Blinddate #1

man zoent vrouw

Ik weet niet wat mij bezielde om drie dates in één week te plannen. Tot deze week heb ik altijd de boot afgehouden. Nu ben ik van plan om ze allemaal door te laten gaan. Maar hoe? Mijn goede vriend geeft mij daarin ook niet het beste voorbeeld. Hij heeft drie scharrels en date daarnaast ook nog wanneer het hem uitkomt. Ik snap niet hoe hij dit bolwerkt qua tijd, maar ook niet hoe hij dat stroomlijnt. Ergens moet dat toch mis gaan? Niet dat hij ze bedriegt, hij is heel eerlijk en open. Ik vraag mij alleen af of hij dan niet iets vraagt aan persoon 1 wat eigenlijk voor 2 bedoeld is. Het lijkt mij onvermijdelijk en heel raar.

Het is niet dat ik de behoefte heb aan meer mannen in mijn leven, of meerdere partners, maar ik wil wel daten. Ik wil uit mijn comfortzone stappen en er voor gaan. Niet om een nieuwe relatie te vinden. Wél om de date-wereld te ontdekken, te genieten van wat er mogelijk van komt en alle opties open te laten. Maar kan iemand mij please vertellen hoe dit werkt? Ik ben echt een groentje in de date-wereld, zenuwachtig, veel te eerlijk en met een heel druk leven. Toch, een eerste ontmoeting leidt niet per se tot een volgende date en al zeker niet tot een relatie. Dus ik hoef mij nergens schuldig over te voelen en hoef nu nog niet moeilijk te doen, denk ik?

Wat ik vergeet in dit verhaal, is dat mijn eerste date al over een uur is. Deze is heel spontaan. Een half uur geleden kreeg ik de vraag of ik tijd had. Hij was bij mij in de buurt. Ik heb direct ‘ja’ geantwoord, geen tijd om mij te bedenken. Veel tijd voor zenuwen is er nu immers niet. In de tussentijd probeer ik wat leuks van mijzelf te maken. Seks staat tijdens een eerste wandel-date niet op de planning (en gaat ook wat lastiger), dus ik hoef mij in dat uur gelukkig niet te scheren. Maar wat extra aandacht voor mijn haar en kleding kan geen kwaad.

We spreken af bij een parkeerplaats vlak buiten de stad. Genoeg mensen in de buurt zodat het niet riskant is en rustig genoeg voor twee vreemden om elkaar te ontmoeten. Wanneer ik de parkeerplaats oprijd, heb ik de neiging om ook weer door te rijden. Wat is dit een slecht plan. Wie heeft ooit verzonnen dat ik hier klaar voor ben, dat ik dit kan, dat ik dit bovendien leuk ga vinden? It wasn’t me! Gelukkig weet ik dat mijn zenuwen mettertijd minder worden en als de man een beetje meevalt, ik dan weer mijzelf ben.
Opeens overvalt het mij; wat als hij helemaal niet is zoals de foto’s en hoe hij overkomt? Dat hoor je toch wel eens? Oh help, waar begin ik aan?! Wanneer ik verwilderd om mij heen kijk zie ik al iemand op mij afkomen, wegduiken is geen optie meer.

Wat als hij helemaal niet is zoals de foto’s en hoe hij overkomt? Dat hoor je toch wel eens? Oh help, waar begin ik aan?!

Het valt mee; hij lijkt in ieder geval op zijn foto’s. Ik probeer zo kalm en beheerst mogelijk uit te stappen, maar zodra hij voor mij staat kruipt er een blos op mijn wangen en weet ik niet waar ik moet kijken. Lachend vraagt hij hoe het met de zenuwen is; duidelijk aanwezig zo te zien. Volgens hem hoef ik mij nergens zorgen over te maken, het komt wel goed. Op goed vertrouwen loop ik achter hem aan. Eerst maar een rondje lopen, er zit met Corona weinig anders op.

We maken een paar gezellige kilometers en na een uur wandelen belanden we weer bij de parkeerplaats. De klik zit goed en het afgelopen uur overtreft mijn verwachtingen. Het laatste stukje naar de auto maakt mij alleen weer nerveus. Hoe gaat het afscheid in zijn werk? Verwacht hij dat ik hem zoen? Wil ik hem zoenen? Of laat hij mij zo in de auto stappen? Is het de bedoeling dat ik wat over onze date zeg? Spreken we een vervolg af? Werkelijk waar, geen idee! Ik hoop maar dat hij het voortouw neemt, een eerste stap durf ik niet te zetten. Vlakbij de auto pakt hij mijn hand en draait hij mij om. Verwachtingsvol, maar ook vertwijfeld kijk ik hem aan. Voor ik het weet geeft hij mij een kus op mijn mond. Het is er slechts één, maar hij gaat door mijn hele lichaam heen. Ik zeg dat ik het leuk vond en hem nog eens hoop te zien. Dan stap ik snel in de auto zonder op een antwoord te wachten. Of hij het ook wil, dat zie ik later wel op de app verschijnen.

