Blinddate #2

knieën handen aanraking

Gisteren had ik een heerlijke date met een zo mogelijk nog heerlijkere man. Een paar uur later werd alleen wel duidelijk dat wij, behalve een leuke tijd, geen toekomst hebben. Kinderen, levensstijl… we zitten niet op één lijn. Voor een leuke tijd hoeft dat ook niet, maar een relatie is een ander verhaal. Nu ik weet dat die verwachtingen er ook niet zijn, kan ik mij focussen en verheugen op mijn volgende date. Nou ja, verheugen… de zenuwpees uithangen. Alhoewel ik niet actief op zoek ben naar een relatie en gewoon wil ontdekken, heb ik wel het idee dat ik met deze man een echte connectie kan vormen. Zelfs over de app praten we aan één stuk door, zonder dat ik het gevoel heb dat ik hem steeds wat moet vragen of dat ik in een verhoor zit. Een man die echt praat, dat is nogal wat. Het is nog eens gezellig ook! Meermaals ben ik al ergens in lachen uitgebarsten, terwijl ik helemaal alleen ben.

Net zoals op mijn eerste blinddate ga ik vanavond eerst een stukje met hem lopen. Voor sommigen misschien saai, maar ik vind het heerlijk! Het helpt tegen de zenuwen en je hebt niet het idee dat je continu bekeken wordt. Drankjes op een eerste date of een etentje zijn echt een no-go voor mij! Een enorme plus: ik zie er gelijk niet op mijn best uit. Als er dan nog een vervolgdate in zit, weet ik in ieder geval dat het om mij als persoon gaat en niet om het feit dat ik mijn hoge hakken goed bij een mooi jurkje weet te combineren. Nee, een broek met sneakers; that’s the way to go.

Ik vind het altijd lastig om mijzelf compleet te laten zien en daarop beoordeeld te worden. Kleding en make-up worden algauw een masker. Bij het daten heb ik besloten om dit achterwege te laten. Dit ben ik!

Naast dat ik het hele daten en de ontmoeting spannend vind, is het vinden van de man waarmee ik afspreek ook nog wel een ding. Mijn ogen zijn niet heel goed, dus ik herken iemand op afstand niet. Omdat ik niet de enige op de parkeerplaats ben, besluit ik af te wachten tot er iemand op mij afstapt. Niet veel later word ik door mijn date begroet met drie kussen en voor het eerst vind ik het niet vervelend dat er direct fysiek contact is.

Terwijl we door de straten lopen gebruik ik het licht van de straatlantaarns om hem eens goed te bekijken. Dat is een voordeel van vrouw zijn; multitasken. Terwijl ik naar zijn verhaal luister, neem ik hem in mij op. Mijn collega zei direct dat hij niet mijn type is, maar ik houd van ogen die spreken en een verhaal vertellen. Dat doen die van hem zeker. Mijn type of niet, ik vind hem er verder ook niet verkeerd uitzien.

Van woonwijk tot industrieterrein, na twee uur hebben we het hele plaatsje wel gezien en zijn we weer bij de auto. We zijn nog niet uitgepraat, maar het is wel tijd om naar huis te gaan. De zenuwen wakkeren weer aan. Hoe nemen we afscheid? Is het enkel vriendschappelijke gezelligheid of gaat de connectie toch verder dan dat? Uiteindelijk nemen we afscheid zoals we ook kennis maakten, met drie kussen, en stap ik in de auto naar huis. En nu dan?

De volgende dag appen we net als de dagen ervoor. Verhalen vliegen over en weer. Met een gerust hart durf ik hem naar een volgende keer te vragen. Hij reageert direct spontaan en over drie dagen zien we elkaar weer. Ik kijk er naar uit en merk dat het enkel positieve vibes zijn die ik voel. Geen zenuwen en onzekerheid, maar alleen plezierige spanning.

Ik kijk heel anders naar deze date dan naar de rest. Geen angst, maar plezier. Geen knoop in mijn maag, maar een enorme dosis zin.

Eindelijk is het zo ver. Ik stap in de auto richting date twee. Natuurlijk te laat, want dit keer twijfelde ik wel over mijn outfit en was ik iets te lang met mijzelf bezig. Vrolijk zing ik de hele weg mee met de muziek. Ik heb er zin in. Zodra ik mijn auto parkeer begin ik met zoeken, ook huisnummers zijn niet makkelijk te zien voor mij in het donker. Ik weet dat ik juist gegokt heb wanneer de voordeur open gaat. Daar staat een hele blijde man in de deuropening.
We raken al snel weer aan de klets en kruipen lekker op de bank. Zonder dat we het door hebben, komen we steeds dichter bij elkaar zitten tot onze knieën elkaar raken. Kort kijken we elkaar aan en dan krijg ik mijn eerste echte kus.

Wanneer hij mij voor de tweede keer kust, laat hij zijn hand in mijn haar glijden. Een tinteling gaat door mijn hele lichaam heen. Eén simpele kus, één simpele handbeweging en ik voel me betoverd. Verlangen welt in mij op; niet het verlangen voor een snel orgasme en knallende seks. Het gaat een stuk dieper. Ik wil ieder deel van hem ontdekken en bloot leggen. Genieten van hem, zijn lichaam en vooral heel veel plezier hebben. Terwijl deze gedachten door mijn hoofd flitsen kijk ik hem aan. Wat ik in zijn ogen zie is mij niet duidelijk, maar ik wil ontdekken wat daarin verscholen ligt. Onbewust gaan mijn lippen iets van elkaar af, alsof mijn lichaam beter weet wat te doen dan mijn hersenen. Hij kust mij nogmaals en verdiept onze zoen. Onderzoekend gaan onze tongen langs elkaar tot we het perfecte ritme te pakken hebben. Mijn hand die tot die tijd op zijn been heeft gelegen begint ook aan een ontdekkingstocht. Langzaam beweeg ik hem omhoog; over zijn been en zijn arm, tot ik bij zijn nek ben. Deze streel ik zacht en ik ga met mijn vingers onder z’n shirt zodat ik mij dichter naar hem toe kan bewegen. Hij heeft echter andere plannen. Voor ik het door heb, word ik achterover gedrukt en lig ik met mijn rug tegen de armleuning aan. Steunend op één hand laat hij zijn andere hand onder mijn shirt glijden, met zijn duim gaat hij over mijn tepel heen en ik bijt zachtjes in zijn onderlip.

