Dit zegt je sterrenbeeld over je seksleven

sterrenbeeld

Wat vind je sexy? En wat zijn voor jou echte afknappers in bed? Geloof het of niet, het staat blijkbaar allemaal in de sterren geschreven. Van vurige Rammen tot kinky Schorpioenen en losbollige Watermannen: check je sterrenbeeld en ontdek hoe jij het liefste rollebolt!

‘Hey, wat is je sterrenbeeld?!’. Twintig jaar geleden was het misschien een acceptabele openingszin in de kroeg, maar tegenwoordig rollen we met onze ogen en gaan we op jacht naar interessantere mansfiguren. Logisch ook, want wie gelooft er nou in astrologie?!

Toch blijft het grappig, en stiekem best fascinerend, om in de wereld van horoscopen te duiken. En toeval of niet, vaak pik je er genoeg dingen uit die je best bekend voorkomen. Over je persoonlijkheid, je drijfveren of de manier waarop je je gedraagt, bijvoorbeeld.

Je seksleven? Ook daar hebben astrologen genoeg juice over te vertellen. Vraag je je dus af waarom je altijd op van die onbereikbare types valt? Waarom je week in de knieën wordt van rode rozen en romantisch gefluister? Of waarom je seksuele driften af en toe met je aan de haal lijken te gaan?

Check je sterrenbeeld!

Ram

ramVurig, hartstochtelijk en assertief. Als Ram weet je precies wat je wilt tussen de lakens. Eindeloos flirten en verleiden? Nee, dank u. Jij duikt graag zo snel mogelijk in bed voor een stomende sekssessie. Geen moeilijk gedoe, gewoon seksen en een beetje snel graag.

En hoe rauwer, hoe beter. Grijpt je partner je bij je haren terwijl hij je van achteren neemt? Uit jouw keel geen geschokt gilletje, jij zet je klauwtjes nog dieper in het matras en zint op manieren om hem helemaal gek te maken. Dierlijker dan jij bestaat niet in de dierenriem.

Onzekere tiepjes in bed? Daar knap je genadeloos op af, want voor minder dan een laaiend vuur doe je het niet. Bovendien snoef je graag een beetje met je seksuele talenten, dus je haalt alles uit de kast om er een verpletterende ervaring van te maken. Dominant als je bent, neem je graag de leiding, hoewel je een onderdanige rol soms ook best sexy vindt. Als je van tevoren maar wel mag vertellen wat de ander allemaal met jou mag doen.

Sterrenbeeld waarmee jij het beste rampetampt: Weegschaal, Boogschutter, Leeuw

Stier

stierIn tegenstelling tot de vurige Ram is de Stier zachtaardig en geduldig. Je neemt je tijd om te verleiden, in de stemming te komen en het liefdesspel uit te spinnen. En je wilt liefde en romantiek, geen woeste vrijpartijen die binnen een nanoseconde voorbij zijn.

Integendeel, voor jou kan het verleidingsspel niet lang genoeg duren. Romantische dinertjes, kaarslicht, zwoele muziekjes, sensuele strelingen, veelbetekenende blikken et voilà: de Stier komt langzaam in the mood.

Met jou is seks een lome, sensuele seksmarathon en na afloop vind je het heerlijk om in elkaars armen te knuffelen. Spannende standjes? Mwah, dat hoeft van jou niet zo. Je houdt van structuur en duidelijkheid en niet van doorbroken routines. Sensuele massages? Yes, please!

Sterrenbeeld waarmee jij het beste rampetampt: Maagd, Steenbok, Kreeft

Tweeling

tweelingFlirterig, frivool en wars van elke sleur. Dat is de Tweeling in een notendop. Je bent nieuwsgierig en snel afgeleid en dat werkt ook door tussen de lakens. Met jou voelt elke vrijpartij anders, want je hebt geen zin om telkens in hetzelfde standje te verzanden.

Experimenteren is jouw ding, dus jouw bedpartner hoeft niet vreemd op te kijken als je weer een splinternieuw standje of speeltje uit je hoge hoed tovert. Je raakt ook opgewonden van vreemde, onbekende plekken en deinst niet terug voor een sekssessie buiten de deur.

Ook ben je erg verbaal ingesteld. In het dagelijks leven klets je iedereen al de oren van het hoofd, maar ook in bed ben je niet vies van dirty talk en ondeugende woordjes. Je bent luchtig en grappig en neemt weinig serieus. Zelfs seks niet. Dus rollenspellen, speeltjes en nieuwe experimentjes als edging? Kom maar door!

Sterrenbeeld waarmee jij het beste rampetampt: Weegschaal, Waterman, Boogschutter

Kreeft

kreeftDeze waterdiertjes zijn intuïtief en verzorgend en dat zie je terug in de slaapkamer. Als Kreeft schrik je terug van wilde seks of onpersoonlijke onenightstands. Je wilt je eerst veilig en geborgen voelen, pas daarna kun je je ontspannen.

Voor jou draait seks om sensualiteit. Je bent een sensitieve minnares met voelsprieten die altijd aan staan. Daardoor begrijp je mensen en weet je precies welke plekjes je moet beroeren om de ander tot een zinderend hoogtepunt te brengen. je voelt aan waar de ander naar verlangt, dat is je grootste talent.