Nog voor ik met mijn auto de parkeerplaats af rijd, komt er een appje binnen. Ik durf niet te kijken en wacht tot ik thuis ben. Als hij het niks vond, heb ik in ieder geval genoeg omhanden.

Thuis kan ik niet lang wachten; zodra ik de deur achter mij dicht sla, open ik de app. “Ik vond het ook leuk, zie ik je snel weer?” Yes! Ik stuur een bevestigend antwoord terug en de rest van de middag houden we contact. We besluiten de date snel een vervolg te geven en spreken de volgende avond weer af. Dit kan nog net in mijn planning; de volgende date staat voor een dag later. Dit keer ga ik wel voor een uitgebreide douchebeurt. Je weet maar nooit wat er gebeurd en ik heb ook behoeftes. Ik heb niet direct de behoefte om een man in mijn heiligdom uit te nodigen, dus we spreken af bij hem thuis.

In mijn hoofd doe ik een vreugdedansje. Wat is dit leuk!

Vijf minuten te laat sta ik voor zijn deur. Dat leek mij beter dan te vroeg of exact op tijd. Eerlijk is eerlijk, door mijn zenuwen heb ik ook staan treuzelen. Tijd om aan te bellen heb ik niet, de deur zwaait open. Hij laat mij binnen en helpt me netjes uit mijn jas. Dan draait hij mij om. “Laat me jou eens goed bekijken”. Ik word direct rood, dit ben ik niet gewend. Blijkbaar bevalt wat hij ziet goed, want hij trekt mij in zijn armen en heft mijn hoofd op voor een kus. Dit laat ik gebeuren en ik geef tegendruk terwijl ik mijn lippen iets van elkaar doe. Hiermee laat ik zien dat ik ook wel meer wil. Hij heeft het door en zoent mij terug. Onderzoekend laat hij zijn tong tussen mijn lippen glijden, op zoek naar de mijne. DAMN, dit matcht goed!

Ik krijg meer lef, vouw mijn handen om zijn nek en druk mijn lichaam licht tegen het zijne. Dit moedigt hem ook aan. Eén hand sluit hij over mijn bil terwijl hij mij nog dichter tegen zich aandrukt, de andere hand glijdt door mijn haar. Ik ken mijzelf en weet wat er in mijn ogen te lezen valt. Op de één of andere manier word ik heel snel opgewonden wanneer een man dit doet. Hij vangt mijn blik en een glimlach speelt om zijn lippen; the game is on. Zachtjes trekt hij mij aan mijn haar en verplaatst mij naar de muur. Wanneer ik deze tegen mijn rug aan voel, manoeuvreert hij zijn knie tussen mijn benen. Zijn hand verplaatst naar mijn borst en hij streelt me. Een kreun ontsnapt aan mijn lippen. Hij gaat een stap verder en laat zijn hand in mijn blouse glijden. Spelend met mijn tepels oefent hij meer druk op zijn been uit. Seks op date twee, op de eerste dag, het kan mij niet langer schelen. Ik weet wat mijn lichaam nodig heeft en dat is deze man tussen mijn benen. Naakt, welteverstaan!

