het zorgde voor een revolutie in sextoy land: geen vibrator die trilt en vaginaal wordt gebruikt, maar een speeltje dat contactloos een zuigeffect creëert. De Classic heeft 8 verschillende trillingsniveaus en is waterdicht. Hij komt met twee verschillende kapjes: normaal en XL.

Womanizer Premium

De Womanizer Premium is een luxere versie van de Classic. Hij heeft meer standen: 12 in plaats van 8. Bovendien is de Premium toy uitgerust met de autopilot functie: hierbij wordt de luchtdruk steeds meer opgevoerd. Ook nieuw is de Smart Silence functie. Je Premium gaat pas aan als hij dicht bij je huid komt en is dus weer stil als je hem weghaalt.

Vrijheid, blijheid: dit is de Womanizer Liberty

De Womanizer Liberty is het kleine zusje van de klassieke variant. Deze toy neem je mee op vakantie of als je op vakantie gaat. Hij ziet er prachtig uit en heeft 6 heerlijke standen die jou verwennen. De Liberty is compact, waterproof en je ultieme reisgezelschap.

Womanizer Starlet 2

De Womanizer Starlet 2 is de opvolger van de Starlet. Deze luchtdrukvibrator is heel geschikt voor beginners! Het compacte formaat en de fluisterstille werking maakt hem extra aantrekkelijk. De Starlet 2 heeft 4 standen en is natuurlijk waterproof. Zo kun je er ook in bad van genieten!

De ultieme verwennerij: Womanizer Duo

De Womanizer Duo is het nieuwste speeltje van deze fabrikant. Wil je een vibrator kopen die niet alleen je clitoris stimuleert, maar ook je G-spot? Dan moet je deze versie kopen. De Duo is namelijk voorzien van een staaf die je vaginaal inbrengt en die precies jouw gevoelige plekje weet te bereiken. Deze toy is verreweg de meest uitgebreide luchtdrukvibrator van het merk. Hij heeft maar liefst 12 luchtdrukstandne en 10 vibratiestanden die je apart van elkaar kunt bedienen. Door de Smart Silence functie gaat hij pas aan als hij dicht bij je lichaam komt.

Womanizer Inside Out

De Womanizer Inside Out is de voorloper van de Duo. Deze vibrator is iets minder krachtig en heeft niet de Smart Silence functie die de Duo wel heeft. Wel heeft de Inside Out 12 heerlijke intensiteitsstanden die apart van elkaar kunnen worden ingeschakeld.

Vermomd als lippenstift: Womanizer 2GO

Qua uiterlijk is dit misschien wel de leukste vibrator van het merk. Hij is namelijk vermomd als een lippenstift. Stop deze toy in je tas en niemand heeft in de gaten dat jij eigenlijk een vibrator bij je draagt. Heb je op je werk zin om even heerlijk te ontspannen? Neem de 2GO mee in je broekzak naar de wc en je komt binnen een paar minuten klaar. Deze opwindende lipstick vibrator heeft 6 verschillende luchtdrukstanden en wordt geleverd met extra XL opzetstukje.

Accessoires voor je toy

Natuurlijk wil je accessoires voor je toy kopen als je hem regelmatig gebruikt. Je kunt de siliconen kapjes vele keren gebruiken, maar op den duur zijn ze aan vervanging toe. Het kan ook zo zijn dat het XL formaat, of juist het normale formaat kapje, niet goed past. Probeer dan of het effect met de vervangingskapjes beter is. En vergeet niet om een flesje toycleaner mee te bestellen, zodat je je speeltje hygiënisch kunt reinigen.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?