Op vakantie? Dit zijn de tien beste seksstandjes!

seks standjes

Toe aan vakantie? En aan wat splinternieuwe, spannende standjes voor je seksrepertoire? Die Summer of Love gaat er nu écht van komen, dus grijp je tent en je vent en hoppa! Op naar zonovergoten festivals, broeierige stranden en ruige bergen. Met deze tien hete standjes kom jij je summer holiday wel door!

Of je nu een ruige Viking naar je tent sleept, dolce vita gaat doen met een gesoigneerde Italiaan of stokbroden gaat happen met die kekke Fransoos, in de zinderende zomerhitte is het altijd lekker experimenteren. Geen idee wat het is, maar die combinatie van natuur, de warme zon op je naakte huid en het absolute nietsdoen doet wonderen voor een sneu en ingezakt libido.

Jazeker, óók als je in een langdurige relatie zit. Sterker nog, de vakantie is het ideale moment om je seksleven nieuw leven in te blazen. Alles voelt avontuurlijk en spannend aan. En waar je in de stress van alledag niet moet denken aan een potje batsen, vliegen op vakantie de lonkende blikken heen en weer. Yep, lurk maar verleidelijk aan je Sex on the Beach, we zien je wel!

Eindeloze horizontale tango

Zo’n vakantie is een positieve stimulans voor je brein, stelt ook lifecoach Svetlana Kogan in Bustle. Thuis ben je toch geneigd om eventjes snelsnel die vertrouwde seksroutine af te werken. Op vakantie is dat anders. Alleen al het gevoel dat je ergens anders bent dan thuis kan voldoende zijn om een ingedutte seksdrive tot leven te wekken.

Als reactie op al die nieuwigheden en spannende vooruitzichten laat je lijf bovendien massa’s endorfine, adrenaline en dopamine vrij. En laten die gelukshormonen nou nét de perfecte bouwsteentjes zijn voor een eindeloze horizontale tango in een bloemenveld. Of in een luxe sponde met hagelwitte lakens, whatever rocks your boat.

Standjes in de tent

Zit je in een basic tentje in the middle of nowhere, waar je de hele dag halfnaakt rond kunt huppelen? Met een briesje op je gebruinde huid en een kabbelend riviertje om in af te koelen? Gefeliciteerd, dan heb je het ultieme scenario voor sexy natuurseks te pakken. Zwoel vrijen onder een met sterren bezaaide hemel, say no more!

Helaas, soms zijn die rondzwervende backpackdagen voorbij en moet de natuurliefhebber zich schikken in een familiecamping. Meestal komt dat moment wanneer er kinderen om de hoek komen piepen. Maar geen zorgen. Zit je op een camping mét animatie? Terwijl het kroost zich in hysterische schuimparty’s stort, duiken jullie gauw de tent in voor wat onvervalst kissin’ and huggin’…and more!

Dit zijn de beste vijf standjes voor in de tent…en vooruit, ook eentje voor als je je dartel voelt in de natuur!

Face-to-face

Hoewel je op vakantie lekker los kunt gaan, is het ook een perfecte kans om de emotionele banden met je partner weer aan te halen. En dat doe je niet door woest gerampetamp doggy style. Ga dus allebei op je zij liggen met jullie gezichten naar elkaar toe. Leg je heupen een beetje boven die van je partner en leg een been over zijn heup heen. Trek hem zo naar je toe voor diepe, langzame en oneindig geile penetratie. Een fantastisch standje voor oogcontact en liefdevolle intimiteit.

Omgekeerde missionaris

Bij dit standje ligt de man onderop en duik jij er bovenop. Je hebt alle controle en kunt zelf het ritme van de penetratie bepalen. Varieer met de stoten: ga langzaam en diep of juist snel en puntig en laat die billen schudden. En vergeet niet je clitoris over zijn schaambeen te schuren voor een intens clitoraal orgasme. Beste puntje? Dit standje is ideaal voor het strand: geen zand in je vagien en de zilte zeebries die je lichaam streelt. Dat is het betere werk!

De Boeddha

Leuk als je in India aan het backpacken bent. Bij dit standje gaat de man in kleermakerszit zitten en schuif jij er bovenop met je benen om hem heengeslagen. Op die manier ben je samen een soort dubbele Boeddha. Ideaal als je elkaar graag diep in de ogen kijkt tijdens de seks. Je partner kan zo bovendien makkelijk je borsten strelen en kussen. En met zijn handen kan hij je bij je billen vastgrijpen en zo het tempo bepalen.

Op z’n Frans

Oeh la la! Wanneer je de Franse landsgrenzen oversteekt, begint het al zachtjes te zingen in je hoofd. Soixante-neuf! Ideaal als je even geen zin hebt in een penetrerende polonaise, maar wel allebei aan je trekken wilt komen. In de buitenlucht is het bovendien best behoorlijk opwindend. Standje 69 staat niet voor niets bekend als een Frans standje. In de Franse bordelen was het kussen van intieme delen vroeger een serieuze specialiteit. De uitdrukking ‘op zijn Frans’ wordt niet voor niets gebruikt voor orale seks. Non non, in la France doen ze niet zo moeilijk over orale seks. Bijna tachtig procent van de Franse koppels bevredigt elkaar oraal. Daar kunnen die macho Italianen nog wat van leren!

