Een vibrator gebruiken tijdens het masturberen voor een intens orgasme

Een vibrator gebruiken tijdens het masturberen voor een intens orgasme

Masturberen is lekker en leerzaam. Door te masturberen ontdek jij wat je fijn vindt en hoe jouw lichaam reageert op bepaalde aanrakingen. Naast het stimuleren van je erogene zones met jouw handen, kun jij jezelf natuurlijk ook bevredigen met een vibrator. Een vibrator gebruiken tijdens het masturberen zorgt namelijk vaak voor een extra intens orgasme. Hoe? Dat vertellen we je in dit artikel!

Een vibrator: is dat wat voor mij?

Het taboe om een vibrator te bezitten verdwijnt langzaam. Uit onderzoek van Ashley Madison, een datingwebsite voor mensen in een relatie, blijkt dat 85% van de Nederlandse vrouwen wel eens gebruik maakt van een vibrator. Wereldwijd is dat zo’n 75% van alle vrouwen. Overigens blijkt dat schaamte voor vrouwen nog altijd de grootste reden is om geen sextoy te kopen. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om seksspeeltjes online te kopen en anoniem bezorgd te krijgen, zonder dat iemand weet wat er in je pakketje zit.

Mocht je een seksspeeltje willen kopen, dan weet jij dus bij deze dat je geen uitzondering bent. Of het echt bij je past, weet je pas wanneer je het probeert.

Welke vibrator past bij mij?

Er zijn tientallen soorten vibrators voor vrouwen. Welke soorten je hebt en waar ze je stimuleren, leggen we hieronder uit. Zo ontdek jij welke vibrator het beste bij jou past.

Clitorisvibrator

Het beste seksspeeltje voor vrouwen is ongetwijfeld is de luchtdrukvibrator. Een paar jaar geleden werd deze bedacht door het merk Womanizer, maar tegenwoordig is hij in allerlei vormen en uitvoeringen verkrijgbaar. De clitorisvibrator is een sextoy met een kapje, dat jij over je clitoris plaatst. Door middel van luchtdrukstootjes wordt jouw clitoris gestimuleerd. Het lijkt net alsof je oraal wordt bevredigd. Dit speeltje is vooral geschikt voor vrouwen die naast penetratie ook clitorale stimulatie nodig hebben om een orgasme te bereiken. En eerlijk is eerlijk: dat is nagenoeg elke vrouw. Richt jij je tijdens het masturberen voornamelijk op je clitoris? Dan is een luchtdrukvibrator perfect voor jou.

Tarzanvibrator

Dit is misschien wel de bekendste vibrator: de rabbit– of tarzan vibrator. Dit soort vibrators hebben de langwerpige vorm van een penis, plus nog een extra uitsteekseltje (soms in de vorm van konijnenoortjes) om jouw clitoris te stimuleren. Je kunt zelfs van driedubbele stimulatie genieten bij sommige exemplaren: het andere uitsteekseltje stimuleert jouw anus. Deze toy is geschikt voor vrouwen die het liefst achterover leunen en genieten: je hoeft uitsluitend je speeltje vast te houden.

Wandvibrators

Deze massagestaaf gebruik je om jouw clitoris te stimuleren. De ronde kop biedt krachtige vibraties, waarmee zelfs vrouwen die lastig klaarkomen een orgasme kunnen bereiken. Er zijn ook opzetstukken verkrijgbaar, waarmee je jouw wandvibrator bijvoorbeeld als G-spotstimulator kunt gebruiken. Zoals gezegd helpt de wandvibrator vooral vrouwen die niet makkelijk klaarkomen en vrouwen die genieten van intensere stimulatie.

G-spot vibrator

Geniet jij ervan als jouw G-spot wordt gestimuleerd? Met een speciale vibrator gaat dat veel makkelijker dan met je vingers. Je moet dan namelijk een soort ‘kom hier’-beweging maken richting je navel. Een G-spot vibrator heeft een kromming, zodat hij makkelijk jouw gevoeligste plekje kan bereiken. Dit speeltje is vooral geschikt voor vrouwen die houden van G-spot stimulatie en het daarnaast geen probleem vinden om zichzelf te vingeren voor dubbel zoveel plezier en een extra intens orgasme.

