Blinddate #3

man en vrouw zoenen

Mijn date van vanavond heb ik afgezegd. Drie in één week; het klonk veelbelovend, maar de behoefte is weg. Veel liever date ik dezelfde man nog een keer. Niet dat ik nu al in de wolken ben, maar er is wel iets tussen ons. Als het aan mij ligt dan nemen we langer de tijd om te onderzoeken wat dit precies is. Hij staat er naar mijn idee hetzelfde in, geen haast, geen moeten, maar elkaar echt leren kennen en zien waar het toe leidt. En heel belangrijk, het vooral erg leuk hebben samen.

“Als je wilt mag je hier blijven slapen…” Zijn appje galmt nog na in mijn hoofd. Aan de ene kant wil ik niets liever dan dat, aan de andere kant vind ik dit ronduit eng. Seks is geen probleem, maar samen slapen? Dat is intiem, ongecontroleerd en het is maar afwachten hoe je vervolgens in de ochtend naar elkaar kijkt. Bovendien ben ik het niet meer gewend om naast een man te slapen. Het maakt mij onzeker, maar ik verlang er ook naar. Eén voordeel is wel dat ik de volgende dag moet werken. Dus behalve een douche en mij klaarmaken hoef ik er nog niet achter te komen dat hij wellicht ’s ochtends het liefst direct de tv aanzet, iets waar ik mij ontzettend aan erger. Ochtendrituelen van elkaar leren kennen komt dus pas tijdens één van de volgende dates.

Voor het zover is hebben we eerst een spelletjesavond voor de boeg. Hier zijn we beiden gek op, dus het leek ons een goede vervolg date. Er zit alleen wel een addertje onder het gras; we moeten beiden een prijsje verzorgen voor het geval de ander wint. Hier heb ik mijn hoofd twee dagen over gebroken, tot ik besloot dat een klein beetje valsspelen voor die tijd niet zo erg is. Zo heb ik vanavond niet één, maar twee pakjes in mijn tas. Eén onschuldig cadeautje en een wat minder onschuldige variant. Hij krijgt een nieuw spelletje of een massagekaars. We zullen zien hoe de sfeer straks is. De beste optie is natuurlijk om zelf te winnen, dan hoef ik mij hier niet druk om te maken.

Laten we echter beginnen bij stap één: uitstappen, naar de voordeur lopen en aanbellen. In mijn auto naar mijn tas met pyjama zitten kijken brengt mij niet verder. Na een laatste check in mijn binnenspiegel stap ik uit. Ik schud mijn overpeinzingen van mij af, recht mijn schouders en loop naar de voordeur. Deze zwaait al snel open en met een welkom en een kus word ik binnen gelaten. Nadat ik mijn tas heb weggezet en mijn jas en schoenen heb weggeborgen, stap ik de woonkamer in. Het begin vind ik altijd even wennen. Ga ik direct ergens zitten, blijf ik staan of zoek ik connectie? Na wat dralen besluit ik eerst plaats te nemen op de bank. We duiken vast niet direct de spelletjes in. Al hoop ik niet dat dit te lang duurt, want ik wil ook nog hele andere dingen met hem doen.

Ondertussen verschijnt een erotisch beeld in mijn hoofd hoe ons spelletje eindigt.

Net zoals de vorige keer hebben we elkaar van alles te vertellen. Het duurt dit keer alleen minder lang voor we fysiek contact maken. Het is niet meer nodig om ieder aan de andere kant van de bank te beginnen en daarna langzaam dichterbij te komen. Kniecontact, af en toe een hand en tussendoor een kus, het mag er zijn. De kleine elektrische schokken die door mij heen gaan wanneer hij mij aanraakt zijn heerlijk en voelen vertrouwd. Spannend blijft het, maar niet eng.

Ondertussen vind ik het heerlijk om hem te bestuderen. Wanneer hij druk in één van zijn verhalen zit en enthousiast is, kun je dit zien in zijn ogen. Ze glanzen op een bepaalde manier en zijn mondhoeken gaan net wat vaker omhoog. Ik weet dat hij het fijn vindt om zijn verhalen te delen, maar eigenlijk heeft hij mij niet nodig. Hij gaat er zo in op en voorziet zelfs in zijn eigen commentaar. Mijn bijdrage bestaat uit korte vragen en af en toe een geluidje. Die levenslust in iemand, ik vind het geweldig. Zijn eigenheid, dat trekt mij aan.

Hoe langer ik naar hem kijk, hoe knapper ik hem vind.