Maar ja, dan moet je je dus wel eerst prettig voelen. De truc voor jouw partner? Veel, heel veel, voorspel en romantische vleierij. Je bent namelijk niet alleen dol op liefde geven, je ontvangt het ook graag. Rustige, liefdevolle en emotionele seks, daar ben jij naar op zoek. Oppervlakkige vluggertjes of dierlijk gebeuk? Dan maak jij je met zijwaartse bewegingen razendsnel uit de voeten!

Sterrenbeeld waarmee jij het beste rampetampt: Vissen, Stier, Leeuw

Leeuw

stierAh, de charismatische poes. Net zoals onze harige huisdieren, vindt de Leeuw het heerlijk om verleid en aanbeden te worden. Spinnend geef je een knipoog, terwijl je aanbidders lonkend in de rij staan om je een brokje te geven. Een positie die je stiekem heerlijk vindt.

Maar je pakt niet alleen maar, je geeft ook wat terug. Geen kopjes, maar gepassioneerde, creatieve en bovenzinnelijke seks. Als iemand jou heeft veroverd, komt je temperamentvolle aard boven en is het gedaan met het luie doezelen en knipoogjes geven. Dan stort je je met je hele hebben en houwen in het liefdesspel.

En dat doe je op een ontvlambare manier. Seks met jou is nooit saai, het knettert aan alle kanten en je sekspartner weet nooit wat hij kan verwachten. Ja, duizelingwekkende hoogtepunten en epische fantasieën die werkelijkheid worden. Voor minder doe jij je staart niet omhoog.

Sterrenbeeld waarmee jij het beste rampetampt: Ram, Boogschutter, Waterman

Maagd

maagdZo pittig als de Leeuw is, zo bescheiden en kalmpjes is de Maagd. Maar onder al die reserve schuilt een sensuele deerne. Dan moet je alleen wel iemand tegen het lijf lopen die dat sensuele in jou wakker kan schudden.

Maagden zijn perfectionistisch en pietluttig en dat merk je ook tijdens de seks. Dat klinkt misschien niet erg aantrekkelijk, maar het heeft zo zijn voordelen. Zo is er geen sterrenbeeld dat meer aandacht aan elk detail van een lichaam zal schenken als de Maagd. Ook ben je een echte pleaser, die er graag voor zorgt dat de ander zich volledig bevredigd voelt.

Smetvrees? Yep, ook dat hoort bij de Maagd. Voor jou dus geen schmutzige rendez-vous in een openbaar toilet of een met beestjes krioelend bos. Liever een hagelwit hemelbed in een luxe hotelkamer, daar laat jij je graag veroveren. Want als jij je eenmaal op je gemak voelt, laat je die afstandelijke houding snel varen en stel je alles in het werk om de ander te plezieren. Vergeet alleen jezelf niet!

Sterrenbeeld waarmee jij het beste rampetampt: Steenbok, Stier, Vissen

Weegschaal

weegschaalWeegschalen zijn dol op het liefdesspel. Hoewel je vooral op zoek bent naar ware liefde, ben je ondeugend genoeg om een korte, speelse flirt op waarde te schatten. Sterker nog, je bent gek op flirten en elke ontmoeting is voor jou een kans om je wimpers te knipperen.

Je houdt van de spanning en je vindt het heerlijk om de ander te plagen. Ook in bed, al is beslissingen maken niet jouw forte. Omdat de balans altijd door kan slaan, vind je het stiekem erg opwindend als de ander de touwtjes in handen neemt. Verrast en overmand worden, dat vind je sexy.

Charmant en romantisch als je bent, word je week bij de aanblik van een esthetische setting. Zoals een perfect gedekt tafeltje in een bloementuin bij kaarslicht. Snel verliefd worden? Dat doe je niet, maar het verleidingsspel beheers je tot in de puntjes.

Sterrenbeeld waarmee jij het beste rampetampt: Tweeling, Boogschutter, Ram

Schorpioen

schorpioenLeven zonder seks? Daar kun je je als vurige Schorpioen helemaal niks bij voorstellen. Dat zal jou ook nooit overkomen, want als dominante vrouwtjesputter neem je altijd en overal de leiding. In de slaapkamer ben je heet, gepassioneerd en soms een tikkeltje ruw.

Je bent niet bang om grenzen te verleggen en haalt je neus niet op voor kinky spelletjes. Een onderdanige rol is niks voor jou, net als zacht zuchten, steelse blikken of giechelend gekoketteer. Eigenlijk ben je niets minder dan een roofdier dat altijd op jacht is naar intense, seksuele ervaringen.

Je gevoelsleven is heftig, vol emoties, passies en kracht. Tegelijkertijd heb je een mysterieus en intrigerend voorkomen, waardoor je weinig moeite zult hebben je veroveringen naar je toe te lokken. Voel je zelf ook dat het goed zit? Dan gaan alle trossen los en verlies je jezelf in een wild, onstuimig seksspel.

