Wat is pegging en welke producten heb ik daarvoor nodig?

Vertrouw je elkaar door en door en is communiceren tijdens de seks geen probleem? Dan is pegging misschien de volgende stap voor jullie. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Een wereld in het verlengde van rollenspellen, waarin je de macht uit handen geeft aan de vrouw. Maar wat is pegging precies en welke benodigdheden moet je in huis halen om er mee te beginnen?

Wat is pegging?

Bij pegging wordt de partner anaal gepenetreerd door de vrouw die een voorbinddildo draagt. Pegging noemen we ook wel bend over boyfriend, maar je kunt het natuurlijk ook bij je vriendin doen. Dit erotische spel, waarbij de rollen omgedraaid worden, is niet voor iedereen weggelegd. Maar het is een interessante nieuwe manier van stimulatie voor de partner, wanneer je als koppel al een goede basis hebt gelegd met experimenteren.

Pegging: de rollen zijn omgedraaid

Bij heteroseksuele stellen krijgt de vrouw niet vaak de kans om het tempo te bepalen. Maar de plezierfactor is altijd in handen van beide partners. Bij pegging worden de rollen omgedraaid. De vrouw krijgt het gevoel van controle en van plezier bieden aan de ander. En de man? Die stelt zich dit keer kwetsbaar op. Ontvang die liefde van je vrouw maar eens van achteren. Je vertrouwen in elkaar wordt op een spannende manier op de proef gesteld bij pegging.

Wat heb ik nodig voor pegging?

Wat je nodig hebt zijn in de basis twee dingen: een voorbinddildo met harnas en genoeg glijmiddel, liefst op waterbasis. Siliconen glijmiddel kan namelijk het materiaal van je (siliconen) dildo aantasten. Je kunt eventueel nog kiezen voor condooms, bijvoorbeeld als jij jezelf wil beschermen tegen weekmakers in sommige dildo’s. Ook als je van anaal direct wil overstappen naar vaginale penetratie, kan een condoom raadzaam zijn vanwege de hygiëne. Bacteriën uit de anus kunnen namelijk leiden tot vaginale infecties.

Het vinden van een goede kwaliteit voorbinddildo met het juiste harnas is de sleutel tot een positieve pegging ervaring. Laat de vrouw de voorbindpenis kiezen, zij moet hem tenslotte dragen. Belangrijk voor de ontvangende partij is het meebeslissen in de grootte van de dildo. Vergeet ook niet om toycleaner aan te schaffen. Het is namelijk erg belangrijk om de voorbinddildo na gebruik goed te reinigen.

Begin rustig aan je eerste pegging ervaring

Sta je er voor open voor om anaal te experimenteren? Oefen eerst voordat je begint met pegging. Begin zelf alvast of experimenteer samen met je partner. Voordat je in toys en uitrusting investeert, begin je gewoon met je eigen vingers. Zorg ervoor dat je veel glijmiddel op waterbasis en eventueel latex handschoenen gebruikt. Misschien wil je experimenteren met een prostaat stimulator om te zien hoe het voelt en of je het leuk vindt of niet. Als je alleen onderzoekt, ben je ook een betere en meer ontvankelijke partner.

Luister goed naar elkaar

Anale penetratie vereist altijd goede communicatie tussen jullie beiden. Je kunt volkomen veilig peggen zonder pijn, zolang je naar je lichaam luistert. Voel je pijn of word je ongemakkelijk? Geef dat aan, vertraag samen het tempo, gebruik als het nodig is extra glijmiddel en kies eventueel een ander standje. Dit betekent dus dat je moet kunnen praten, voordat je dit avontuur samen aangaat.

Zo beleef je pegging nog intenser

Is de vraag ‘wat is pegging’ voor jou al lang geen verrassing meer? En wil je de intensiteit eens opvoeren? Dat kan! Een spannende volgende stap is te kiezen voor een strapless strapon: een voorbinddildo zonder harnas, waarbij het andere uiteinde vaginaal wordt ingebracht bij de vrouw die de partner ‘pegt’. Zo wordt je G-spot ook nog eens extra gestimuleerd. En, zorg dat je als vrouw de anatomie kent van je lief. Als je weet hoe je de anus (en prostaat) stimuleert, weet je zeker dat je hem een explosie van genot cadeau geeft. Andere intense opties zijn:

Praat over jullie seksuele fantasieën

Je laten penetreren met een voorbinddildo is een spannende manier om je seksleven tot een hoger niveau te brengen. Denk er eens over na, ga het gesprek aan samen met je partner. Staat hij of zij er niet voor open? Misschien zijn er andere toys die jullie eerst eens kunnen testen. Voer het niveau rustig op en ga steeds een stapje verder. Het is de moeite waard om in contact te komen met jullie seksuele fantasieën.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?