Erotisch verhaal: Goede voornemens

erotisch verhaal

“Zo te zien ben je toch wel blij om mij te zien,” zegt hij hijgend en met een sexy scheve glimlach. Met één hand veegt hij zijn mond af, terwijl hij met de andere hand zijn hoofd ondersteunt. Ik kijk naar beneden: naar mijn blote benen, mijn string die nog aan mijn enkel bungelt en mijn ex down there. “Je weet het, ik kan je toch niet weerstaan,” zucht ik. Hij kruipt omhoog en ik voel hoe zijn lichaam zwaar op me drukt. Met mijn handen in zijn nek druk ik hem dicht tegen me aan, tot ik hem ein-de-lijk kan kussen. Zijn stijve penis drukt tegen me aan en glijdt dan soepeltjes naar binnen. Hij zucht in mijn oor: “Ik vond je goede voornemens ook helemaal niet zo goed.”

Project ‘Niet meer sexen met de ex’

Ah ja, goede voornemens. Het heeft maar liefst twintig hele dagen geduurd voor ik mijn project ‘Niet meer sexen met de ex’ onder de mislukte goede voornemens kon scharen. Vijftien dagen, als je die opwindende fantasie meerekent waarbij ik mezelf bevredigde terwijl ik aan hem dacht. Maar fantasieën tellen niet, toch? En nu lig ik onder hem, te denken aan mijn lijstje goede voornemens, terwijl zijn lichaam ritmisch op en neer pompt en zijn tong rondjes draait in mijn hals. Het begon allemaal zo goed. Maar dit voelt ook zó goed.

Ze proest het uit

“Ik ga nooit meer naar bed met Justin,” verkondig ik trots aan mijn beste vriendin terwijl ik mijn champagneglas tegen dat van haar klink. “Sterker nog,” ga ik door, “ik zoek vanavond een leuke nieuwe man en die neuk ik helemaal suf.” Esther proest het uit, waardoor de champagne in mijn gezicht sproeit. Quasi-beledigd veeg ik de drank weg. “Geloof je me niet ofzo?” Ze steekt verontschuldigend een hand op. “Nee, dat is het niet. Ik geloof direct dat je een nieuwe man kunt strikken, ik ken je langer dan vandaag. Ik denk alleen wel dat het heel lastig voor je wordt om Justin nooit meer te zien.” “Nou, zien kan wel toch. Ik zei naar bed gaan.”

Hij draagt het parfum dat ik hem heb gegeven

Zien is geen probleem, dacht ik nog. Dus toen Justin me appte vanmorgen om vanavond af te spreken typte ik: Ik wil je best zien, maar we gaan niet met elkaar naar bed. Trots las ik mijn bericht nogmaals voor ik het verstuurde. Ik ben nog steeds dol op hem, maar niet als partner, en wil hem dus graag zien. Als ik de deur open doe is het eerste wat me opvalt dat hij het parfum op heeft wat ik hem heb gegeven. Het is stoer en kruidig en past perfect bij zijn nonchalante houthakkerslook. Hij trekt zijn jas uit en hangt hem aan de kapstok. Onder zijn jas draagt hij zijn kenmerkende rood met zwart geblokte overhemd, met daaronder een T-shirt. Zoals ik al zei: houthakkerslook. Zijn bruine haar zit warrig en ik moet mezelf tegenhouden om de lok op zijn voorhoofd niet even opzij te vegen. Voor zijn comfort dan hè.

Hij lacht zijn scheve, sexy glimlach

“Gelukkig nieuwjaar,” zegt hij terwijl hij me uitermate langzaam kust op mijn linkerwang, dan de rechter en tot slot op mijn mond. Ik maak me van hem los: “Dat is al drie weken geleden. En ik ga je niet meer kussen.” Om mijn woorden kracht bij te zetten loop ik bij hem weg. In de keuken schenk ik een glas wijn in voor hem. Met mijn eigen glas in mijn hand zak in weg in de bank. “Waarom wil je niet meer met me naar bed?” vraagt hij. We zijn dan misschien in het dagelijks leven geen goede match, met onze communicatie is niks mis. “Omdat… ik het gewoon niet meer wil. Het is niet goed voor me.” Hij lacht zijn scheve, sexy glimlach en zegt: “Jammer hoor.”

Hij trekt aan het bandje van mijn string

Een lege fles wijn later hang ik tegen hem op de bank terwijl we een serie kijken. “Dat wil ik nog eens met je doen,” zegt hij, terwijl hij naar het scherm knikt en zijn hand naar mijn borst kruipt. Mijn tepel reageert direct. “Dan heb je pech, want ik ga niet meer met je naar bed, weet je nog?” pruttel ik nog. “Ja, ja, dat heb je gezegd,” antwoord hij. Tegelijkertijd laat hij zijn hand over de achterkant van mijn rug glijden als ik mijn glas wegzet. Hij trekt aan het bandje van mijn string. “En deze heb je niet speciaal voor vanavond aangetrokken, zeker?” Ik voel me betrapt en mep op zijn borst. Hij kent me veel te goed. Met zijn vinger blijft hij het bandje volgen, langs mijn heup en naar de voorkant, tot het inmiddels rondom zichtbaar is boven mijn broekrand. “Ik wil het alleen iets beter inspecteren,” zegt hij, terwijl hij mijn jeans open knoopt.

Mijn clitoris klopt van verwachting

Gewillig gaan mijn heupen omhoog, als hij mijn broek naar beneden trekt. En als zijn vingers het bandje van mijn string volgen, siddert mijn lichaam. “Je bent hier echt goed in,” knipoogt hij. “We hebben nog niet gezoend,” antwoord ik en terwijl ik dat zeg, voel ik zijn mond. Niet op die van mij, maar in mijn lies. Hij hapt zachtjes in de huid alsof hij me op wil eten en mijn clitoris klopt van verwachting. Met zijn tanden trekt hij mijn string naar beneden. Als hij weer tussen mijn benen ligt, verkent hij met twee vingers mijn gevoelige plekjes. Met een natte duim draait hij rondjes over mijn clit. Zijn tong volgt het spoor van minuscule haartjes.

Hij is all in

Hij is all in en het kan me niks meer schelen wat voor goede voornemens ik ook alweer had. Hij likt me wild en hard en ik druk zijn gezicht hard tegen mijn lichaam om hem nog beter te kunnen voelen. Met zijn handen zorgt hij ervoor dat mijn hele lichaam in brand staat. Het ene moment trekt hij aan mijn tepels, het andere moment voel ik hoe hij mijn G-spot bereikt. “Wedden dat ik je kan laten spuiten,” gromt hij tussen twee likken door. Zijn haar hangt verleidelijk over zijn bezwete voorhoofd. Ik geef me aan hem over, denk aan alle dingen die hij nog meer met me kan doen om me in extase te brengen, zijn grote pik voorop. De gedachten daaraan helpen me over de drempel. Mijn tenen tintelen en mijn vagina staat in brand, als alles samenkomt en mijn vocht uit me druppelt. Hij kijkt op en knipoogt: “Zo te zien ben je toch wel blij om mij te zien.”

 

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?