Zijn aanraking laat het eerste vuurwerk in mij afgaan. Ieder contact met zijn lichaam zendt schokken door het mijne heen.

Ik beweeg mijn hand naar de rand van zijn broek. Ik wil hem aanraken, hem proeven, maar die kans krijg ik niet. Hij pakt mijn pols beet en duwt deze boven mijn hoofd. Wel drukt hij zijn heupen tegen mij aan om mij te plagen. Dit zodat ik voel hoe opgewonden hij is en daarmee ook wat ik mis.
Ik vind het heerlijk dat hij dominant is, maar tegelijkertijd brengt dit ook de leeuwin in mij naar boven. Voorspel en seks zijn voor mij een gelukzalig spel. Met de juiste persoon is het een spel van geven en nemen, plagen, tot waanzin drijven, lachen en liefhebben. Nu ik mijn handen niet mag gebruiken, zal ik dus wat anders verzinnen om hem net zo te plagen en op te winden. Ik sla mijn benen om hem heen en kantel mijn bekken. Rustig beweeg ik mijn heupen zodat ik over zijn hele lengte schuur.

Hij gromt van verlangen en in één beweging trekt hij mijn truitje over mijn hoofd heen. Mijn bh gaat er direct achteraan. Ik zie dit als een kans om mijn handen weer te gebruiken, maar helaas… Nog voor ik hem aan kan raken bevinden mijn handen zich weer boven mijn hoofd. Ondertussen trekt hij een spoor met zijn mond van mijn hals naar mijn borst toe. Terwijl hij mijn ene tepel in zijn mond neemt en hier zachtjes aan likt, zuigt en bijt, beroert hij met zijn vrije hand mijn andere borst. Mijn verlangen is zo groot dat ik uit zijn greep probeer te ontsnappen, maar dit is zinloos. Het enige wat ik bereik is dat hij mij nog steviger vasthoudt en zich met nog meer overtuiging op mij stort. Wanneer hij zijn mond naar mijn andere borst verplaatst, laat hij zijn hand tussen mijn benen glijden en pakt mij daar goed vast.

Hij voelt hoe heet ik ben en begint mij tussen mijn benen te strelen. Eerst met één vinger. Langs mijn liezen, over mijn venusheuvel, lippen; alles raakt hij zachtjes aan. Dan geeft hij iets meer druk en gebruikt hij zijn hele hand om mijn clitoris te strelen. Ik vraag mij af hoe lang ik dit volhoud. Mijn lichaam kronkelt onder hem. Ik wil meer, ik wil hem, maar ik kan geen kant op. Wanneer hij zijn hand weghaalt tussen mijn benen, houd ik mijn adem in en wacht ik op wat gaat komen. Verwachtingsvol kijk ik hem aan. Dan voel ik zijn hand onder mijn broek en string gaan en glijdt hij met zijn vinger over mijn clit heen. Ook voelt hij het nat tussen mijn benen. Ik schaam mij bijna voor hoe nat ik ben, maar hij vindt het heerlijk. Zijn aanrakingen voelen als een bevrijding, een verlossing. Mijn lichaam hunkert naar zoveel mogelijk huid-op-huidcontact. Terwijl hij met zijn duim mijn clitoris streelt, gaat hij met één vinger bij mij naar binnen.

Niet eerder vond ik een vinger in mij zo heerlijk. Hitte verspreid zich door mijn hele lichaam.

Eén vinger is voor mij echter niet genoeg. “Meer”, kreun ik en daar geeft hij gehoor aan. Hij brengt nog een vinger naar binnen en masseert mijn g-spot. Langzaam en snel, zacht en harder, opbouwend en afbouwend; hij maakt mij helemaal gek. Steeds opnieuw voel ik de sensatie door mijn lichaam trekken en ik weet dat een orgasme niet heel ver weg meer is.

Met mijn broek nog aan, maar zijn vingers diep in mij begraven, merk ik dat ik richting mijn hoogtepunt ga. Zachtjes beweeg ik op zijn hand. Wanneer ik bijna zover ben lukt het mij niet langer om mijn lichaam onder controle te houden. Hij houdt mij stevig op zijn plaats met zijn ene hand en met zijn andere hand beroerd hij mijn g-spot en clit. Een schreeuw ontsnapt aan mijn lichaam en schokkend kom ik klaar op zijn hand.

Wanneer de laatste golven van mijn orgasme mijn lichaam verlaten, ik bijkom en hem weer aan durft te kijken, wil ik hem bevredigen. Seks werkt twee kanten op en bovendien is mijn honger naar hem nog niet helemaal gestild. Ik kijk er naar uit om hem in mij te voelen, zijn gewicht op mij te voelen drukken en als het even kan, bezorg ik hem graag een orgasme terwijl ik bovenop zit. Alles wat ik vanavond echter verzin loopt anders. Hij kust mij nog één keer en trekt zich dan terug. “De volgende keer”, belooft hij. Niet alles hoeft direct de tweede avond…

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?