De self-pleasure gids voor een regenachtige dag

Laat de herfst luidkeels van zich horen? Tikt de regen tegen je ramen en ruist de wind rond je huis? Hoogtijd om de zomerwarmte terug naar binnen te halen en je lichaam de nodige aandacht te schenken. Tover je slaapkamer om tot sfeervol herfstparadijs en start je sexual journey. Voel de transformatie van de herfst en ontdek je lichaam als nooit tevoren. Met deze behulpzame self pleasure gids leer jij intense zelfliefde voelen.

Creëer de juiste sfeer

Jezelf van het een op het andere moment verwennen is makkelijker gezegd dan gedaan. Je moet eerst in de juiste stemming komen. Alleen binnen zitten terwijl het buiten regent en stormt, draagt daar van nature niet aan bij. Daarom is het zaak je slaapkamer een forse gezelligheids-make-over te geven.

“Maak je slaapkamer herfstproof om in de juiste stemming te komen.”

Schaf herfstkleurige decoratie aan, zorg voor sfeerverlichting en draai bijpassende muziek. Op die manier omarm je de warme kant van de herfst. Ook je woonkamer voorzien van meer kaarsjes, plantjes en sfeerverlichting werkt rustgevend en sfeerverhogend. Deze kleine veranderingen resulteren vaak direct in innerlijke warmte. Gelukt om die echte herfstsfeer te creëren? Wurm jezelf dan onder een warme deken en let the sexual journey begin!

Ontdek je verlangens

Eenmaal onder je herfstsprei is het tijd om je seksuele verlangens de vrije loop te laten. Ga stap voor stap bij jezelf na welke aanrakingen je eigenlijk het fijnst vindt. Waar is je lichaam het gevoeligst en wat zou je nog aan jezelf willen ontdekken? Een regenachtige herfstdag is het ideale moment om dat uit te vogelen. Ga met jezelf de diepte in en ontdek hoe jij je zelfgenot optimaliseert.

Zorg alvorens je begint voor een ontspannen mindset. Jezelf bevredigen is doodnormaal, lekker en leuk. Een toy tilt jouw zelfplezier naar het volgende level. Om een juiste keuze te maken is het zaak te kijken naar wat jij nu al het lekkerst vindt en daar je keuze op te baseren. Houd je van subtiele clitorisstimulatie, stevige penetratie of wil je nieuw lichaamsterrein ontdekken?

Seksuele zelfbalans

Jezelf veel lichamelijke liefde geven is voor velen een ware openbaring. Ons haastige bestaan resulteert onder meer in het minder vaak opmerken van seksuele prikkels. Externe prikkels van bijvoorbeeld je smartphone komen veel directer binnen en sneeuwen op die manier inwendige prikkels onder. De balans tussen lichaam en geest raakt hierdoor steeds vaker verstoord. Des te belangrijker is het om zo nu en dan stil te staan bij je lichaam. Voel intens en voel vrij. Gun jezelf extra selflove en selfcare om de donkere herfst- en wintermaanden in pure zelfbalans door te komen.

Self pleasure in de praktijk

Nadat je jouw ruimte naar eigen smaak sfeervol inricht en mentaal de juiste balans vindt, is het tijd om het zelfgenot daadwerkelijk te ervaren. De volgende ideeën dienen als inspiratie voor jouw sexual journey. Schroom vooral niet om zelf te (s)experimenteren.

#Massage- en glijmiddel

Eem combinatie van massageolie en glijmiddel is een ideaal begin voor een herfstige self pleasure sessie. Verwarm eerst je handen door ze bijvoorbeeld onder de warme kraan te houden, droog ze af en smeer wat glijmiddel op je hand. Breng het aan en verspreid het al wrijvend over de gehele vulva. Op deze manier ervaar je intiem voorspel met jezelf, zonder dat er direct toys aan te pas komen. Een rustige seksuele opbouw is essentieel om de juiste relatie met je lichaam te voelen.

#Masturberen

Soms is directe aanraking van de clitoris aan het begin te heftig. Daarom is het raadzaam om eerst met je middel- en wijsvinger langzaam tussen je schaamlippen van boven naar beneden te bewegen. Door de vingers ietwat samen te knijpen begint de clitoris te wennen aan aanraking. Voelt het goed? Dan ga je verder met langzame cirkelbewegingen over je clitoris. Kleine klopjes geven werkt extra stimuleren. Als je meer wil voelen kun je met je andere hand een vinger ongeveer 4 centimeter inbrengen om zo de g-spot (aan je buikkant) te stimuleren.

Lees ook: Samen masturberen: tips om dat aan te pakken

#Clitorisstimulatie met een luchtdrukvibrator

Je merkt vanzelf wanneer je toe bent aan de volgende stap. Wat voor toy het best jou past hangt van je verlangens af. Een aanrader op het gebied van specifieke clitorisstimulatie is de Satisfyer Pro 2. Deze populaire luchtdrukvibrator valt bij veel vrouwen in de smaak door de subtiele doch intense stimulatie. De toy is eenvoudig te bedienen en kent 11 standen. Daarnaast bestaan tal van andere gerichte clitorisspeeltjes.

#Multifunctionele vibrator

Bij veelzijdige zelfliefde hoort een veelzijdige vibrator. De Violet Rabbit Vibrator is dat: een luxe vibrator dat jou op verschillende manieren laat genieten. Ontdek de verschillende standen en voel de intense aanrakingen van je g-spot. Ook de Wand vibrators horen in elk nachtkastje thuis. Deze zijn geschikt voor zowel massagedoeleinden als voor het inbrengen. Ideaal om je lichaam deze herfst mee te ontdekken.

Lees ook: Het belang van zelfliefde

Seksuele inzichten

Zoals je merkt is een bedpartner lang niet altijd nodig om optimaal van jezelf te genieten. Sterker nog, soms kan een dagje selflove veel inzicht verschaffen in jouw seksuele situatie. Schroom niet om deze inzichten met je partner te bespreken of een duotoy te introduceren.

Ook zonder partner weet je door jouw sexual journey steeds beter wat op seksueel gebied bij jou past. Door meer tijd aan jezelf te besteden en onontdekte paden te bewandelen wordt seks met jezelf steeds leuker, spannender én heter. Precies wat deze herfstmaanden nodig hebben!🍂🍄

Bekijk ook: De best herfstdeals

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?