De lekkerste standjes voor homoseksuele mannen

De lekkerste standjes voor homoseksuele mannen

Is je seksleven saai geworden of ontdek jij pas net de herenliefde als man? Wie wil experimenteren met verschillende standjes is hier aan het juiste adres. Een klassieke positie met een twist, spelen met buttplugs of vibrators tijdens orale seks of een compleet nieuw en uitdagend standje? Niets is te gek, als het maar goed voelt. Haal vooral inspiratie uit de volgende lekkerste standjes voor homoseksuele mannen. In alle gevallen is het gebruik van anaal glijmiddel onmisbaar!

Lekkerste standjes voor homoseksuele mannen: de klassieke missionaris

Als homostel kun je ontzettend veel plezier beleven aan deze klassieker. In de missionaris ligt de ene partner op zijn rug met zijn benen gespreid omhoog, terwijl de ander er bovenop kruipt. Het heerlijke aan de missionaris is dat je gemakkelijk en diep kan penetreren. En je ligt zo dat jij intiem oogcontact met je partner onderhoudt, er is alle ruimte om te zoenen en om jullie benen in elkaar te verwikkelen. Als je een kussen onder de billen van de liggende partner schuift, ligt hij extra comfortabel en is het gemakkelijker om bij de anus naar binnen te glijden.

De lijfwacht: opwindend standje voor homokoppels

Als jullie weinig opgewonden raken van bekende horizontale posities, experimenteer dan eens met een staand standje. De lijfwacht is zo’n sekspositie die je veel bewegingsvrijheid geeft. Beweeg samen of alleen, terwijl één van jullie het ritme van het stoten aangeeft.

Bij de lijfwacht zit één van jullie op zijn knieën op de rand van het bed of op de keukentafel, met de rug naar de andere partner toe. Zorg dat het bed of de tafel stevig genoeg is om de stoten op te vangen, zodat dat niet halverwege de tafel omvalt of het bed inzakt. Een geweldig standje voor meer avontuurlijke stellen, die ook seks buiten de slaapkamer willen beleven.

De joy rider: doggy style met een twist

Voor de avontuurlijke homostellen met spierkracht is er deze acrobatische versie van doggy style. Begin met de klassieke uitvoering op zijn hondjes. Zijn jullie eenmaal op dreef, dan pakt de staande partner de ander bij de taille en tilt hem omhoog. Degene die getild wordt, slaat zijn benen om de heupen van de staande partner heen en gaan op zijn ellebogen staan. Laat het plezier maar beginnen! En houd elkaar goed vast.

Lepeltje lepeltje: intieme homoseks

Ook lepeltje lepeltje is één van de klassiekers die niet mag ontbreken in het rijtje van lekkerste standjes voor homoseksuele mannen. Simpelweg omdat deze positie zo romantisch is. Een intieme manier om te genieten van elkaars liefde en lichaam. In het kort: beide partners liggen op hun zij, met de neuzen dezelfde kant op, tegen elkaar aan als een grote lepel. Bepaal samen het tempo en de diepgang.

Voor extra diepe penetratie trek je als voorste man jouw knie omhoog (haak je arm er in), zodat je achterste gemakkelijker bereikbaar is voor jouw lief. Deze positie zorgt voor intens lichamelijk contact, waardoor het een geweldige optie is voor stellen die gek zijn op intieme en sensuele seks. Tip: gebruik ook eens een vibrator en wissel de rollen vooral af.

Standje 69: oraal met buttplug

Wie kent hem niet: standje 69? Al jaren dé klassieke orale sekspositie voor alle soorten stellen. Het heerlijke hieraan is dat het niet alleen om het pijpen draait, de kunst is het dubbel zo lekker te maken door de focus te leggen op andere zones. Breng een buttplug in voor extra stimulatie van de anus of een vibrator die de prostaat van binnenuit stimuleert.

Gebruik ook jouw handen om je partner te strelen. Je tong en mond zijn niet alleen om zijn penis te stimuleren, lik ook aan zijn balzak, zoen hem in zijn liezen en speel vooral met zijn tepels. Dit bewijst: penetratie is niet altijd nodig om een overweldigend orgasme te ervaren.

Oraal standje: de roestige trombone

Deze specifieke positie zorgt voor groot genot bij jullie allebei. De roestige trombone is een verlengstuk van het populaire standje 69. Zijn naam dankt hij aan het feit dat je net iets leniger moet zijn dan gemiddeld. De ene partner ligt op zijn rug, de ander kruipt er bovenop, net als bij standje 69.

Het grote verschil is dat de bovenste partner niet op zijn knieën zit, maar met zijn voeten naar voren. Dit zorgt ervoor dat de onderste partner heerlijk kan likken aan zijn anus of balzak, terwijl hij zelf optimaal bevredigd wordt met een fijne pijpbeurt. Win-win!

Rijd samen de rodeo

Maak je innerlijke cowboy wakker en rijd de rodeo. Ga je bovenop jouw partner zitten, met de gezichten naar elkaar toe. Glijdt langzamerhand naar achteren tot jij zover bent dat je man bij jou naar binnen kan. Ook al penetreert hij, jij bent degene met de touwtjes in handen. Bepaal zelf het tempo, de diepgang en gebruik je handen daarbij om hem te strelen, te stimuleren. Jij bent een vrije cowboy die nog alle kanten op kan: buig voorover en zoen of leun achterover tegen zijn knieën aan.

De omgekeerde cowboy

Omdraaien kan natuurlijk ook. De omgekeerde cowboy is hetzelfde standje als hierboven omschreven, maar dan met de rug naar jouw partner toe. Dit standje is een hele fijne positie om de prostaat te stimuleren door met je billen te knijpen. En ga je achterover liggen, dan maak je het nog intiemer.

Vernieuwend standje met toys: de boog

Voor een goede afsluiting, hierbij een van de lekkerste standjes voor gay mannen die seks vanuit een nieuw perspectief willen verkennen: de innoverende boogpositie. Ga op de grond zitten en laat je knieën wijd uit elkaar vallen. Jouw partner gaat tussen je benen in zitten, met het gezicht naar je toe, en slaat zijn benen over de jouwe heen om je middel. Dit standje vraag om kracht en flexibiliteit. Jullie kruipen stevig tegen elkaar, degene die bovenop zit klemt zijn benen om de ander, zodat de onderste partner kan penetreren. Speel met elkaar, doe niet alleen aan penetratie, gebruik ook je vingers, een fijne vibrator, dildo of andere sextoy. Deze penetratiehoek kan intens stimulerend en plezierig zijn allebei.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?