Lora DiCarlo – voor en door vrouwen

Lora DiCarlo Osé 2

Lora DiCarlo is een merk waar wij van Pabo niet omheen kunnen, ook al heeft het pas in 2017 het licht gezien en zijn er vandaag de dag een beperkt aantal (vijf) speeltjes te bestellen.

Het begon allemaal met een orgasme. Niet zomaar één, een blended orgasm! In haar zoektocht dit opnieuw te beleven besloot Lora Haddock DiCarlo haar bedrijf op te richten, waarbij de visie innovatie door inclusiviteit en het destigmatiseren van het gesprek rondom seks en masturberen voorop staat. Seksueel genot en een goede seksuele gezondheid voor iedereen! Wij van Pabo kunnen dit alleen maar supporten.

Lora DiCarlo Osé 2

Het onstaan van de eerste Lora DiCarlo sextoy

Lora ging een vennootschap aan met het Robotics & Engineering Lab van de Universiteit van Oregon en samen ontwikkelden zij het eerste speeltje om een gemengd orgasme mee te krijgen. Deze kreeg direct ontzettend veel aandacht en werd zelfs genomineerd en beloond met de felbegeerde robotica prijs van de CES. Een maand later werd deze prijs echter weer afgenomen en mocht Lora DiCarlo ook niet meer exposeren. De organisator achter CES en de beurs, Consumer Technology Association, was namelijk van mening dat de sextoy niet in lijn ligt met waar de award voor staat. Het zou immoreel, obsceen en godslasterlijk zijn. En dat terwijl dit speeltje juist ten behoeve van de seksuele gezondheid van de vrouw is ontwikkeld. Bovendien zijn seksspeeltjes al veel vaker toegelaten tot de beurs. Er zat echter één groot verschil tussen Lora DiCarlo en de bedrijven die er al wel wisten te exposeren: Lora Dicarlo was in tegenstelling tot de rest niet opgericht door mannen, maar door vrouwen.

Het terugtrekken van de award deed dan ook veel stof opwaaien. Met verschillende redenen heeft de CTA geprobeerd te verklaren waarom ze de prijs terugnamen, maar dit werd niet algemeen geaccepteerd. De redenen waren vaag; harde feiten kwamen niet. Uiteindelijk moest de CTA toegeven dat Lora DiCarlo wél de prijs verdiende. Inmiddels heeft ze zelfs meerdere awards gekregen. Ook was het bedrijf daarna welkom om te exposeren. Inmiddels kunnen ze niet één, maar wel vijf speeltjes laten zien.
Lora DiCarlo Baci

Tegenwoordig werken bij DiCarlo niet enkel vrouwen, ook al zijn ze wel in de meerderheid, maar is juist iedereen welkom. Gender, afkomst, geloof of seksuele voorkeur doet er niet toe, zo lang werknemers maar in de missie en visie van het bedrijf geloven: een seksueel rechtvaardige wereld waarin tegemoet wordt gekomen aan alle genders en seksuele voorkeuren, waarbij innovatieve en doordachte hulpmiddelen bijdragen aan je eigen welbehagen. Het streven is om producten te creëren die aan de verschillende wensen, voorkeuren en lichamelijke anatomie voldoen.

De seksuele hulpmiddelen van Lora DiCarlo

Nu vraag jij je waarschijnlijk af wat er zo bijzonder aan deze seksspeeltjes is; waarom zijn deze anders dan wat er al op de markt is? Dat hebben wij natuurlijk voor je uitgezocht.

De Lora DiCarlo collectie bestaat uit een dubbele vibrator, een g-spot vibrator en diverse clitoris vibrators, stuk voor stuk technische hoogstandjes. De vibrators die je g-spot stimuleren hebben allemaal een pulserend en bewegend element die je volledig zelf in kunt stellen. Zo bepaal je zelf de intensiteit van de trilling, de lengte van elke aai en de snelheid waarmee dit gebeurt. De clitoris vibrators hebben ieder een eigen manier van plezieren. Zo werkt de één op luchtdruk, waarmee ook het gevoel van cunnilingus wordt nagebootst. De ander werkt met twee stimulerende kralen die om je clitoris heen draaien en de derde heeft een pulserend element. Alle toys hebben een duidelijke handleiding, liggen goed in de hand en zijn zo gemaakt dat de anatomie van je lichaam geen rol speelt.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?