Erotisch verhaal: Sneeuw, haardvuur en de sauna

Erotisch verhaal

“Het lijkt wel een sprookje,” schreeuw ik terwijl ik Finn’s middel extra stevig vastgrijp om niet van de sneeuwscooter te vallen. We scheuren door het witte landschap en mijn kersthart ontploft bijna van blijdschap. We zijn in Finland, om te genieten van een ultieme kerstvakantie en ons tienjarige huwelijk te vieren. Dennenbomen bedekt met witte poedersneeuw, het Noorderlicht, een sleetocht met husky’s en natuurlijk overnachten in een romantische blokhut: we gaan het allemaal beleven.

Lekker warm en een geweldig uitzicht

Koud tot op het bot komen we terug in onze blokhut. Tijdens de georganiseerde scooterrit is de open haard al aangestoken en ook de sauna is op ons verzoek klaar voor gebruik. Ik trek mijn handschoenen uit, stap uit de dikke snowboots en verwijder meerdere lagen sneeuwbestendige kleding. “Ik ga direct naar de sauna, kom jij ook?” Finn knikt en is druk bezig om zijn ski-jack uit te trekken. Ik lig op een dikke handdoek op het onderste bankje als Finn binnenkomt. Hij klimt op het bankje daar boven en gaat op zijn zij liggen, terwijl hij op een elleboog steunt en naar me kijkt. “Lekker warm en een geweldig uitzicht, wat wil je nog meer?” Ik kijk hem aan en zie dat zijn penis flink is gegroeid. Speels geef ik er een tik tegenaan. “Veel te warm hier, je  moet nog even geduld hebben.” Ik verheug me nu al op de rest van de avond.

Laten we in de sneeuw rollen

“Eigenlijk moeten we nu in de sneeuw rollen,” zegt Finn halfgrappend als we uit de sauna komen. “Jij bent gek, ga maar lekker zelf,” zeg ik huiverend. “Nee serieus, het schijnt goed te zijn om af te koelen,” antwoordt hij. Voor ik het weet is hij naar buiten gestoven en zie ik hem in zijn blote kont door de sneeuw rollen. Ik heb de slappe lach als hij bibberend weer de blokhut in stapt. “Nou, lekker opgefrist?” vraag ik terwijl ik mijn badjas nog wat dichter om me heen trek. Zijn blauwe lippen geven me woordeloos antwoord. Als hij ook zijn badjas heeft aangetrokken strek ik mijn armen naar hem uit en kus hem. “Kom, we gaan naar de haard om op te warmen.”

Op naar de volgende tien jaar

We zitten knus tegen elkaar op de bank, die we voor de gelegenheid wat dichter bij het haardvuur hebben geschoven. In plaats van champagne proosten we met warme chocolademelk met rum op ons tienjarige jubileum. “Op naar de volgende tien jaar,” glimlach ik terwijl ik in zijn armen kruip. Zijn duim streelt gedachteloos over mijn bovenarm, terwijl hij me steeds dieper kust. Hij pakt de lege mok uit mijn hand en zet hem op tafel. “Ik heb nog een verrassing voor je,” zegt hij, terwijl hij een doosje uit de zak van de badjas haalt. Mijn wangen gloeien, het ziet eruit als het doosje van een juwelier. Op het zachte beschermmateriaal ligt een witgouden ketting met een diamanten hangertje. Omdat het net zo fonkelt als de sneeuw, is zijn verklaring, en ik daarom altijd aan onze kerst in de sneeuw zal blijven denken als ik deze ketting draag.

Zijn ogen fonkelen

Zijn ogen fonkelen net zo hard als de diamanten hanger als ik voor de bank op mijn knieën ga zitten en zijn badjas opzij schuif. Eerlijk? Blowjobs bewaar ik vooral voor speciale gelegenheden en dit is er een. Ik adem diep in en verzamel speeksel in mijn mond. Zijn penis is duidelijk nog niet bijgekomen van de duik in de sneeuw, maar dat is niks wat ik niet kan fixen. Mijn tong glijdt een rondje over zijn eikel, terwijl ik met mijn hand zijn penis vast pak. Zachte kusjes worden afgewisseld met het likken van zijn eikel. Hij kreunt als ik hem helemaal in mijn mond neem. Zijn heupen bewegen zachtjes mee en mijn hand wrijft op en neer, terwijl ik afwisselend hard en zacht aan zijn eikel zuig. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en dat voel ik in mijn hele lichaam. Mijn borsten zijn gevoelig en het is nat tussen mijn benen.

Hij trekt met zijn tanden aan mijn tepelpiercing

“Kim, stop even,” kreunt Finn als hij bijna komt. “Ik wil jou eerst verwennen.” Ik knik naar het doosje op tafel: “Was dat niet genoeg verwennerij?” Al weet ik natuurlijk dat hij het nu over iets anders heeft. Hij klopt op de bank en ik ga naast hem zitten. Met één hand duwt hij me achterover en ik voel hoe het haardvuur die kant van mijn lichaam verwarmt. Finn trekt kussend een spoor van boven naar beneden over mijn lichaam, beginnend in mijn nek. Als hij van mijn tenen weer naar boven komt, kust hij elk gevoelige plekje. Tussen mijn benen, op mijn onderbuik en vervolgens besteed hij extra veel aandacht aan mijn tepels. Hij tikt tegen mijn tepelpiecing en trekt met zijn tanden aan de ander. Het duurt niet lang voor ik mijn clitoris voel tintelen.

Doorgaan! Harder!

Met een zachte klap tegen mijn billen geeft hij aan dat het tijd is voor ons favoriete standje. Ik ga op mijn knieën op de bank zitten, met mijn ellebogen steunend op de rugleuning. Finn komt achter me zitten en trekt mijn heupen naar zich toe. In één soepele beweging glijdt hij met zijn volledige lengte in me. Ik sluit mijn ogen van genot, als hij me met lange halen neemt. Plagend neemt hij me hard en dan weer zacht, tot ik hem smeek: “Harder. Doorgaan. Niet stoppen, alsjeblieft.” Hij verhoogt zijn tempo en beweegt precies tegen mijn G-spot aan. Mijn onderbuik tintelt zo hard dat ik denk dat ik straks ontplof van genot. Met mijn rechterhand stimuleer ik mijn clitoris, terwijl hij zijn handen op mijn borsten legt en met de piercings speelt. Ik heb ze nog niet zo heel lang, maar als je gevoelige tepels hebt kan ik het alleen maar aanraden. Met een harde kreun komt Finn klaar, terwijl ik mezelf tot een hoogtepunt vinger. Als ik even later fris gedoucht op de bank zit en naar de met lampjes versierde, besneeuwde bomen kijk, dan ik alleen maar denken: dit wordt de beste kerst ooit.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?