Ik trek z’n shirt over zijn hoofd heen en bewonder zijn spieren. Met mijn vinger trek ik er sporen overheen. Hij laat zijn hoofd zakken en likt en bijt zachtjes in het kuiltje bij mijn sleutelbeen. Dit maakt dat ik mijn hoofd achterover gooi en mijn nagels in zijn schouder zet. Wat is dit heerlijk! Langzaam trekt hij een spoor naar beneden terwijl hij met zijn handen de knoopjes van mijn blouse openmaakt. Het kant van mijn BH komt tevoorschijn en ook hier gaat zijn mond overheen. Zachtjes bijt hij op mijn tepel en ik zie ze hard worden door de stof heen. Wanneer alle knopen van mijn blouse open zijn, laat hij deze van mijn schouders glijden zonder dat hij z’n mond van mijn lichaam afhaalt. Deze man heeft ervaring! Met zijn lippen, tanden en tong trekt hij een spoor naar beneden. Hij komt steeds dichterbij mijn gevoelige plek en ik wil niets liever dan dat hij mij daar aanraakt, maar hij wacht. De rand van mijn broek, mijn bovenbenen, hij besteedt er uitvoerig de aandacht aan. Ik wiebel om bij zijn vingers te komen. Hij ontwijkt mij behendig. Ik grom van frustratie. Hij kijkt op en komt omhoog met de vraag of ik het niet lekker vindt. Hij weet donders goed wat hij met mij doet! Dan is het mijn beurt en zijn spel speel ik niet mee. Ik laat mijn vingers langs de rand van zijn broek glijden en voel dat hij hard wordt. Af en toe laat ik een vinger aan de binnenkant langs gaan en streel ik zijn eikel. Ik voel dat hij vochtig is en ik besluit hem te bevrijden. In één snelle beweging maak ik zijn broek los en duw ik deze iets omlaag. In zijn zwarte boxer kan ik nu goed zien hoe groot hij is. Hij komt boven zijn boxer uit. Wanneer ik zijn broek uittrek, druk ik een kus op zijn eikel en lik het vocht eraf. Ik voel een schok door hem heen gaan.

Merken dat ik hem net zoveel doe als hij mij, dat voelt geweldig. Fantastisch, machtig, sexy!

De uitstekende beheersing die hij zo straks nog bezat is verdwenen. Hij pakt mij op en legt mij op de bank. De rest van mijn kleding trekt hij ook direct uit. Wel neemt hij de moeite om mij in al mijn naaktheid van top tot teen te bekijken. Een rilling gaat door mijn lichaam. Niet van schaamte, maar van opwinding. Hij wil mij en geniet van mijn lichaam. Zelf trekt hij ook zijn boxer uit en spreid mijn benen. Voor hij in mij komt, brengt hij eerst nog zijn mond naar mijn clit. Hij speelt er even mee; hij blaast, likt en nibbelt erop en laat af en toe zijn tong bij mij naar binnen glijden. Als hij niet oppast ga ik niet alleen tot het randje, maar ook erover. Een climax stevent op mij af.

Voor dit kan gebeuren heft hij zichzelf weer op en brengt hij zijn gezicht naar het mijne. Hij zoent mij passioneel; deze man kan echt alles. Ondertussen pakt hij zelf zijn penis vast en streelt mijn clitoris nog een aantal keer voor hij voorzichtig bij mij naar binnen gaat. Mijn lichaam heeft zich echter al helemaal op hem voorbereid. Ik hef mijn heupen naar hem op en vraag hem daarmee het tempo op te drijven. Hij komt mijn smeekbede tegemoet en komt steeds sneller, harder en dieper in mij. Ik voel dat ik dicht bij mijn orgasme zit, maar iedere keer dat ik mij hier aan over wil geven, verlaagt hij het tempo zodat ik net niet kom. Hij laat dan zijn volle lengte in en uit mij glijden.

We hoeven niet voorzichtig te doen, mijn lichaam heeft zich al helemaal op hem voorbereid.

Bij de derde keer begin ik te protesteren. Ik wil mijn climax en ik wil hem nu! Met een opgetrokken wenkbrauw kijkt hij mij aan. “Alsjeblieft”, weet ik uit te brengen. Dan vraagt hij wat ik zo graag wil. Hij wil de woorden uit mijn mond horen komen, wil dat ik hem vraag mij naar het einde van de wereld te brengen en weer terug. Ondertussen blijft hij mij plagen en laat hij zijn handen over mijn borsten dwalen. Ik kijk naar hem op en boor mijn ogen in de zijne. Ik wil dat je mij neemt, helemaal. Alsjeblieft, laat me komen. Hij geeft gehoor aan mijn vraag en bouwt langzaam het tempo weer op, zodat mijn climax opbouwt. Voor het laatste zetje legt hij zijn handen onder mijn billen en lift hij mijn heupen nog net iets meer. Dit duwt mij over de rand en mijn orgasme komt met heftige golven over mij heen.

Het samentrekken van mijn vagina brengt ook hem naar zijn point of no return en terwijl ik naschok voel ik hem in mij komen, zalig! Hij laat zijn lichaam op het mijne zakken en een tijdje blijven we zo sprakeloos liggen. Tot ik begin te grinniken. Wat een eerste, tweede date! Daar lig ik dan, volledig verzadigd bij een man die ik amper ken in een onbekend huis. Slecht? Nee, zo voel ik mij zeker niet. Hemels, dat was het! Had men mij dit niet een half jaar eerder kunnen vertellen?

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?