Aftrektechnieken: tips om lekker af te trekken

aftrektechnieken

Gewoon rechttoe, rechtaan masturberen is heerlijk voor jou als man. Jij weet precies wat je lekker vindt en kan daar zelf makkelijk op inspelen. Door de juiste aftrektechnieken weet jij wat je nodig hebt om je goed te voelen tijdens een solo sessie. Maar ook wanneer je samen met iemand het avontuur aangaat, helpen aftrektechnieken jou om aan te sturen op wat jij lekker vindt. Hoe trek jij af? En wissel je af in jouw technieken? Minder stress, een beter humeur, lekkerder slapen én, het belangrijkste, je geniet ontzettend van dat heerlijke gevoel wanneer jij klaarkomt. Door verschillende aftrektechnieken toe te passen maak je masturberen nog lekkerder. Om jou een handje te helpen, zetten we een aantal voor je op een rij.

Aftrektechnieken: gebruik lichaam en toys

Wil je de intensiteit bij het aftrekken verhogen, dan is het tijd om te werken met je hele lichaam. Vaak heb je een voorkeurshand bij het masturberen. Probeer het voor de lol ook eens met jouw andere hand. Of maak gebruik van de lichaamsdelen van je partner. Voeten, borsten en benen werken bijvoorbeeld erg goed bij het masturberen. Of kies voor een spannende sextoy. Er zijn verschillende speeltjes die je als man tijdens het masturberen kunt gebruiken. Aftrektechnieken kun je gemakkelijk afwisselen. Doe dat ook vooral, dan houd jij de spanning er lekker in. Want hoe langer je doorgaat met één techniek, des te langer duurt het voordat jij er opgewonden van raakt. Omdat je het gevoel gewend bent, is het minder opwindend. Dat heeft ook invloed op de heftigheid van je orgasme.

Aftrektechnieken voor de solist

Wanneer je alleen bent, heb jij verschillende aftrektechnieken die jou helpen om vele momenten plezier te beleven. Een paar aftrektechnieken die je solo kunt uitproberen:

  • Verander van hand. Eigenlijk heeft iedereen een voorkeurshand bij het masturberen. Wissel af en zorg voor afwisselende sensatie.
  • Ga op je hand zitten tot die slaapt. Zo voelt het net of iemand anders jou bevredigt. Duw vooral eens jouw penis tegen je buik en streel de onderkant van je schacht met deze hand.
  • Draai je heupen rond in een cirkel en voer zo nu en dan het tempo op. Laat je fantasie tot de verbeelding spreken en pas het tempo aan op wat jij ziet.
  • Stoot je heupen naar voren in je vuist, maak gebruik van je handpalm in plaats van dat jouw hand het werk doet.
  • Gebruik toys! De handjob stroker bijvoorbeeld voelt goddelijk door de zachte noppen aan de binnenkant die je penis optimaal stimuleren.

Samen werken aan aftrektechnieken

Handen, borsten, benen, voeten: jij hebt al gelezen dat je verschillende lichaamsdelen kunt inzetten bij het variëren in aftrektechnieken. Maar hoe doe je dat dan? De regel is dat er geen regels voor zijn. Zet je schaamte opzij en vraag jouw partner rustig of zij of hij je wil aftrekken met de voeten. Het gevoel is anders dan bij handen: voeten zijn wat ruiger in beweging en textuur, maar dat wil niet zeggen dat het minder lekker is. Vergeet niet om glijmiddel te gebruiken: dat voelt voor jullie allebei prettiger aan. Ook als je vriendin haar borsten bij elkaar duwt, dan kun jij ze prima gebruiken voor aftrektechnieken. En heb jij al eens geprobeerd te masturberen tussen haar benen? Doen! Vergeet niet je andere gevoelige plekjes ook te stimuleren, streel tepels, lik aan oorlelletjes en zoen in de nek, dan krijg jij een all in experience.

Focus niet alleen op penis bij aftrektechnieken

Één van de belangrijkste aftrektechnieken is dat het lekker is om te spelen met je complete geslachtsdeel. En dat gaat verder dan jouw penis. Aftrektechnieken gaan over het strelen en kneden van je testikels, schacht en perineum – dat stukje tussen je anus en balzak. Probeer het en ontdek een soort genot waar je geen genoeg van krijgt. Wrijf, knijp, streel en trek om je orgasme te intensiveren tijdens een bijzonder geile aftreksessie.

Lees ook: Alles over perineumstimulatie

Gebruik van seksspeeltjes bij het aftrekken

Wist jij dat je testikels bijna net zoveel zenuwuiteinden hebben als je penis? Wil jij je plezier intensiveren, pas dan ook aftrektechnieken toe op je ballen. Kneed ze en trek zacht je ballen naar beneden vlak voor je climax. Of stimuleer ze met een vibrator. En vergeet niet om je hele schacht te aaien om echt dat intensieve orgasme te beleven. De sextoys die jij kunt gebruiken zetten we even voor je op een rij:

De prostaat stimuleren

De prostaat noemen we ook wel de mannelijke G-spot. Onder de aftrektechnieken is dit er één die je écht moet proberen. Streel met jouw vinger zachtjes over de buitenkant en binnenkant van je anus. Wissel af in snelheid en druk. Wanneer je vlinders van binnen voelt, is het tijd om een stap verder te gaan. Doe wat anaal glijmiddel op je vingers en glijd geleidelijk met één of meer vingers naar binnen en masseer rustig je prostaat. Verhoog de snelheid en beweging als het plezier toeneemt. Ga net zolang door tot je klaar bent voor een spetterende afsluiting. Bevalt dit stukje lichaam je goed? Gebruik dan eens anale toys. Is het nieuw voor je? Kies dan voor iets kleins, een buttplug bijvoorbeeld. Zo wen jij er langzaam aan en kun je opbouwen.

Neem de tijd voor aftrektechnieken

Masturberen moet geen vluggertje zijn. Neem de tijd om de aftrektechnieken eigen te maken en om ze af te wisselen. Wanneer jij gaat masturberen, wees dan bewust van jezelf en je omgeving. Prikkel jouw zintuigen en vraag je af: waarom voelt het zo lekker? En van welke aanrakingen gaat jouw ademhaling sneller? Speel met je snelheid, bewegingen, posities, met je handen en met toys. Zo leer jij je eigen lichaam en voorkeuren steeds beter kennen. En daarmee ontdek je welke aftrektechnieken het beste bij jou passen.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?