Erotisch verhaal: Thuiskomen: haar kant – deel 4

erotische verhalen

Steffen is na het stappen thuisgekomen en direct weer vertrokken. Ik heb geen idee waar hij is en hij reageert niet op mijn berichtje. “Was het gezellig met Nick?” stuurde hij me midden in de nacht. Mijn antwoord was simpel: “Was jij echt met Mark in de stad?”. Ik vermoed al veel langer dat hij er een scharrel op na houdt, maar hoe weet hij van mij en Nick?

Lees ook: Thuiskomen deel 0, Thuiskomen: haar kant deel 1, deel 2 en deel 3

Mijn hart klopt opeens tien keer sneller

“Kom je thuis om te praten?” app ik hem ‘s middags. Ik heb van de zenuwen mijn nagelriemen al kapot gebeten en hij zal me toch ooit onder ogen moeten komen. We wonen samen! Hij antwoord niet, maar rond drie uur hoor ik zijn sleutel in het slot van de voordeur. Met zijn jas nog aan komt hij de woonkamer binnen en kijkt me aan met een blik waar ik van schrik. “Waar was je?” vraag ik bezorgd, maar hij lacht mijn vraag met minachting weg. “Alsof jou dat wat interesseert.” De tranen prikken in mijn ogen: “Natuurlijk interesseert dat me, ik was ongerust.” Hij kijkt me met gefronste wenkbrauwen aan en blijft stil. Hij zucht diep. “Wat?” vraag ik, inmiddels behoorlijk geïrriteerd. “Nou… zo zag het er niet uit toen je Nick’s pik in je mond had.” Mijn mond valt open van verbazing en mijn hartslag gaat opeens tien keer sneller. Mijn wangen voelen aan alsof ze koken.

“Ik wist gewoon dat je een ander had”

“Ik euh… hoe?” stamel ik. “Ik was iets vergeten en kwam het ophalen. Ik hoorde jullie in de badkamer, de deur was niet dicht. Maar wees gerust: ik ben niet boos. Ik ben direct naar mijn vriendinnetje gegaan en heb haar alle hoeken van haar slaapkamer laten zien.” Hij kijkt me uitdagend aan terwijl hij dit zegt en ik kook van woede. Sissend zeg ik: “Ik wist het. Vuile schoft dat je bent.” “He, jij je lolletje, dan ik ook,” antwoord hij neutraal, terwijl hij zijn jas uittrekt en op een stoel gooit. “Maar jij bent ermee begonnen,” zeg ik terwijl ik met mijn vinger in zijn borst prik. Ik ga door: “Ik wíst gewoon dat je een ander had. En dan ga ik niet in mijn eentje in bed liggen wachten.” Hij pakt mijn hand vast zodat ik hem niet meer kan prikken en trekt me mee naar de bank. “Kom, ik maak koffie en dan gaan we praten.” Verbaasd laat ik me in de kussens zakken.

Van zijn arrogante houding is niks meer over

“Het was gewoon heel spannend, een spanning die ik niet kon weerstaan,” zegt hij. “Hoe ze haar borsten onder mijn neus opschudde, haar billen in mijn gezicht drukte op het werk. Ik moest gewoon een keer… nou ja, afspreken. En toen jij er niet achter kwam vond ik het lastig om het af te kappen.” Hij slikt en kijkt me aan. Van zijn arrogante houding is weinig meer over. “En ik vermoedde dat jij nog steeds seks had met Nick, wat voor mij ook een soort excuus was om ermee door te gaan.” “Ik weet niet wat ik moet zeggen,” reageer ik met tranen in mijn ogen. “Ik heb het zelf ook gedaan, want ik zocht die spanning ook. Het maakt het niet goed, maar het was zo…” “Geil?” vraagt hij. “Ja, eigenlijk wel,” geef ik toe. Volkomen onverwacht kust hij me. En hoewel ik boos ben, ben ik ook opgelucht en opgewonden.

Mijn broek en slipje laat ik zakken

“Dus ze drukte haar borsten in je gezicht?” vraag ik, terwijl ik over zijn pik wrijf. Zijn ogen worden groot en knikt dan. “Bijna elke dag sinds ze bij ons werkt. En ze bleef maar appen.” “Dat doet Nick ook,” vertel ik hem vertrouwelijk. “En vraagt hij wel eens om foto’s?” vraagt hij. Ik knik, dat doet hij inderdaad. En soms ga ik er op in. Als ik dat aan Steffen vertel voel ik zijn pik verder groeien. Ik bevrijd hem uit zijn broek en aai over zijn lengte. “Vertel eens… stuurde jij ook wel eens foto’s?” Hij kreunt en sluit zijn ogen. “Ja, dat deed ik wel. Maar altijd zonder gezicht hoor.” “En wat stuurde zij allemaal?”, vraag ik terwijl ik hem in mijn mond neem. Hij beweegt zijn heupen op en neer om dieper in mijn mond te komen. “Foto’s van haar tieten, van haar kutje… met speeltjes erin.” Hij praat niet verder, maar een diepe kreun ontsnapt uit zijn mond. De gedachten aan een opgewonden Steffen met stiekeme foto’s winden me op. Ik laat zijn pik uit mijn mond glijden en ga staan. Mijn broek en slipje laat ik zakken en dan glijd ik over hem heen. Hij kreunt opnieuw: “Je bent zo nat.”

“Wat nog meer?”

“Wat nog meer?” vraag ik terwijl ik op en neer wip. Steffen helpt me door zijn handen onder mijn billen te houden. Hij stopt met zoenen en kijkt me even twijfelend aan, een blik waarmee hij vraagt: wil je dit echt weten? Maar ik knik en zeg: “Ik vind het super geil om te horen.” Hij zucht en zegt dan: “Ik heb haar tieten gelikt terwijl we op het werk waren. En ze heeft me gepijpt op het toilet.” Met zijn duim draait hij rondjes over mijn clitoris. In plaats van jaloers word ik geil van zijn verhalen. En hij heeft het door. “Toen heb ik haar gefilmd, zodat ik later met mezelf kon spelen toen ik het terug keek.” Hij kijkt me geil aan met halfgesloten ogen. Ik knik alleen maar, om hem aan te moedigen. “En daarna heb ik haar over de wastafel gebogen en keihard genomen.” Hij wipt steeds harder heen en weer en ik merk dat hij bijna komt. Ik denk aan mijn vriendje, die stiekem een of andere bimbo neukt op het werk en voel hoe mijn orgasme opbouwt. Tegelijkertijd komen we klaar. “Je moet me één ding beloven,” zeg ik als we tegen elkaar uithijgen. “Ja ik weet het, ik stop ermee,” antwoord hij. “Nee…” zeg ik en hij kijkt me verbijsterend aan. “De volgende keer wil ik dat je me stiekem belt, zodat ik kan meeluisteren.” Hij kreunt en kust me diep. “Dat beloof ik.”

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?