Missionaris overdrive

Soms is de missionaris gewoon het makkelijkst, zeker in een krappe tent met een laag dakje. Toch een beetje variëren? Ga dan als vrouw op je rug liggen met je benen gespreid. De man komt tussen je benen liggen en steunt lichtjes op zijn knieën, ellebogen en handen. Met een hand ondersteunt hij e rug en tilt hij je bekken en middel omhoog. Jij gooit vervolgens je benen in de lucht, terwijl hij zijn lijf stevig tegen je heupen drukt. Op die manier kan hij je dieper penetreren en omdat jullie zo close zijn, is dit standje extra intiem.

Standjes in een hotelkamer

Tja, je hebt werkpaarden, die vrolijk worden van houthakken, koken op een gaspitje en lopen naar verre toiletgebouwen met een wc-rol in de hand. En je hebt luxepaarden, die vakantie geen vakantie vinden als ze niet zuchtend in een luxe resort of vijfsterrenhotel mogen neerzijen.

Toegegeven, hoe romantisch het kampeerleven ook is, soms is het best lekker om jezelf onder te dompelen in schaamteloos hedonisme. In zo’n supersjiek hotel met jacuzzi, champagne en uitgebreid ontbijt op bed. Die knisperende, hagelwitte lakens? Duik er maar onder en waan je sexy filmsterren, want het echte leven komt gauw genoeg weer om de hoek kijken.

Met deze vijf standjes haal je het maximale uit je weelderige sterrenvakantie!

De vlinder

Veel hotelkamers hebben hoge bedden, ideaal voor dit vlinderstandje. Als vrouw ga je op je rug liggen op bed. Je legt je billen precies op de rand en je benen zijn gespreid. Je partner gaat vervolgens tussen jouw benen staan, pakt je heupen vast en trekt deze omhoog. Je billen komen zo dus los van het bed en je partner kan zo bij je naar binnen stoten. Je kunt je benen ook in de nek van je partner leggen. Door deze hoek kan hij je extra diep penetreren en wordt je G-spot gegarandeerd geraakt.

Een kamer met uitzicht

Hebben jullie een hotelkamer op een hoge verdieping? Met grote ramen? Wacht dan tot het avond of nacht is, doe alle lichten uit en stort je in wat opwindend exhibitionisme. Doordat het donker is, kunnen jullie jezelf in vol ornaat van bil zien gaan, maar kan verder niemand zien wat jullie allemaal uitspoken. Laat je partner bijvoorbeeld op een stoel zitten en berijd hem terwijl jullie allebei naar jullie bouncing reflectie kijken in het raamglas. Is er een enorme spiegel in de kamer? Nog beter! Niks sexyer dan zien hoe hij langzaam in en uit je glijdt. En hoe geil jullie van elkaar worden.

Tip voor de echte exhibitionist! Heb je een kamer met balkon? Ga dan tegen de balustrade staan en laat je partner achter je jouw slipje naar beneden trekken. Hij gaat vervolgens dicht tegen je aan staan en penetreert je van achteren. Als je het een beetje subtiel doet, hoeft niemand het te zien. Alleen jullie weten wat er zich onder jouw rokje op dat balkonnetje afspeelt!

Werkvakantie

Niemand denkt graag aan werk tijdens vakantie, maar een sexy rollenspel is andere koek. De meeste hotelkamers hebben wel een bureautje met stoel. Zin in een spelletje stoute secretaresse versus dominante baas? Sure! Zo’n stoel is ook perfect voor de transformatie tot bondagestoel op wielen. Bind je partner vast aan de stoel en plaag hem met een opwindende striptease of lapdance. Of ga een stapje verder en kwel hem met een spelletje edging. Daarbij bevredig je hem tot hij op het punt staat van klaarkomen en dan trek je terug. Om even later weer opnieuw te beginnen.

Langer verblijf

Weet je nog toen je eindeloze bed-ins had vruuger? Toen jullie nog geen genoeg van elkaar konden krijgen en elkaar tig keer per dag besprongen? Tijd om dat trucje te herhalen. Spreek af dat je de hotelkamer vierentwintig uur lang niet verlaat. Begin met een snelle wip bij aankomst. Blus even uit en begin dan langzaam elkaars lichaam te verkennen, alsof je elkaar voor het eerst ziet. Neem je tijd voor lange, heel lange, orale seks. Wissel het af met edging, dan kun je langer door. Koel even af onder de douche of in bad, waarbij jullie elkaar lekker langzaam inzepen. Bestel roomservice met veel vers fruit en eet het van elkaars lichaam. En neem een spelletje stoute Truth or Dare mee wanneer je er bijna klaar mee bent. Wedden dat de passie weer oplaait?

Kussenspel

Veel luxe hotelkamers zijn bezaaid met volle kussens en dekbedden. Maak er een sexy nestje van door alles in het midden van het bed op te stapelen. Ga op je buik bovenop de zachte stapel liggen met je billen omhoog. Terwijl je partner knielt en je van achteren neemt, voel jij jezelf wegzweven op een zachte wolk. Door de kussens en dekens onder je buik, kan hij bovendien makkelijker bij je G-spot. Een heerlijke doggy style met een twist!

Tip! Ben je klaar met je tent of hotelkamer? Huur dan een bootje en vaar richting een eilandje of een rustig plekje. Niks opwindender dan seks op een plek in de buitenlucht waar niemand je kan horen of zien. Have some hot and horny fun this summer!

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?