De eerste keer naar een parenclub

parenclub

Soms is het een kwestie van ouderwetse nieuwsgierigheid, maar het kan ook een fantasie zijn waarvan je het liefste wilt dat deze uitkomt: een bezoek aan een parenclub. Wanneer je samen tot het besluit bent gekomen om deze stap te zetten en naar een parenclub toe te gaan, ligt er voor vele mensen toch een hoge drempel. Want, wat kun je verwachten wanneer je een parenclub bezoekt? Hoe gaat het in zijn werk? Hoe werken dresscodes en wat zijn de beste parenclubs van Nederland?

Het eerste bezoek aan een parenclub

Wanneer je een parenclub binnengaat, kun je een entreeticket kopen. Je krijgt hier het clubbezoek, condooms, handdoeken en het gebruik van een kluisje bij. De meeste parenclubs voorzien je ook van inbegrepen drankjes en een hapje.

Parenclubs begrijpen dat zo’n eerste keer erg spannend kan zijn. Daarom worden er eens in de zoveel tijd beginnersavonden georganiseerd. Een speciale avond voor mensen die voor het eerst komen. Deze avonden beginnen vaak eerder dan andere avonden. De beginnersavond start met een medewerker die je rondleidt en open staat om al je vragen te beantwoorden, zodat jij je snel op je gemak kunt voelen. Je kunt de situatie aftasten en met andere beginners in contact komen. Vaak is het de bedoeling dat je je later op de avond omkleed en een zogenoemde dresscode hanteert. Wil je dit niet, dan ben je vrij om te gaan. Forceer niets en probeer er vooral van te genieten.

Wat kun je verwachten van een parenclub?

Je doet te allen tijde wat je zelf graag wilt, er zijn geen verplichtingen. Het is belangrijk dat je je eigen grenzen en de grenzen van andere bezoekers respecteert. Wil je geen toenadering dan hoef je je niet te verontschuldigen en is een simpel ‘nee’ voldoende. Maak dan ook duidelijke afspraken met je partner voordat je een parenclub bezoekt.

Wat kan ik vinden in een parenclub?

De meeste parenclubs beschikken over een restaurant, een discotheek, sauna’s en jacuzzi’s, relaxruimtes, speelruimtes en kamers. Vaak vind je er ook plekken waar je je samen kunt terugtrekken, wat ideaal is voor beginners, die het eerste bezoek erg spannend vinden.

De dresscodes van parenclubs

Je betreed de parenclub in uitgaans- of sexy kleding. Bij de meeste parenclubs kleed iedereen zich rond een bepaalde tijd om in sexy lingerie. Voor de dames betekent dit een mooi setje, voor de heren kan dit bijvoorbeeld een mooie slip, string of boxershort zijn. Over het algemeen is een zwarte boxershort altijd goed. Het belangrijkste is dat je draagt waar jij je relaxed en sexy in voelt. Of een parenclub een specifieke dresscode hanteert kun je bij de club zelf nagaan.

Qua schoeisel kiezen vrouwen veelal voor laarsjes of pumps, welke matchen met hun lingerie. Heren daarentegen, lopen meestal op blote voeten of nette slippers.

Naar welke parenclub ga je?

Nadat je samen het besluit hebt genomen om naar een parenclub toe te gaan is het de vraag naar welke parenclub je gaat. Wanneer je op internet zoekt zul je al snel zien dat er vele clubs bestaan. Het is belangrijk om een parenclub uit te kiezen waar hygiëne en veiligheid hoog in het vaandel staat. Als beginner kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Partyplayers in Lelystad, Fata Morgana in Muiden of Parenclub Monique in Wierden.

Partyplayers

Lelystad
PartyPlayers is een makkelijk bereikbare parenclub in Lelystad. Waar je ook vandaan komt, PartyPlayers is centraal gelegen. Parenclub PartyPlayers biedt vele thema’s aan, zo is er altijd wel een dag of avond die aansluit op jouw wensen.

Wanneer je deze parenclub voor het eerst willen bezoeken nemen de medewerkers je hartelijk in ontvangst en staan ze open om vragen te beantwoorden, zenuwen weg te nemen en je zo snel mogelijk thuis te laten voelen.

Wat vind je bij Parenclub PartyPlayers?

Een bar, koffiebuffet, lunch en diner, een zwembad, een jacuzzi en een sauna. Daarnaast vind je er speelruimtes een darkroom en een BDSM kelder.

Fata Morgana

Muiden
Eén van de meest complete en vooral luxe parenclubs van Nederland. Wekelijks ontvangen zij vele stellen in de club, komende uit geheel Nederland tot ver buiten de landsgrenzen. Van beginnelingen tot ervaren bezoekers, Fata Morgana heet iedereen een warm welkom.

Bij binnenkomst wordt je ontvangen door de moderne en erotische sfeer die er in de hele club terug te vinden is. Door de ongedwongen sfeer kun je altijd zelf bepalen hoe de avond verloopt. Samen genieten, of met andere stellen een spannende nacht beleven. Alles kan en mag in deze parenclub.

Welke voorzieningen heb je bij Parenclub Fata Morgana?

Een bar, grote dansvloer met professionele dj’s, een restaurant, luxueuze relaxruimtes en een modern saunacomplex. Ook het buitencomplex kan worden gebruikt in de warme zomermaanden. Daar vind je onder andere een grote tuin waarin zich een buitenzwembad bevindt.

Parenclub Monique

Wieringerwerf
Omdat de eerste keer een drempel kan vormen, biedt parenclub Monique een geld terug systeem aan voor stellen die voor het eerst komen. Wanneer je de entree hebt betaald wordt er een uitgebreide rondleiding gegeven en kun je alles vragen wat je wilt. Vervolgens kun je tot 21:30 uur beslissen om te blijven, of de club te verlaten. In dit geval worden de drankjes die je tot die tijd genuttigd hebt door de club betaald en krijg je het gehele entreebedrag retour. Parenclub Monique stelt het zeer op prijs dat je een eerste bezoek aan hen toevertrouwd, ze zijn dan ook de enige club die dit op deze manier doet.

Wat vind je bij Parenclub Monique?

Een bar, dansvloer en groot lounge gedeelte. Een luxe Wellness zone met paren sauna, Turks stoombad en massagetafels. Daarnaast vind je er verschillende kamers met leuke thema’s.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

7 reacties

Segers Johnny
maart 20, 2020 5:15 pm

Waar vind ik het parenclub in Wieringerwerf?

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Denise
juni 11, 2020 12:17 pm

Hallo Johnny,

In Wieringerwerf zit parenclub Monique.

Groetjes, Denise

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heile
juli 10, 2022 9:54 am

Kan je ook alleen gaan en dan daar een dame zoeken

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heile
juli 10, 2022 9:55 am

Ik ben nog nooit in een parenclub geweest

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sophia
augustus 14, 2022 2:23 am

Mijn vriend en ik willen graag/nieuwsgierig naar een parenclub,zal voor het eerst zijn.
Willen graag weten hoe het er aan toe gaat etc
Welke club raad u ons aan voor beginners

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kaki
oktober 22, 2022 5:51 pm

KAn je ook alleen komen en wat kost het

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Layne
november 16, 2022 1:34 pm

Als single vrouw mag je vaak wel naar een parenclub, als single man niet. Maar dit verschilt, net zoals de prijs, per club, dus ik zou bij de specifieke club informeren!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?