Voor we het door hebben zijn we drie en een half uur verder en beginnen we ons spelletje pas vlak voor middernacht. Wie de meeste punten behaald met een potje Ticket to Ride ontvangt een cadeautje van de ander. Ik besluit dat aanval de beste tactiek is en begin direct met het claimen van een aantal routes. Dit haalt hem uit zijn eigen spel, waardoor hij meespeelt in het mijne. Dit geeft mij een klein voordeel, maar niet voor lang. Ik weet dat hij hier ook zeer bedreven in is en er alles aan doet om te winnen. Het wordt al snel een tactisch spel waarbij het aantal routes, elkaar tegenwerken en zo lang mogelijke wegen leggen elkaar opvolgen.
Wanneer het spel ten einde is, denkt hij de overwinning in zijn zak te hebben. Hij heeft veruit de meeste kaartjes, maar hij kent mijn spel niet en ik verzamel mijn punten op een andere manier. Het scheelt niet veel, we zitten beiden ver over de honderd punten, maar met mijn laatste zet ga ik hem voorbij en is de winst voor mij.

Wanneer hij zijn cadeautje tevoorschijn haalt merk ik dat ik zeer nieuwsgierig ben. Wat waren zijn gedachten? In welke hoek heeft hij het gezocht? Hoe moet ik straks reageren? Het kost mij enige moeite, maar beheerst haal ik het papiertje eraf. Wanneer ik zie dat hij massageolie heeft gekocht moet ik lachen. Hij weet natuurlijk niet wat ik in mijn tas heb, maar ik vind het grappig dat we allebei dezelfde insteek hadden. Ook al heb ik uit voorzorg ook wat anders meegenomen.
Ik vraag of hij revanche wil zodat hij er ook achter kan komen wat ik heb meegebracht. Dit laat hij zich geen twee keer zeggen en het tweede potje wint hij dan ook glansrijk. Wanneer hij mijn pakje open maakt, weet hij direct waar we de volgende keer om spelen: de massage zelf. Lachend stem ik hier mee in. Dat betekent dat er in ieder geval nog een vervolgdate in zit.

Vannacht dus geen massage, maar we gaan vast genoeg andere spannende dingen doen…

Dan pakt hij mij bij de hand en neemt me mee naar boven. Tijd voor een rondleiding. Zelf weet ik natuurlijk al dat wanneer we bij de slaapkamer aankomen de rondleiding stopt en we enkel nog het bed ontdekken. Gelukkig is zijn slaapkamer op zolder, dus ik kom eerst andere belangrijke ruimtes tegen, zoals de wc en de badkamer. Ik moet bekennen dat ik onder de indruk ben. Hij heeft het huis zelf verbouwd en het ziet er echt goed uit. Alles is met zorg samengesteld.

Tijd voor de laatste verdieping. Zodra ik een voet in de slaapkamer zet, valt de rust over mij heen, maar tegelijkertijd voel ik ook een bepaalde spanning. Mijn oog wordt naar het plafond getrokken en daar zie ik een aantal haken zitten. Als dit is waarvoor ik denk dat het is, dan kunnen we samen nog een hoop spannende momenten beleven. Hier zijn we nu echter nog niet aan toe. Het is nu eerst tijd om hem te ontdekken.

Ik wil ontdekken waar hij op reageert, wat hij lekker vind en waardoor hij buitenzinnen raakt.

We maken ons snel klaar en dan is het moment daar; uit de kleren gaan en samen in bed stappen. Voor ik twee keer met mijn ogen kan knipperen heeft hij alles behalve zijn boxer uit en kijkt hij naar mij. Een blos verspreid zich over mijn wangen. Gelukkig heb ik makkelijke kleren aan en kan ik mijn broek zo over mijn billen schuiven. Ook mijn truitje gaat makkelijk uit. In de seconde dat ik even geen zicht heb, komt hij voor mij staan. Met een vinger trekt hij een spoor van mijn hals langs de rand van mijn bh over mijn buik naar beneden. Bij mijn heupen aangekomen duwt hij mij op bed en trekt hij de dekens over ons heen. Ik kan mij niet langer inhouden en terwijl ik zijn lippen opeis voor een intense zoen, sla ik mijn been om hem heen. Met mijn handen ontdek ik hem, zijn schouders, zijn rug, zijn borstkas en dan laat ik mijn handen onder zijn boxer over zijn billen glijden. Ik trek hem dichter naar mij toe, ik wil zijn lichaam tegen het mijne voelen. Zodra ik dit doe, voel ik zijn opwinding tegen mijn buik aandrukken. We kijken elkaar aan en de lust in onze ogen is duidelijk te zien. Vannacht gaat het gebeuren, vannacht zijn we van elkaar.

