Anus bleken: tips & tricks voor een bleke anus

anus bleken

De anus bleken: het wordt steeds populairder. En ja, het is mogelijk om dat donkere pigment op en rond de anus lichter te kleuren. In dit artikel vertellen we over de mogelijkheden en benoemen we ook de voor- en nadelen.

Je anus bleken: waarom zou je dat doen?

Poupe soleil, sterretje bleken of anus bleaching: waarom wil je dat? Ten eerste omdat het een trend uit Hollywood is. En alles wat ze daar doen, willen jongere mensen in Europa ook. Het schijnt vooral populair te zijn onder 18- tot 35-jarigen. Ten tweede omdat mensen zich storen aan de donkerdere kleur van de anus. De kringspier en de streek daaromheen heeft meer pigment, waardoor hij donkerder is dan de huid van de billen en benen. Het bleken is puur cosmetisch. Mensen doen het omdat ze het mooier vinden. Ze willen zich graag aantrekkelijk voelen en daarom past de behandeling nu in het rijtje van het scheren van je ballen en het ontharen van je vulva. Tot slot is het een trend die we zien in de porno-industrie: veel acteurs en actrices hebben een anus die dezelfde kleur heeft als de rest van de huid. Dit zorgt voor onzekerheid bij de gewone mens, die denkt dat hij of zij uitzonderlijk is met de donkerdere kringspier.

Voordelen van het bleken van de anus

Als je je onzeker voelt over de donkerdere kleur van je anus, dan kun je je na de behandelingen zekerder voelen. Dat is hartstikke fijn, vooral als je regelmatig aan anale seks doet. Als je wordt gerimd of anaal gepenetreerd wordt, dan ziet je partner je anus natuurlijk van dichtbij. Een blekere huid kan je dan meer zelfvertrouwen geven. Door het bleken rem je ook de aanmaak van nieuw pigment. Bovendien is het resultaat lang zichtbaar: wel vier tot zes maanden.

Manieren van bleken

Er zijn verschillende manieren voor een poupe soleil. Zo kun je speciale blekende crèmes gebruiken of ervoor kiezen om je anus te laten laseren. Dit kan je laten doen bij een schoonheidssalon of kliniek. Door de laserbehandeling worden de huidcellen lichter, maar het kan wel één tot twee maanden duren voor je resultaat ziet. En omdat je huidcellen zich blijven vernieuwen, komt het pigment ook terug. Ook voelt de laser niet echt prettig aan op je anus. Een crème is makkelijker, maar dit moet je wel tweemaaldaags aanbrengen. Ook kunnen de ingrediënten de toch al kwetsbare huid aantasten. Als dat gebeurt, stop dan direct met het gebruik en neem contact op met de huisarts als je denkt dat dat nodig is. Je kunt door het gebruik van de crème ook last krijgen van een droge huid: dit kun je tegengaan door de huid goed te hydrateren.

Deze crèmes kun je gebruiken

In ons assortiment vind je verschillende crèmes die je kunt gebruiken om je sluitspier lichter te maken. Met de Backside anus bleekcrème is speciaal ontwikkeld om zowel de huid op en rond je kringspier lichter te kleuren, maar ook om de huid soepel te houden. Ook de Anal Whitening Cream van Intome zorgt voor een mooie bleke anus. De verzorgende crème zorgt bij regelmatig gebruik voor een lichtere huid.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?