Dingen om te doen op Valentijnsdag met je geliefde: 5 tips

valentijnsdag geliefde

Het is bijna zover: Valentijnsdag. Uit onderzoek van Motivaction blijkt dat vorig jaar maar liefst 29% van de Nederlanders de dag van de liefde heeft gevierd. Heb jij al bedacht wat jij en je geliefde gaan doen dit jaar? Dan heb je onze tips vast niet nodig! Maar mocht je nog geen idee hebben wat te doen, lees dan vooral even verder. Wij hebben de leukste vijf dingen om te doen op Valentijnsdag met je geliefde voor je op een rijtje gezet.

1. Dingen om te doen op Valentijnsdag: naar de romantische escape room

Geloof het of niet: er bestaan romantische escape rooms en je hoeft er niet eens uit te ontsnappen. Bij de Liefdes Escape Room is de uitdaging juist dat je moet proberen om in het middeleeuwse pand te komen. Je krijgt er hapjes en drankjes bij en er staat een romantische verrassing op jullie te wachten wanneer je daadwerkelijk binnen weet te komen. Jullie dwalen samen met een schatkaart door het pand, maken drankjes voor elkaar en kunnen foto’s maken met de fotocamera met zelfontspanner. Het leuke is dat er verder niemand is, dus jullie kunnen echt een romantische date beleven. We wensen jullie alvast veel succes!

2. Samen bonbons maken

De liefde van een man gaat door de maag? Dan ken jij de liefde van vrouwen voor chocolade nog niet! Grapje natuurlijk, iedereen weet dat de meeste vrouwen verzot zijn op chocolade. Ga daarom lekker samen bonbons maken. Er zijn in bijna elke grote stad wel aanbieders waar je een workshop bonbons maken kunt volgen. Ik – chocoladeverslaafde vrouw – vind dit één van de leukste dingen om samen met mijn geliefde te doen op Valentijnsdag. Al hoeft dat natuurlijk niet per se: ook op een doodgewone zaterdag, tijdens je verjaardag of met een vrijgezellenfeestje is het heel leuk om te smikkelen van chocolade.

3. Boek een verrassingsreisje

Breng de kinderen naar opa en oma en stap zelf met je handbagage in het vliegtuig. De bestemming? Die is onbekend! Er zijn verschillende reisorganisaties waar je een tripje van een paar dagen kunt boeken, zonder dat jij weet waar je heen gaat. Dit kan bijvoorbeeld met srprs.me. Op de website geef je aan met hoeveel personen je een trip gaat maken. Ook selecteer je hoeveel dagen jij weg wilt en wanneer je kunt vertrekken. Heb je graag iets meer controle? Bij sommige reispakketten kun je bepaalde steden uitsluiten, als je daar liever niet heen gaat. Het team van de reisorganisatie gaat voor jullie aan de slag, waarbij je hotel en vlucht worden geboekt. Voor vertrek hoor je meer over het weerbericht op je bestemming, zodat jij je kleding daar op aan kan passen. Pas wanneer jij vertrekt krijg je te horen waar je heen gaat. Zo blijft het uitje een verrassing voor jullie allebei.

4. Een boswandeling in de winter

Wat is er nou fijner om samen te doen dan een boswandeling maken? Zo kun je reflecteren op jullie relatie – als je daar behoefte aan hebt – of samen herinneringen ophalen aan de tijd die jullie al samen zijn. Vind je het leuk om je geliefde te verrassen met lekker eten? Regel dan een winterse picknick! Zorg ervoor dat je een picknickkleed meeneemt met een waterdicht laagje aan de onderkant. Daarnaast neem je een warme fleecedeken mee, zodat jullie warm blijven. In de picknickmand stop je geen zomerse producten als koude wijn en salade, maar een stamppotje en een thermoskan met warme chocolademelk. Wedden dat jullie een heerlijke middag hebben? Naast het bos is de heide of een ander natuurgebied ook een goed idee!

5. Geef elkaar een spannende massage

Wanneer je geen zin hebt om naar buiten te gaan, dan kun je natuurlijk ook gewoon lekker thuis blijven. Een aantal leuke dingen om samen te doen met je geliefde op Valentijnsdag in huis zijn bijvoorbeeld samen koken, een film kijken en vervolgens elkaar een (ont)spannende massage geven. Zorg voor een fijne sfeer in de slaapkamer met kaarsjes, je favoriete muziek en een lekkere massageolie of massagekaars. De massage kan ontspannen beginnen, door je partner’s rug, benen, armen, nek en schouders te masseren. Vervolgens draai je hem of haar om en kun je ook plagend de erogene zones masseren. Zo maak jij van een ontspannende massage opeens een heel spannende massage. Gebruik een massagekaars of massageolie, zodat je lekker met je handen over de huid glijdt.

Welke leuke, spannende of romantische dingen om te doen op Valentijnsdag met je geliefde heb jij gepland voor dit jaar?

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?