Erotisch kerstverhaal: de Adventskalender

adventskalender

‘Dit is de laatste,’ zegt Manuel terwijl hij me de laatste kerstbal aangeeft. Het dunne glas voelt breekbaar aan en ik hang hem voorzichtig aan een tak. De lampjes van de kerstboom weerkaatsen op de ballen en verspreiden een zachte gele gloed. ‘Ziet er goed uit toch?’ vraag ik hem. ‘Heel goed. Er mist alleen nog één ding.’ Ik kijk hem na terwijl hij wegloopt en weer terugkomt met een grote groene doos in zijn armen. ‘Wat is dat?’ vraag ik nieuwsgierig. Hij antwoord met pretoogjes: ‘Een heel speciale adventskalender.’

Naughy and nice adventskalender

‘Naughty and nice’ lees ik voor. Manuel kijkt me veelbetekenend aan zet de doos onder de kerstboom. ‘Omdat we het er over gehad hadden dat we, nou je weet wel… dat we wel eens iets spannends wilden doen.’ ‘Dit is wel heel spannend,’ antwoord ik en ik voel hoe mijn nek en wangen rood worden. Manuel lacht en trekt me in zijn armen. Hij kust mijn voorhoofd, dan mijn mond en tot slot voel ik zijn lippen naast mijn oor. ‘We doen niks wat we niet willen.’

Aan jou de eer

Een paar dagen later is het zover: tijd om het eerste vakje open te maken. ‘Aan jou de eer,’ knipoogt Manuel. We zitten samen op het schapenvel dat ik voor de gelegenheid onder de kerstboom heb gelegd. Nerveus neem ik een slok van mijn wijn en open ik het doosje. Er zit een soort eitje in. Ik druk op de afstandsbediening en het begint te trillen in mijn hand. Manuel kijkt me geil aan en pakt het eitje uit mijn handen. Ik laat me zachtjes door hem achterover op het schapenvel drukken en geniet van zijn lippen in mijn hals. Ik giegel, omdat zijn stoppels me kietelen. Met het trillende eitje trekt hij een spoor over mijn lichaam en ik voel hoe mijn tepels stijf worden. Opgewonden door zijn aanrakingen knoop ik mijn top open. Zijn ogen worden groot als hij ziet dat ik er niks onder draag. Uiterst langzaam draait hij een rondje met zijn tong rond mijn ene tepel, terwijl hij de ander omcirkelt met het eitje. Ik weet niet wat ik lekkerder vind.

Zijn bruine ogen fonkelen

‘Ik wil meer,’ zucht ik en krom mijn rug voor hem. We hebben de hele dag toegeleefd naar het openen van het eerste doosje en daardoor ben ik behoorlijk opgewonden geworden. Met een soepele beweging haakt Manuel zijn duimen in de boord van mijn jeans en trekt hem naar beneden. Zijn bruine ogen fonkelen als hij ziet dat ik geen slipje draag. Kussend trekt hij een spoor van mijn borsten naar mijn navel. Het eitje volgt zijn spoor. ‘Ga door, kreun ik,’ en ik moet lachen om zijn geile blik. Met mijn hand in zijn nek kus ik hem diep. ‘Ik vind het nu al een geslaagd cadeau,’ zegt hij tussen het kussen door. ‘Hmm, ik ook.’

Hij heeft het eitje nog steeds in zijn hand

Het eitje is nu heel dicht bij mijn schaamlippen. Ik voel dat ik nat ben en klaar voor mijn eerste ervaring met dit trillende eitje. Met mijn ene been opgetrokken naast me geef ik Manuel alle kans om me te verwennen. Hij heeft het eitje nog steeds in zijn hand en trekt een spoor over mijn schaamlippen. Door mijn heupen te bewegen probeer ik hem richting mijn clitoris te sturen, maar hij vindt het leuk om me te plagen. Zachtjes laat hij het eitje een beetje in me glijden en haalt hem er dan weer uit.
‘Pestkop,’ mompel ik tegen zijn oor.

De trillingen duwen me bijna over het randje

‘Wil je dit liever?’ vraagt hij, op het moment dat hij het trillende balletje tegen mijn clitoris houdt. Mijn kreun is zijn antwoord. Hij blijft afwisselen: het eitje trilt tegen mijn clitoris, dan laat hij het weer in mijn vagina glijden. Het zweet parelt op mijn voorhoofd en mijn benen trillen als mijn orgasme zich aankondigt.
‘Ik kom bijna,’ waarschuw ik hem. ‘Zet hem alsjeblieft harder.’ Met de afstandsbediening zet hij de vibraties nog wat harder, terwijl hij mijn tepel likt en tegelijkertijd het eitje weer naar mijn clitoris brengt. Het lijkt net alsof al mijn zintuigen versterkt worden: ik ruik zijn vertrouwde, houtachtige geur, mijn eigen lichaam, voel de stoppeltjes die mijn huid kriebelen. En natuurlijk die heerlijke trillingen op mijn gevoelige clit, die me bijna over het randje duwen. Ik kreun hard als hij het eitje opnieuw bij me inbrengt, het glibbert eenvoudig naar binnen. Zijn tong glijdt over mijn clitoris en hij zuigt en likt er aan.

Mijn orgasme lijkt wel een minuut te duren

‘Ik kan het niet aan,’ zucht ik, maar Manuel likt door en ik druk zijn gezicht nog dichter tegen me aan. Hij blijft zuigen, terwijl het eitje binnen tegen mijn G-spot trilt. Mijn benen worden heet en mijn spieren trekken samen terwijl ik roep: ‘Ik kom!’ Manuel blijft aan mijn clitoris zuigen terwijl ik bijna explodeer. Mijn orgasme lijkt wel een minuut te duren, tot ik het echt niet meer aankan. Zachtjes trek ik hem naar me toe en verwijder tegelijkertijd het eitje. Het ligt zoemend naast me op het kleed, terwijl ik mijn sexy, heerlijke man zoen.

Mijn hart gaat als een bezetene tekeer, als ik zijn broek open maak. ‘Ik kan niet wachten op morgen,’ zeg ik met een knipoog. Zijn erectie springt me tegemoet, hij is het duidelijk met me eens.
‘Maar eerst nog even dit….’ Zachtjes streel ik over zijn penis en veeg wat voorvocht rond zijn eikel. ‘Dit was het beste idee ooit,’ antwoord hij met een kreun, terwijl ik hem diep in mijn mond neem.

De Adventskalender uit dit verhaal vind je hier

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?