A happy sexy Christmas

happy sexy christmas

Deze kerst wordt er één zoals geen ander. Dit jaar geef ik mijzelf de kerstdagen cadeau; geen verplichtingen, geen verwachtingen, maar een weekend uitpakken zoals ik nog nooit heb gedaan. Op kerstavond ga ik naar mijn familie en daarna heb ik twee dagen compleet voor mijzelf. Nou ja, voor mijzelf… Al maanden heb ik contact met een ontzettend leuke jongen. Helaas zit hij vanwege zijn werk overzee. We appen iedere dag en videobellen, nou, bijna dezelfde hoeveelheid. We hebben een ontzettend leuke connectie en hij is ook nog eens ontzettend knap! Het perfecte kerstgeschenk, al zeg ik het zelf. Zo zijn die datingapps toch nog ergens goed voor. Het enige nadeel is dat hij ieder jaar meerdere maanden van huis is, hierdoor heb ik hem ook nog niet ontmoet. Het eerste moment dat hij weer hier bij mij in de stad is, is met kerst. We hebben direct besloten dit tot ons moment te maken. Samen een uitgebreid kerstdiner koken, spelletjes spelen, wijntjes drinken voor de haard en dan als het goed is een hele spannende nacht met weinig slaap.

Voor mij is dit hét excuus om mij helemaal uit te leven en alles uit de kast te trekken. Om mijn stoute schoenen aan te trekken en te doen wat ik nog nooit eerder heb gedaan. Een kerst om nooit te vergeten. Of het nu alleen bij één kerst blijft of dat het langer duurt, dat maakt niet uit. Zo’n kans krijg ik niet snel nog een keer.

Al weken ben ik mij aan het voorbereiden. Puur en alleen voor mijzelf. Ik verwen mijzelf met luxe producten en behandelingen die goed voor mijn lichaam en goed voor mijn ziel zijn. Ik leg mijzelf eigenlijk zonder schaamte volledig in de watten. Een bezoekje aan de schoonheidsspecialist die mijn huid volledig verzorgt en laat stralen, een aantal ontzettend mooie en sexy lingerie setjes van de zachtste materialen, romantische jurkjes, satijnen beddengoed en natuurlijk een grote kerstboom die staat te fonkelen in mijn woonkamer. Mijn humeur kan ook niet meer stuk.

Natuurlijk kan ik het niet laten om zowel voor mijzelf als voor hem een aantal leuke en ook pikante cadeautjes te kopen voor onder de boom. Door onze nachtenlange gesprekken, die ook wel eens een intiem level bereiken, weet ik waar hij van houdt en wat zijn fantasieën zijn. Zo weet ik dat hij mij graag eens vast zou binden, zodat ik geen kant op kan en hij de volledige controle heeft. Nu ben ik van mijzelf vrij dominant, dus dit is niet het eerste waar ik aan denk bij een seksuele fantasie. Toch heeft het wel wat. Voor mij betekent het dat ik los moet laten, mij moet overgeven aan een man. Dit vind ik heel spannend, zeker wanneer hij mij ook nog blinddoekt. Het is een ervaring die ik niet heb, een sensatie die ik niet ken, maar dat windt mij dan juist wel op.

In de late uurtjes heb ik hier onderzoek naar gedaan. Mijn Ipad heeft nog nooit zo vol met seks gestaan. De kleine lade in mijn nachtkastje met een paar sextoys biedt opeens niet meer voldoende ruimte. Om alles uit deze fantasie te halen heb ik het niet gelaten bij een paar leren handboeien en een satijnen blinddoek. Ik heb ook shibari touw, een spreidstang, een bondage harnas en een ketting gekocht. In de accessoires sectie heb ik mij ook volledig laten gaan; kaarsen, speciale glijmiddelen, een zweepje, kietelaar en zelfs een koppelvibrator. Deze liggen nu allemaal in glanzend pakpapier onder de kerstboom.

Ik ben benieuwd wat hij van mijn kerstcadeaus vindt, zou het niet to much zijn?

