Biologische, organische en veganistische condooms en meer

vegan condooms

Als je veganistisch eet, dan loop je niet rond op schoenen van leer. En gebruik je ook liever geen glijmiddel dat getest is op dieren. De tijd dat de veganistische levensstijl onbekend was, is allang verleden tijd. En biologische alternatieven worden steeds populairder. We laten je in dit artikel biologische glijmiddelen en veganistische condooms zien. Want condooms, glijmiddel en massageolie kun je ook vegan kopen. Je leest het goed! Al deze drogisterij artikelen zijn biologisch of organisch. Ze hebben geen chemische toevoegingen. En zijn natuurlijk ook niet op dieren getest.

Veganistische condooms

We beginnen bij de condooms. Want veiligheid gaat voor alles. Veganistische condooms zijn dus gemaakt van fair trade latex. Zo zijn er de vegan condooms van het merk Mein Kondom. Je kunt ze kopen in allerlei verschillende varianten. Wat dacht je bijvoorbeeld van ribbels en noppen? Of met een lekker smaakje? Daarnaast zijn er ook de veganistische condooms van Glyde. Ook deze veganistische condooms zijn niet getest op dieren. Bovendien zijn ze gemaakt zonder toegevoegde gluten.

Biologische massageolie

Er gaat niets boven een fijne massage. Het is het ultieme voorspel. Wil je dit biologisch beleven? Dat kan! In ons assortiment vind je merken als HOT BIO. Zij maken 100% natuurlijke massageoliën. En die zijn ook vegan. Ook het merk Shiatsu maakt bio massageolie. Het spannende daarvan is dat ze veel 2-in-1 gels produceren. Zo kun je direct doorglijden naar haar meest intieme plekjes.

Biologisch glijmiddel

Glijmiddel is een product dat in je lichaam terechtkomt. Logisch dat je op zoek bent naar een bio glijmiddel. Hierin zitten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Er zijn vele soorten biologisch en veganistisch glijmiddel. In ons assortiment vind je het eerder genoemde HOT BIO. In hun assortiment zit verwarmend glijmiddel. Maar ook de lijn BIOglide van Joydivision heeft een heel aantal vegan glijmiddelen. Kies bijvoorbeeld voor een kersensmaak voor orale seks. Of gebruik waterbasis glijmiddel met je toys. Tot slot hebben zij ook anaal glijmiddel. Tenslotte willen we ook het merk Viamax noemen. Ook zij hebben biologisch en vegan glijmiddel. Ze zijn uniek, want ze maken ook siliconen bio glijmiddel.

Andere vegan en biologische producten

We noemden Viamax hierboven al. Want zij hebben niet alleen glijmiddel in het assortiment. Ze maken ook spannende crèmes. Zo is er bijvoorbeeld een verwarmende crème. Hiermee voel je extra sensaties. Of wat denk je van de vegan sensitive gel? Deze stimuleert je bloedsomloop. Hierdoor wordt de gevoeligheid verhoogd. HOT BIO heeft ook een vegan toycleaner. Dus kun je voortaan op een veilige manier je toys schoonmaken. Tot slot willen we je deze ontharingscrème tippen. Hiermee kun je jezelf op een biologische manier ontharen.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?