BDSM tips & advies

bdsm tips tricks

Twijfel je om te beginnen met BDSM? Lees dan eerst alle ins en outs over de seksvariatie voordat je van start gaat. Bij BDSM ben je volledig op de hoogte van elkaars verlangens, dromen en angsten. Je kan ver gaan, maar het is belangrijk de 4 BDSM-voorwaarden in acht te houden: veiligheid, vertrouwen, vrijwilligheid en verstand. Binnen de regels kan je van soft tot hardcore gaan. Met wie je het ook doet, de basis is communicatie en vertrouwen.

BDSM voor beginners

Laten we bij het begin beginnen. De afkorting staat voor Bondage, Discipline, dominantie (machtspositie) & submission (onderwerping), Sadisme en Masochisme. Een hele mond vol, vandaar de afkorting. Het gaat in de praktijk om het toepassen of ondergaan van een vorm van macht of pijn, meestal (maar niet altijd) in een seksuele context. Veel mensen hebben een voorkeur voor een van de categorieën, maar in de praktijk overlappen ze elkaar vaak.

Voor beginners is het raadzaam om langzaam te starten met soft bdsm. Kijk in hoeverre jij en je partner het fijn vinden en neem steeds kleine stapjes. Zorg altijd dat je een codewoord hebt om aan te geven als je iets echt niet leuk vindt. Ter inspiratie kan het geen kwaad om er een pornofilmpje bij te pakken. Experimenteer met macht, pijntjes en dominantie.

Lees ook: BDSM voor beginners: alle regels op een rij

bdsm tips

Welk BDSM-speeltje past bij jou?

De populariteit van BDSM groeit de laatst jaren fors. Steeds meer mensen zien deze vorm van seks als een methode om hun seksleven nieuw leven in te blazen. In wat voor mate mensen aan bdsm doen is per person verschillend. De meesten kiezen voor een beginnerssetje om te kijken of het wat voor hun is. Denk daarbij aan producten als een zweepje, handboeien en blinddoek. Later kun je het uitbreiden met kietelaars, bondagetouw, balringen, cockcages, tepelklemmen, halsbanden, bondagetape, anaalhaken, tepelzuigers en meer. Bekijk onze online webshop voor voordelige bdsm-artikelen.

Lees ook: Welke BDSM-speeltjes zijn er?

Wist je dat…de film Fifty Shades of Grey wereldwijd records brak met in totaal 2,75 miljoen bezoekers?

Fifty Shades of Grey

Na de première van ‘Fifty Shades of Grey’ in 2015 is een ware run op BDSM-sextoys ontstaan. Mensen voelden zich geroepen wat scenes uit het verfilmde boek na te spelen. Door deze enorme vraag is zelfs een officiële Fifty Shades of Grey sextoy collectie op de markt gekomen. Wil je de wereld van Mr. Grey himself ontdekken? Of ben je gewoon benieuwd om welke sextoys het gaat? Bekijk dan alle Fifty Shades of Grey sextoys.

BDSM iets voor jou?

Net als jij zijn er veel mensen die willen beginnen met deze vorm van seks. Het liefst met soft bdsm om te kijken of het wat is. Het is raadzaam om te starten met handboeien, een blinddoek en misschien een zweepje. Vogel samen uit wat jullie er leuk aan vinden. Zo houdt het ene koppel van totale dominantie, terwijl het andere koppel meer van spanken houdt. Communiceer met je bedpartner en vind de luiste balans. De kans is groot dat BDSM onderdeel zal uitmaken van jullie toekomstige seksleven. Vind je het maar niks? Dan weet je dat ook weer!

Veel mensen vinden het raar om met BDSM te beginnen. Er zit immers nog altijd een stigma op. Het klinkt voor veel mensen gelijk eng of radicaal, terwijl dat het helemaal niet hoeft te zijn. Sterker nog, veel mensen hebben er reeds mee geëxperimenteerd:

  • 65% van alle stelletjes heeft wel eens geëxperimenteerd met een setje handboeien.
  • 30% gaat nog verder en koopt zweepjes, maskers en tepelklemmen.
  • 35% schafte een stout speeltje aan na het bekijken van de film Fifty Shades of Grey.

Wist je dat…het social network Fetlife (Facebook voor de BDSM-er) wereldwijd 4.644.551 leden telt?

BDSM sextoys kopen? Shop hier

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?