Ik werp er nog één laatste blik op, om er zeker van te zijn dat alles er perfect bij ligt en dan vertrek ik naar boven. Ik heb nog net genoeg tijd om even heerlijk in bad te gaan voor mijn deurbel gaat. Even wegdromen en proberen de zenuwen van mij af te laten glijden. Het blijft spannend, iemand die je niet kent. Ik steek een paar geurkaarsen aan en met kerstmuziek op de achtergrond laat ik mij in het schuim glijden. Een half uur lang droom ik weg terwijl ik ontspannen in het hete water lig. Dan is het tijd om mij klaar te maken. Een klein beetje make-up en mijn haar mooi geföhnd, dat moet het zijn vanavond. Al gauw is het tijd om één van mijn nieuwe lingerie setjes aan te trekken. Ik twijfel nog even, maar ga dan voor het romantische, maar sexy rood met zwarte kant. Dit past goed bij Kerstmis. Voorzichtig trek ik alles aan en als laatste maak ik mijn kousen vast aan mijn jarretels. Wanneer ik een blik in de spiegel werp herken ik mijzelf haast niet. Sexy en zelfverzekerd, zo voel ik mijzelf niet vaak met zo weinig kleren aan. Ik heb een heel lief zwart met wit satijnen jurkje gekocht, die precies over de rand van mijn kousen heen valt. Zo zie je niet dat wat ik aan heb een stuk spannender is dan een panty. Precies op tijd ben ik klaar, wanneer ik het laatste knoopje van mijn jurk dichtdoe gaat de deurbel.

Daar staat hij dan, voor mijn deur. Met een fles Moët in zijn handen om op onze ontmoeting te proosten. Ik kijk mijn ogen uit en vergeet helemaal hem binnen te vragen. Gelukkig kan hij er om lachen en geef hij aan dat hij ook even twee keer met zijn ogen moest knipperen om te zien dat ik het echt was. Ik laat hem snel binnen en stel voor om direct de champagne te poppen.

Wanneer ik uit het bovenkastje van de keuken de champagneglazen wil pakken voel ik dat hij achter mij staat. In mijn oor fluistert hij dat hij hier zo naar uitgekeken heeft en niet kan wachten om verder te ontdekken wie ik ben. Een rilling gaat over mijn ruggengraat heen en ik laat mijn hoofd iets naar achteren vallen. Hij drukt een kus in mijn hals en ik laat bijna de champagneglazen uit mijn handen vallen. Aan seksuele aantrekkingskracht in ieder geval geen gebrek. Ik draai mij om en vraag of hij de eer wil de fles te ontkurken. Met een luide knal springt de kurk van de fles en ik weet net op tijd de glazen eronder te houden. We hoeven niet na te denken waar we op proosten. We toasten op elkaar en op een hele gelukzalige, sexy kerst. Terwijl we proosten kijken we elkaar langdurig aan. De twinkel die ik in zijn ogen zie voel ik ook bij mezelf. Behoedzaam zet ik mijn glas neer terwijl ik hem aan blijf kijken. Hij doet hetzelfde en verkleint dan de afstand tussen ons. Hij neemt mijn kin in zijn handen en zoent mij voor het eerst. Het is een heerlijke, langzame zoen en ik begin de eerste sterren van de avond te zien. Wanneer we onze kus verbreken moeten we allebei even op adem komen. Ik vraag hem of we bij de haard gaan zitten en met de fles champagne installeren wij ons daar.

Ik had niet verwacht dat het zo soepel zou lopen. Hij maakt iedere verwachting waar.

Na mijn tweede glas champagne begin ik wat meer moed te krijgen. Ik ga tegen hem aan zitten en tijdens het praten raak ik af en toe met mijn hand zijn lichaam aan. Ik krijg de reactie die ik wens en zijn volgende zoen is niet zo rustig als de eerste. In deze zoen zit een heleboel passie die niet kan wachten om losgelaten te worden. Met dezelfde passie zoen ik hem terug. Ik laat mijn hand over zijn bovenbeen gaan, tot aann zijn kruis, en blijf hem daar strelen. Hij begint mij ook over mijn kleding te strelen en hartstocht neemt het over. We kunnen niet meer van elkaar afblijven en bewaren het praten voor een later tijdstip.