Vibrator gebruiken tijdens het masturberen

Je hebt een vibrator gekocht en deze ligt nu in je nachtkastje te wachten op jullie eerste keer. Maakt het je nerveus? Nergens voor nodig!

Leer je vibrator kennen

Leer jouw nieuwe speeltje kennen, door hem eerst eens aan te zetten zonder hem verder te gebruiken. Schakel tussen de verschillende vibratiestanden, zodat jij kunt ontdekken hoe en hoe intens hij vibreert. Je zulk merken dat het alleen al prettig is om hem in je hand te houden.

Experimenteer, zonder te focussen op een orgasme

Kom je niet makkelijk klaar? Een vibrator gebruiken tijdens het masturberen kan dan helpen. Maar focus je eerst eens op het gebruik ervan zonder per se een climax te willen bereiken. Hierdoor ligt er minder druk op je soloseksexperiment en kun jij vooral genieten van de vibraties van je toy.

Gebruik jouw vibrator om een orgasme te bereiken

Van alleen het gebruik van een vibrator raak je misschien niet opgewonden. Veel vrouwen hebben lichamelijke- én mentale stimulatie nodig. Dit kun jij bijvoorbeeld vinden in de vorm van een fantasie, erotische audio of porno. Ben je voldoende opgewonden, laat dan de vibrator over jouw lichaam glijden. Eenmaal bij je meest gevoelige plekje aangekomen zet je de vibrator op een lage vibratiestand. Zo kun jij rustig ontdekken wat de juiste stimulatie voor jou is. Heb je meer vibraties nodig? Dan kun je hem harder zetten.

Tip: Vergeet niet om glijmiddel te gebruiken met je toy. Zo glijdt de vibrator makkelijker over en in je lichaam en voelt hij prettiger aan. Voor siliconen sextoys gebruik jij altijd een glijmiddel op waterbasis: dit voorkomt dat je speeltje wordt aangetast.

Combineer je handen met je sextoy

Als je het liefst jouw clitoris stimuleert met je vingers, maar het gevoel van een penis mist, dan is een realistische vibrator misschien iets voor jou. Hierbij heb je zowel dat gevulde gevoel, als de stimulatie van je eigen vertrouwde vingers. Of kies voor de Womanizer Duo: deze heeft twee motortjes voor je clitoris en G-spot die je beiden apart kunt instellen.

Wil jij je handen juist vrijhouden voor andere dingen? Misschien is de eerder genoemde Tarzanvibrator dan iets voor jou. Deze stimuleert zowel je clitoris als je G-spot.

Gebruik jouw seksspeeltje samen met je partner

Wil je extra intense stimulatie? Jouw seksspeeltje kan een extra boost aan het seksleven van jou en je partner geven. Met een extra paar handen en een mond, kan jouw lichaam nog beter gestimuleerd worden. En dat merk jij aan je orgasme. Het kan misschien wat onwennig voelen om een vibrator te gebruiken tijdens het masturberen, terwijl jouw partner aanwezig is, maar geloof ons: het is de moeite waard.

Lees ook: Opwindende seksspelletjes voor koppels

Maak je speeltje goed schoon na gebruik

Het is een beetje een anti-climax, maar toch is het schoonmaken van jouw vibrator heel belangrijk. Als jij je toy goed schoonmaakt, dan blijft hij in optimale conditie. Zo zorg je er voor dat je vele jaren plezier hebt aan jouw toy. Daarnaast bescherm jij je eigen lichaam tegen infecties. Schoonmaken kun je doen met lauw water en milde zeep, maar ook met een speciale toycleaner.

Lees ook: hoe kies je jouw eerste vibrator?

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?