10 seksstandjes die nog beter zijn met een vibrator

erotisch fruit seks met sextoy

Als jij niet klaarkomt enkel door penetrerende seks dan helpt een vibrator tijdens de seks jou misschien naar het hoogtepunt. Er zijn genoeg seksstandjes die sowieso lekkerder zijn met het gebruik van een vibrator. Glijd over de clitoris bij het woman-on-top standje of geef hem net dat beetje extra door met een vibrator zijn prostaat te stimuleren. Inspiratie nodig? Hier zijn 10 seksstandjes die nog beter zijn met een vibrator.

1. Krachtige uitvoering missionaris

Een krachtige klassieker creëer je door een kussen en vibrator te gebruiken bij de missionaris. Schuif het kussen onder je billen, waardoor jouw partner dieper kan penetreren. Pak vervolgens jouw favoriete vibrator laat hem glijden over de meest favoriete plekjes van jou en je partner. Bij een man kun je kiezen voor een anaalvibrator die heel goed zijn prostaat stimuleert. Zijn jullie een koppel bestaande uit twee vrouwen, dan kan de penetrerende vrouw met strap-on anaal of vaginaal verwend worden, of de partner die onder ligt stimuleert zichzelf bijvoorbeeld met een clitorisvibrator. Zo wordt dit klassieke seksstandje één van de seksstandjes die nog beter zijn met een vibrator.

2. Samen masturberen

Masturberen samen met je partner wordt ontzettend onderschat. Het is echt het proberen waard, want het is ontzettend geil en intiem. Waarschijnlijk heeft jouw partner een specifieke techniek die hij of zij gebruikt bij het masturberen en jij zit op de eerste rij om dat te aanschouwen. Zo genieten jullie van het kijken naar elkaar en leer jij wat je partner het lekkerst vindt. Kruip lekker naast elkaar, met verstrengelde benen en gebruik een fijne vibrator bij dit seksstandje om te masturberen. Mannen kunnen bijvoorbeeld ook een masturbator gebruiken.

3. Woman-on-top: genoeg ruimte voor een vibrator

Laat je partner op de rand van het bed of een stoel gaan zitten. Draai rustig op zijn of haar schoot en ontspan om volop te genieten. Pak nu een koppelvibrator die zich naar je lichaam vormt, zoals de vibrators van We-Vibe. “Deze positie geeft je trillingen met volledige dekking en geeft je ook volledige controle over de snelheid en diepte die voor jou werken”, zegt Kristen Tribby, hoofd marketing en onderwijs van FUN Factory, fabrikant van seksspeeltjes. Voor jouw partner voel jij extra nauw en tegelijkertijd genieten jullie beiden van de trillingen.

4. De handsfree paaldanseres

Dit standje is vooral heerlijk voor een lesbisch stel, door de stimulatie van tepels, schaamlippen en clitoris. Maar het spel is net zo leuk als voor ieder ander stel. Één van jullie gaat in kleermakerszit op het bed of de vloer zitten, de ander kruipt bij diegene op schoot. Pak een dubbele dildo of de grootste vibrator die je hebt, want je wilt grip houden op jouw toy. Het spel kan beginnen: begin met elkaar plagen en verleiden, voordat jullie overgaan in het speeltje heen en weer laten bewegen tussen jullie lichamen. Gebruik geen handen, maar stuur met je lichaam. Gebruik je borsten, je buik, je mond. En als ‘ie valt, pak de vibrator dan weer op en stimuleer even de lekkerste plekjes van jouw partner.

5. Favoriete standje met vibrator: Cowgirl

Één van de seksstandjes die nog beter zijn met een vibrator is de Cowgirl. Hierbij zit de vrouw bovenop. De Cowgirl is één van de favoriete seksposities om met een vibrator te gebruiken, omdat je, terwijl jouw partner je stimuleert, voldoende ruimte hebt om de clitoris te stimuleren. Dit standje werkt ook prima voor twee vrouwen, waarbij de partner die ligt een strap-on draagt op haar rug ligt. De combinatie van penetratie en clitorisstimulatie zorgt ervoor dat je een gemengd orgasme kunt ervaren. Dat bereik je namelijk door interne en externe stimulatie.

6. Orale seks met een vibrator

Iemand oraal bevredigen terwijl je diegene ook stimuleert met een vibrator, vraagt om multitasken. Maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een compacte vibrator. Een pulsator bijvoorbeeld is een vibrerende toy die je gemakkelijk heen en weer schuift en waarmee je kan penetreren, terwijl jij je mond en tong aan het werk zet.

7. Intieme sessie lepeltje lepeltje

Jij ligt met je rug naar jouw partner. Door jullie naakte lichamen tegen elkaar te drukken, synchroon ademend, verbindt lepeltje lepeltje jou en je partner op alle niveaus. Jullie liggen beiden op jullie zij, je partner houdt jou van achteren vast en gaat langzaam naar binnen. Dit standje is geschikt voor alle koppels! Het is heerlijk om met een vibrator de voorste partner te strelen over het lichaam, van de tepels, via de buik en liezen naar de clitoris of penis. Deze positie is perfect voor langzame seks, fluister jouw fantasieën en lieve woorden in zijn of haar oren. En breng die vibrator naar de meest intieme plekjes. Er is niets zo fijn als jouw partner zichtbaar te zien genieten.

8. Waterdichte vibrator: solo stomen in bad

Er gaat niets boven kwalitatieve tijd voor jezelf in de vorm van een masturbeersessie in bad. Wist je dat de sensatie van het masturberen versterkt wordt door het warme water? De spanning glijdt dan namelijk gemakkelijk van je af. Leun achterover in het bad en zet je voeten op de rand. Verwen jezelf, begin met het spelen met je vingers voor de opwarming. Bouw op en wanneer jij er aan toe bent pak je die waterdichte vibrator erbij. Kantel als vrouw jouw bekken iets omhoog, zodat je gemakkelijk bij de G-spot komt. Masseer, stimuleer, stel uit en geniet optimaal van dit verwenmoment.

9. Doggy style genieten met een vibrator

Of je nu een man-man, vrouw-vrouw of man-vrouw koppel bent: doggy style kan altijd. De penis of voorbinddildo kunnen de vrouw vaginaal penetreren, terwijl een anaalvibrator haar anaal verwend. Is de voorste partner een man, dan gebruik je een anaalvibrator of dildo, die wordt bediend door de achterste partner. Anaal met een vibrator is altijd een goed idee. Je anus is een heerlijke plek om te stimuleren door de duizenden zenuwuiteinden die er zitten. Draai langzaam rondjes over de anus en voer het tempo langzaam op. Zorg ervoor dat jij helemaal ontspannen bent wanneer de vibrator rustig naar binnen glijdt. Kies voor een anaalvibrator, die is echt ontworpen op het stimuleren van de anus en prostaat. Klaarkomen op deze manier is echt ongekend.

10. Seksstandjes die nog beter zijn met een vibrator: Missionaris met duovibrator

Het gewone Missionaris standje wordt nog beter met de duovibrator. We noemden hem ook al bij standje 3. Als vrouw breng je de duovibrator aan in je vagina. De twee motortjes stimuleren zowel jouw clitoris als je G-spot. En als man voel jij deze trillingen ook. Glijd langs het vibrerende, buitenste deel van de duovibrator en ervaar de tintelingen in jouw penis of clitoris. Man en vrouw, vrouw en vrouw: als stel kun je er veel plezier aan beleven. Een ideale sextoy om toe te voegen aan het voorspel.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?