Hij knoopt mijn jurkje open en leunt even achterover om mij te bewonderen. Blijkbaar is mijn outfit geslaagd want hij is in één keer stil. Met een vinger gaat hij langs de rand van mijn bh, over mijn navel naar mij jarretels, welke hij volgt tot aan mijn kousen. Wow, is het enige dat over zijn lippen komt. Nu ik hem in deze staat heb gekregen weet ik wat mij te doen staat. Ik sta op en laat mijn jurkje van mijn schouders glijden. Ik pak een cadeautje onder de kerstboom weg en doe dit precies zo, dat hij een mooi uitzicht op mijn billen heeft. Daarna kruip ik op zijn schoot met mijn gezicht naar hem toe en geef hem zijn eerste pakje. Ik vertel hem hierbij dat als hij wil, hij vannacht zijn fantasie met mij waar mag maken. Zijn ogen lichten op, maar kijken mij ook vragend aan. Hij weet dat ik hier de eerste keer niet bijzonder enthousiast van werd. Terwijl hij zijn cadeau uitpakt begin ik langzaam de knopen van zijn blouse open te maken. Wanneer ik bij het onderste knoopje ben laat ik mijn handen tijdens het ontknopen licht in zijn kruis rusten en ik voel dat hij hier op reageert. Verlekkerd kijk ik naar zijn borstkas en buikspieren en ik laat mijn handen hier overheen dwalen. Zachtjes schraap ik met mijn nagel over zijn tepels en ik zie kippenvel bij hem ontstaan. Tot nu toe weet ik de juiste snaren te raken.

Hij gaat eerst met zijn handen over mijn armen, naar mijn hals en dan naar mijn borsten. Door het dunne kant heen maakt hij mijn tepels helemaal stijf. Ze kunnen wachten tot ze bevrijdt worden. Ik maak de sluiting van mijn bh los en hij laat de bandjes over mijn schouders naar beneden zakken. Teder doet hij hem helemaal uit en dan gaat hij verder met mijn borsten zoenen.

Van extase grijpen mijn handen in zijn haar en let ik verder niet op wat de zijne doen. Zo heb ik niet door dat hij inmiddels de handboeien los heeft gemaakt en ze klaar heeft liggen voor gebruik. Zonder zichzelf te onderbreken boeit hij eerst mijn ene pols en vervolgens mijn andere pols. Dan brengt hij ze beiden achter mijn rug en haakt ze aan elkaar vast. Ik vertel hem dat er nog veel meer onder de kerstboom ligt, maar hij zegt dat ik geduld moet hebben. Dit is slechts voorspel.

Ik huiver wanneer hij deze woorden uitspreekt, maar slechts van genot. Ik voel dat ik vochtig wordt, zonder dat hij mij daar heeft aangeraakt. Dit probeer ik te verbloemen, maar hij heeft door wat hij met me doet. Hij tilt mij van de bank en legt mij op mijn rug op het kleed neer. Doordat mijn handen achter mijn rug vast zitten steken mijn heupen naar voren. Toch raakt hij mij daar niet direct aan. Hij begint zijn ontdekkingstocht opnieuw in mijn hals en zakt dan af naar mijn borsten die hij weer één voor één in zijn mond neemt. Zachtjes in het begin, maar af en toe zuigt hij harder. De kleine pijnscheutjes zorgen voor een hitte die ik niet veel vaker heb gevoeld.

Dan zakt hij af naar onder. Boven mijn vulva blijft hij even hangen. Ik hoop dat hij mij snel verlost, maar niks is minder waar. Hij begint bij de binnenkant van mijn dijen. Strelen, likken, zoenen en af en toe bijten. Zo werkt hij zich langzaam naar boven. Mijn lichaam begint onder hem te kronkelen, zo probeer ik zijn mond naar de juiste plek te bewegen, maar hij werkt niet mee. Hij doet alles in zijn eigen tempo en drijft mij zo tot waanzin. Ik geef het op en geef mij over aan zijn zoete marteling.

Zoveel zin als hij bij mij naar boven brengt, dat heb ik nog nooit eerder ervaren.

Eindelijk is het zo ver, hij hapt in mijn string en ik voel daarna zijn tong langs de rand gaan. Met zijn vingers duwt hij mijn string opzij en dan laat hij zijn tong tussen mijn lippen doorglijden, over mijn clit heen. In mijn hoofd komt alleen nog ‘niet stoppen’ naar boven. Hij herhaalt het nog een aantal keer en laat ook het puntje van zijn tong bij mij naar binnen glijden zodat hij mij helemaal kan proeven.