Hij schuift de bandjes van mijn bh over mijn schouders en haakt hem aan de achterkant los. Zodra mijn bh aan de kant is, neemt hij mijn borsten in zijn handen. Een rilling gaat door mij heen als hij met zijn duim over mijn tepels gaat. Wanneer hij er zachtjes in knijpt, druk ik mijn heupen naar voren. Ik wil veel meer van hem. Hij buigt zijn hoofd en neemt mijn tepel in zijn mond. Voorzichtig kras ik met mijn nagels over zijn rug. De sensatie die ik nu voel is niet te beschrijven. Terwijl hij zachtjes in mijn tepel bijt en erop zuigt, bouwt de spanning tussen mijn benen zich verder op. Ik voel dat ik steeds heter word en dat mijn string nat begint te worden.

Ondertussen zet ik mijn ontdekkingstocht voort. Ik streel hem steeds lager en wanneer ik bij de rand van zijn boxer aankom, beweeg ik mijn handen naar voren. Ik laat mijn vingers over hem heen glijden en zet er iets druk op. Onder mijn hand voel ik dat hij reageert. Deze aanmoediging maakt dat ik verder durf te gaan. Ik laat mijn hand tussen zijn benen glijden en masseer zijn ballen. Aan zijn ademhaling merk ik dat hij hiervan geniet. Nog beter zou huid op huid contact zijn. Ik duw zijn boxer iets naar beneden en neem hem in mijn hand. Ik trek hem langzaam af terwijl ik de druk op zijn penis afwissel. Af en toe laat ik mijn duim over zijn eikel glijden. Zodra ik zijn voorvocht voel, maak ik mij los uit zijn handen en daal ik af. Ik lik het voorvocht van zijn eikel af en lik hem daarna van onder naar boven voor ik hem in mijn mond neem. Eerst alleen het topje. Ik lik hem en zuig eraan en zorg ervoor dat hij meer wil. Dan neem ik hem steeds dieper terwijl ik hem aankijk. Zo kan ik zien hoe hij geniet.

In zijn ogen zie ik zijn verlangen groeien en ik voel dat hij steeds dichterbij zijn hoogtepunt komt.

Wanneer hij het bijna niet meer houdt, trekt hij mij omhoog. Zijn hand verdwijnt tussen mijn benen en behendig streelt hij mijn schaamlippen en clit. Ik krijg het steeds warmer. Zijn aanraking zet mij in vuur in vlam. Hij weet mij precies op de juiste manieren aan te raken. Ik beweeg tegen zijn hand aan en verlies bijna de controle. Het is heerlijk, maar ik kan niet wachten tot ik hem in mij voel.

Voor ons beiden geldt dat we niet meer rustig aan kunnen doen. Het moment is daar. Ook al willen we nog zo lang van elkaar genieten, de seksuele spanning is niet meer te houden. Snel trekt hij zowel mijn string als zijn boxer uit en hij spreidt mijn benen. Terwijl hij diep in mijn ogen kijkt, komt hij bij mij binnen. Ik sla mijn benen om hem heen en kantel mijn bekken. Het voelt zo goed om hem in mij te voelen.
We willen langzaam beginnen, maar dit lukt ons enkel bij de eerste twee stoten. Dan krom ik mijn rug en gooi mijn hoofd achterover. Ik wil hem en ik wil hem hard. Ik word op mijn wenken bediend. Steeds harder en dieper stoot hij in mij. Mijn climax bouwt zich op en ik laat mij volledig gaan. Nadat ik klaarkom laat hij zich ook gaan. Met een paar laatste stoten voel ik hem in mij komen. Ik houd hem goed vast tot zijn orgasme helemaal is weggeëbd.

We kijken elkaar sprakeloos aan. Het duurt even voor we weer op adem zijn en dan beginnen we te lachen. Dat het er bij de eerste keer zo heftig aan toe ging, hadden we beiden niet verwacht. Hij laat zich opzij zakken en trekt mij met zich mee. Zo liggen we heerlijk in elkaars armen na te genieten van onze vrijpartij, waarvan ik zeker weet dat het niet de laatste is.

Hij werkt verslavend. Zelfs nadat we zijn klaargekomen krijg ik geen genoeg van hem. Ik wil hem dichter bij mij hebben, iedere centimeter van zijn lichaam met mijn handen beroeren en verdrinken in zijn ogen. Hij maakt iets in mij los, iets wat ik niet eerder kende. Het is geen roekeloze verliefdheid, niet mijn onstilbare honger naar seks, maar iets wat veel kalmer is. Als ik het onder woorden probeer te brengen klinkt het haast saai. Maar dit is allesbehalve…

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?