De lekkerste standjes voor lesbische vrouwen

Door creativiteit in stimulatie, het oergevoel van huid-op-huid contact en intense intimiteit worden veel standjes automatisch lekkerder. Er zijn een paar klassiekers voor lesbische stellen; denk aan de schaar en standje 69. Door er een twist aan te geven of af te wisselen met fijne seksspeeltjes, geef jij een nieuwe dimensie aan jouw favoriete standjes. Lees snel verder voor de lekkerste standjes voor lesbische vrouwen.

Klassiek met een twist

Scharen lijkt soms door de porno-industrie het enige standje dat je als lesbisch koppel kan kiezen. Daarom wordt dit standje wel eens vermeden. Maar het wrijven van jouw clitoris tegen de clitoris of dijbeen van je partner voelt nou eenmaal ontzettend lekker. Dus ga je gang en probeer deze positie eens: de gedraaide schaar. Dit is een leuke variatie op de traditionele schaar. De ene partner ligt namelijk op haar buik en de ander op haar rug, terwijl zij haar been om de dij van de partner slaat.

Penetratie met favoriete toys

Jij weet allang dat penetratie geen noodzaak is om te genieten van heerlijke seks. Toch is het een welkome aanvulling. In deze positie ligt de ene partner op haar rug terwijl de andere haar penetreert met een toy. Dit kan een dildo of vibrator zijn, maar natuurlijk kun je ook je vingers of handen gebruiken om de ander te penetreren.

Missionaris met strap-on

De missionaris een saai standje? In tegendeel! Met een voorbinddildo geniet je optimaal van deze intieme positie. Het voordeel van de missionaris is diepe penetratie, elkaar in de ogen kunnen aankijken en huid-op-huid contact. Degene met de strap-on bepaalt het tempo en de diepgang. Natuurlijk kun je elkaar afwisselen, zodat jullie beide profijt hebben van deze intense penetratie. Met een strap-on zijn er ook heel veel andere standjes mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan deze klassiekers:

  • Doggy style
  • Lepeltje lepeltje
  • De cowgirl

Staand stomen onder de douche

Een ontspannen standje voor elk stel: staande doucheseks. Stimuleer en penetreer jouw partner met je handen. De warmte, de krappe ruimte en de stoom maken dit standje voor lesbische vrouwen nog spannender. Houd glijmiddel bij de hand, want onder de douche kan alles nou eenmaal een beetje stroef worden. Gebruik siliconen glijmiddel, want glijmiddelen op waterbasis spoelen makkelijk met het douchewater weg. Met glijmiddel zorg jij ervoor dat jullie nog langer van elkaar kunnen genieten. Zorg er wel voor dat je geen siliconen glijmiddel gebruikt in combinatie met siliconen speeltjes. Dit tast het materiaal van het speeltje aan.

Ook lesbiennes kunnen pijpen

Bij orale seks en een lesbisch koppel denk je niet direct aan pijpen. Toch kan het wel! Een strap-on is namelijk niet alleen voor penetratie. Zelfs op een dildo kan orale seks een van de meest intieme onderdelen zijn van jullie vrijpartij. De kunst is je daarbij te concentreren op de visuele ervaring van het krijgen of geven van een pijpbeurt. Plus, afhankelijk van hoeveel ruimte de strap-on je geeft, je kunt handmatig haar clitoris stimuleren of een speeltje erbij gebruiken.

Vol overgave op de knieën

De ene partner zakt op haar knieën en leunt achterover tegen de andere, die haar vingert, streelt en stimuleert. Wanneer jij het gezicht van jouw partner niet ziet, worden andere zintuigen juist versterkt. Luister naar de ademhaling en het gekreun van je lief, voel hoe jullie elkaar betasten. Knielen met de rug naar haar toe kan net zo intiem zijn als een face-to-face houding. Er is volop lichaamscontact en jij geeft je compleet over aan de ander.

Van vrouw op vrouw

Deze positie vraagt weinig uitleg. We hebben het waarschijnlijk allemaal wel eens gedaan: vrouw op vrouw. Dit is één van de lekkerste standjes voor lesbische vrouwen. De ene partner gaat liggen en penetreert de andere met een strap-on of haar vingers. Of je geniet er gewoon van om jullie clitoris tegen elkaar te wrijven, terwijl jij liefdevol in de ogen van jouw partner staart. Als je een dildo gebruikt, probeer dan eens een vinger in de anus te laten glijden voor extra sensatie. En houd je vooral niet in met jullie borst- en tepelspel. Het is veel, maar je zult zien dat het vanzelf gaat.

Experimenteren: in de knoop

Beffen en standje 69 zijn de meest reguliere posities voor orale seks. Als jij en je partner willen experimenteren met iets nieuws, voeg dan een bondage toe aan het spel. Gebruik touw, lint of bondagetape om de handen van jouw vrouw in bedwang te houden voordat je op haar afdaalt. Een gemiddeld standje voor lesbische vrouwen til jij zo naar een hoger niveau. Zoek uit wie van jullie domineert of wissel elkaar af om om beide dit plezier te ervaren.

Zitten op strap-on

Seks op een stoel is leuk, omdat je het simpelweg overal kunt doen. In de keuken, de eetkamer, jullie woonkamer of toch op de slaapkamer. Seks buiten de slaapkamer is voor sommige stellen al een stuk spannender. Stel je voor dat jouw buurman jullie ziet of net een voorbijganger door de ramen gluurt. In deze positie draagt de ene partner een strap-on terwijl de andere er bovenop zit en op en neer glijdt. Degene die bovenop zit heeft alle controle. Zij bepaalt het tempo, de diepgang en heeft alle handen vrij om de ander te kunnen stimuleren.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?