Column: Born to Sparkle


Aanvankelijk had ze er enorm tegenop gezien, de decembermaand. Vorig jaar was het het eerste jaar zonder een partner en ze had zich er verschrikkelijk op verkeken wat het met haar zou doen. Ze dacht dat het ‘maar’ een paar dagen waren die ze goed had volgepropt met sociale afspraken, heel veel eten en nog meer wijn. Maar de maand december was nog niet begonnen, of ze voelde al dat het een hele lange maand zou worden.

En dus besloot ze het dit jaar anders aan te pakken. Eind Oktober ging ze in therapie, onder het mom van zelfzorg. Er was niet direct een aanleiding, maar ze wilde goed voor zichzelf zorgen en als het ware een mentale check doen, waarbij ze ook nog eens zou gaan anticiperen op wat haar te wachten stond, nu ze weer een decembermaand in ging zonder partner.

Ze kwam eind november de praktijk in, met een grote glimlach op haar gezicht. Ze had zich namelijk een doel gesteld voor de decembermaand: deze zou in het teken staan van haar, als seksuele autonome vrouw. Een vrouw die ook zonder een partner haar seksuele ik zou mogen ontdekken.

En dus had ze een tas meegenomen naar haar afspraak die vol zat met producten. Ze had zich even schaamteloos laten gaan bij een bezoek aan pabo.nl. Ze had een prachtige rode kanten body voor zichzelf uitgezocht, een satijnen jurkje voor de nachten, massageolie voor zichzelf en vier verschillende seksspeeltjes. Ze had het meegenomen omdat ze het graag met iemand wilde delen, en ze toch even wat tekst en uitleg wilde hebben bij de producten die ze had uitgezocht.

Ze had bedacht dat als ze er nou een project van zou maken, waarin zij in haar seksuele kracht zou komen te staan, ze minder last zou hebben van het alleen zijn dan wanneer ze de dagen aan zich voorbij zou laten gaan. Ze had een missie nodig, een doel, en na 20 jaar in een relatie te hebben gezeten, zonder de ervaring van andere seksuele contacten, moest dit er toch eens van komen.

December zou haar maand worden, haar maand om haar seksuele en sensuele kant te onderzoeken. Met al het genot, de luxe en cadeaus die geoorloofd zijn tijdens de feestdagen, alleen dit jaar is alles voor haar.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?