De beste standjes met een groot lengteverschil

erotisch fruit ananas groot lengteverschil

Een groot lengteverschil tussen jou en je partner is onhandig bij alledaagse dingen, maar vooral bij seks. Zoenen en knuffelen, maar ook bepaalde standjes zijn niet te doen zonder een opstapje. Om het gemakkelijk te maken – én minstens net zo lekker – kun je kiezen voor de beste standjes met een groot lengteverschil. We noemen een paar van deze standjes, die geschikt zijn voor alle koppels.

De kikkerkoning: lengte speelt geen rol

Dit standje werkt goed voor koppels met verschillende lengtes. Bij de kikkerkoning ligt de één op de rug en de partner kruipt er bovenop in hurkzit, met de gezichten naar elkaar toe. Het maakt niet uit of de langste of kortste onder ligt, want lengte speelt geen rol bij deze positie. Degene bovenop heeft de controle en bepaalt hoe snel en hoe diep er gepenetreerd wordt. Het standje kan zowel anaal als vaginaal worden uitgevoerd en zowel met een voorbinddildo als met de penis.

Reverse cowgirl: populair standje bij lengteverschil

De welbekende reverse cowgirl is een perfect standje wanneer jouw partner een stuk groter óf kleiner is dan jij. Hij lijkt erg op de kikkerkoning, alleen zitten jullie nu niet met de gezichten naar elkaar toe. De bovenste partner zit met zijn of haar rug naar de partner toe. Dit standje voor grote lengteverschillen is iets meer ontspannen, omdat je niet op jouw hurken hoeft te blijven steunen. Schommel heen en weer, wieg romantisch op jullie eigen ritme tijdens het penetreren.

Naar de maan en terug

Één van jullie gaat met de heupen op de rand van het bed liggen en spreid zijn of haar benen wijd uit, over de schouders van de ander. Kom je hoogte tekort? Gebruik dan een sekskussen voor de nodige steun. Jouw partner buigt over jou heen en grijpt je billen vast om vervolgens binnen te komen met zijn penis of haar strap-on. Een heerlijk, fijn en eenvoudig standje waarbij de liggende partner nog een paar handen vrij heeft om te strelen en stimuleren.

Klassiek standje bij lengteverschil: doggy style

Dit keer gebruik je bij doggy style een extra steun: de rand van de bank, het bed en als het nodig is nog een paar kussens. De kleinste van jullie gaat op zijn of haar buik liggen, zodat de ander van achteren binnen kan komen. De hoek van penetratie is een stuk comfortabeler als degene die ontvangt op de buik ligt. Wanneer één van jullie lang is, is het zoeken naar de juiste hoogte om op te liggen, zodat penetratie lekker voelt en jullie beide volop kunnen genieten.

Til elkaar naar grotere hoogten

Staande seksposities zijn lastig als jullie zoveel verschillen in lengte. Maar één standje is uitermate geschikt: de sandwich. Kanttekening: dit standje is geschikt voor jullie als de langste persoon degene is die penetreert. Laat hem of haar jou aan je heupen optillen en jou hartstochtelijk tegen de muur drukken. Het kost de tillende partner aardig wat kracht en inspanning, maar we beloven dat het de moeite waard is. Dit standje betekent gelukzalig genieten van deze intieme en intense manier van vrijen.

Maar natuurlijk: lepeltje lepeltje

Dit standje kan altijd: man of vrouw of allebei, jong of oud, dik of dun. En in dit geval natuurlijk: klein en groot. Lepeltje lepeltje is een ideaal standje bij een groot lengteverschil. Jullie liggen beiden op je zij op bed en kijken dezelfde kant op. De penetrerende partner ligt achteraan, met zijn of haar buik tegen de rug van de ander. Lepeltje lepeltje zorgt ervoor dat jullie van elkaar kunnen genieten, terwijl het voor beide comfortabel en lekker is. Bovendien is de clitoris of penis van de persoon die gepenetreerd wordt vrij toegankelijk, voor extra genot. Doen dus!

Lengte speelt geen rol bij intieme yab yum

Jij zit in kleermakerszit op de vloer en jouw partner kruipt bij jou op schoot. Hij of zij slaat zijn of haar benen om jou heen. Zo komen twee hele belangrijke elementen in seks samen: oogcontact maken en een fijne positie voor beiden. Degene die zit is dus de man of vrouw die de ander penetreert. Tip: gebruik niet alleen jouw penis of een strap-on, maar wissel af met bijvoorbeeld een vibrator of anaalkralen. Als je een vrouwelijk stel bent, kun je zelfs gebruik maken van een dubbele dildo. Kijk elkaar ondertussen die in de ogen aan. Op deze manier ontstaat een intieme positie, waarin je compleet opgaat in elkaar.

Orale seks bij groot lengteverschil

Standje 69 op de zij is bij een groot verschil in lengte een perfecte houding voor orale seks. Jullie liggen beiden op jullie zij in de vorm van een O. Zo kun je altijd gemakkelijk bij de erotische delen van je partner, zonder dat je daarvoor diep moet bukken of juist je hoofd flink moet optillen.

Duik maar op die tafel

Een tafel, de rand van een (stevige) bank, het aanrecht: als jouw partner heel lang is, dan is de tabletop een perfect standje voor jullie. Hierbij ligt degene die wordt gepenetreerd op bijvoorbeeld de eettafel of het keukeneiland. Degene die jou gaat verwennen staat voor de rand en kan zo bij jou naar binnenglijden. Dit standje is ook prima doggy style te doen. De te penetreren partner ligt dan op zijn of haar buik over de rand van de bank of het aanrecht.

De kruiwagen

Het grote voordeel van de kruiwagen is dat je niet alleen geniet, maar ook nog eens je armspieren traint. Degene die wordt gepenetreerd steunt namelijk met zijn of haar armen op de grond. De andere partner tilt jouw benen van de grond, zoals je vroeger speelde dat iemand een kruiwagen was. De partner kan op deze manier bij jou naar binnen glijden. Hierdoor kan het standje ook direct een beetje een uitdaging zijn, maar dat houdt het ook leuk. Mocht het standje nou helemaal mislukken, dan heb je in elk geval iets om om te lachen.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?