Hij haakt mijn jarretel los en trekt de rest van mijn lingerie uit. Met een laatste kus op mijn clit staat hij opeens op en loopt weg. Even breekt de paniek in mij uit, maar wanneer ik hem in zijn tas hoor rommelen word ik weer rustig en borrelt de spanning op. Ook hij heeft vast iets meegenomen. Terug in de kamer zie ik dat hij naast een tube ook een touw in zijn handen heeft. Ik kijk hem aan en wacht op wat er gaat gebeuren. Hij haakt mijn handboeien los van elkaar en vraagt mij dan mijn onderbenen onder mijn bovenbenen te vouwen. Ik doe braaf wat hij van mij vraagt, ik ben heel nieuwsgierig naar wat er gaat gebeuren.

Hij wikkelt het touw om mijn boven- en onderbeen heen en maakt deze met een ingewikkelde knoop vast. Dit doet hij ook bij mijn andere been en vervolgens maakt hij mijn handboeien hier weer aan vast. Met mijn armen langs mijn lichaam gebonden en mijn intieme delen zo duidelijk zichtbaar voel ik mij heel bekeken en naakt, maar vooral ontzettend opgewonden. Ik kijk naar hem op en ben benieuwd naar de volgende stap.

Hij kleedt zich uit en komt dan op zijn knieën voor mij zitten. De tube die hij mee heeft genomen draait hij open en voorzichtig laat hij enkele druppels op mijn buik vallen. Even voelen ze koud aan, maar algauw verspreiden ze een aangename warmte. Eerst masseert hij mijn buik en mijn borsten, maar dan laat hij zijn handen tussen mijn benen glijden. Hij blijft mij diep in mijn ogen aankijken terwijl hij mijn schaamlippen masseert. Wanneer ik moeite krijg met mij stilhouden laat hij af en toe zijn vingers naar binnen glijden. Ik kreun terwijl hij met me speelt en wil niets liever dan mijn handen over zijn lichaam laten gaan. Hij heeft mij echter goed vastgeknoopt waardoor ik niks anders kan dan mij hieraan over geven en hiervan genieten.

Zachtjes komen de woorden ‘ik wil je’ over mijn lippen. Ik weet dat hij mij gehoord heeft, maar hij doet net alsof dit niet zo is. Hij komt verder tussen mijn benen zitten en pakt zichzelf vast. Zijn eikel laat hij steeds rustig van boven naar beneden glijden, over mijn clit, tussen mijn lippen door. Hij vraagt mij te herhalen wat ik zei. ‘Ik wil je’, zeg ik dit maal luid en duidelijk. Dan laat hij zijn penis een stukje in mij glijden. Al mijn spieren staan direct op scherp. Ik wil hem helemaal in mij voelen. ‘Alsjeblieft’ vraag ik hem nogmaals. Hij geeft gehoor aan mijn vraag en maakt mijn benen en polsen los.

Zodra ik de vrijheid voel sla ik mijn benen om hem heen en duw ik mijn heupen omhoog. Iedere centimeter meer die ik van hem in mij voel, voelt heerlijk. Hij neemt mij langzaam en laat zich volledig in en uit mij glijden. Ik merk dat mijn clit op barsten staat en zeg hem het tempo op te voeren. Mijn onderdanigheid is voorbij. Ik wil nu enkel nog vuurwerk zien. Steeds sneller komt hij in mij, krachtig en met genoeg wrijving om mij te laten exploderen. Met luid gekreun kom ik klaar. Mijn orgasme duurt lang, bij iedere stoot komt er weer een golf over mij heen. Er kruipt een blos op mijn wangen, nooit eerder liet ik mij zo gaan. Hij zegt dat hij het prachtig vindt om te zien en zo geil dat hij zich ook niet meer in kan houden. Eén van mijn benen trekt hij tussen de zijne door en de ander zet hij iets omhoog. Zo neemt hij mij tot hij hard in mij klaarkomt. Wanneer zijn orgasme voorbij is rolt hij op zijn rug en neemt mij met zich mee zodat ik op zijn buik kom te liggen. Hij trekt mij in een omhelzing en zo blijven we nog een tijd voor de haard liggen, tot ik hem vraag of hij klaar is voor zijn volgende cadeautje…

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 comment

Toine
augustus 17, 2021 3:18 pm

Tja en wat gebeurde er na de kerst😀😀

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?