Sterrenbeeld waarmee jij het beste rampetampt: Leeuw, Kreeft, Vissen

Boogschutter

boogschutterBoogschutters zijn gezegend met een torenhoog libido. Ze zijn voor alles in en hebben vrijwel altijd zin. Met jou beland je dus pardoes in een openbare wc, in de bosjes in de Efteling of in de badkamer op een feestje van je oudtante. Je deinst voor geen enkele seksuele ervaring terug.

Avontuurlijk als je bent, hecht je veel waarde aan je vrijheid. Je hebt geen zin in een verstikkende sleur, maar als je iemand vindt die jou je vrijheid gunt, ben je zo blij als een kind. Als je verliefd bent, stel je je namelijk helemaal open. Je hebt geen zin in vage spelletjes, je wilt gewoon lekker samen ontdekken en experimenteren.

Soms ontdek je opeens een routine in je seksleven en reageer je als door een wesp gestoken. Het roer moet om en wel meteen! En dan bedenk je weer iets nieuws en spannends. Als sensatiezoeker raak je snel verveeld en heb je altijd nieuwe uitdagingen nodig. Maar met de juiste partner wordt seks nooit een verplicht nummertje en dat is precies zoals je het wilt hebben.

Sterrenbeeld waarmee jij het beste rampetampt: Ram, Tweelingen, Waterman

Steenbok

Steenbokken zijn erg gereserveerd en hebben de avontuurlijke seks niet uitgevonden. Ze zijn ook erg trouw en alhoewel die combinatie klinkt als een snoozefest, broeit er toch meer onder de oppervlakte dan je denkt.

Als Steenbok zoek je naar iemand die jou op de juiste manier weet te bespelen. Een geduldig iemand, want je verleid jou niet zomaar. Omdat je zo serieus en bedachtzaam bent, duurt het even voordat je je over durft te geven aan het liefdesspel. Maar als je iemand eenmaal vertrouwt, laat ook jij zien dat je heel wat sensualiteit in je mars hebt.

En dat niet alleen, je bent dan ook vrijgeviger en liefdevoller dan menig ander sterrenbeeld. Jij weet precies hoe je iemand van top tot teen moet verwennen. Natuurlijk blijft het allemaal heel keurig, maar wat je mist aan experimenteerdrift, maak je ruimschoots goed in uithoudingsvermogen. Bij jou hoef je niet bang te zijn voor een snel, oppervlakkig vluggertje. Net als de klimgeit die met eindeloos geduld de rotsen beklimt, houd jij het de hele nacht vol.

Sterrenbeeld waarmee jij het beste rampetampt: Maagd, Stier, Kreeft

Waterman

waterman‘The mind’s true liberation’ zongen ze in het musicalliedje Aquarius en daar zaten ze niet ver naast. Maar meer nog dan vrijheid van geest waardeert dit sterrenbeeld vrijheid van lijf en leden. Als Waterman heb je dan ook geen moeite met onenightstands, open relaties of andere onconventionele constructies, want jij koppelt seks niet aan liefde.

Je bent rebels en vernieuwend en allesbehalve preuts en precies. Woeste, dierlijke seks? Vind je best opwindend, maar stiekem verlang je vooral naar intellectueel vertier. Verrassende gesprekken die je mentaal uitdagen zijn voor jou het ideale voorspel en je raakt sneller geïntrigeerd door een intelligente man dan door een wasbord op benen.

Door je zelfvertrouwen en je plezier in seks ben je onweerstaanbaar voor veel mannen. Omdat je een beetje excentriek bent, en niet terugschrikt voor een fetisj of twee, kun je bovendien spannende nachten met jou beleven. Tegelijkertijd weten je sekspartners nooit écht wat ze aan je hebben. Je blijft namelijk altijd een beetje onvoorspelbaar en afstandelijk. Komen ze aan je vrijheid? Dan sprint je er zo vandoor!

Sterrenbeeld waarmee jij het beste rampetampt: Weegschaal, Tweeling, Boogschutter

Vissen

vissenAls Vissen ben je romantisch en verleidelijk, maar ook een beetje lui. Je neemt niet snel het voortouw en je vindt het wel prima als de ander een dominante rol aanneemt. Maar weet iemand je gevoelige punten te raken? Dan mag diegene zich opmaken voor een bijna hallucinerende seksuele ervaring.

Jij kunt je namelijk helemaal verliezen in sensuele, zintuigelijke seks. Je hebt een levendige verbeelding en je voelt de verlangens van anderen goed aan, waardoor je al snel doorhebt welke snaren je moet bespelen voor een extatisch hoogtepunt. Seks met jou is traag, sensueel en erotisch, bijna als in een droom.

Je bent dan ook op je best in lome ochtendseks, voordat je helemaal wakker bent, waarin elke aanraking elektriciteit lijkt op te wekken en de tijd niet lijkt te bestaan. Je verlangt ernaar volledig met je sekspartner te versmelten en zoekt altijd naar een diepe connectie, zowel lichamelijk als spiritueel. Tantra? Probeer het maar, waarschijnlijk past het precies binnen jouw straatje.

Sterrenbeeld waarmee jij het beste rampetampt: Schorpioen, Kreeft, Maagd

 

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?