Erotisch verhaal: 2 + 2 is vier

erotisch verhaal

“Ik vind je heel aantrekkelijk,” zegt hij. Zonder blikken of blozen nog wel. “En zoals je weet hebben Ellen en ik een open relatie.” Ik kijk over mijn schouder en zie hoe mijn partner John en Ellen geanimeerd praten. Mijn wangen gloeien en ik vraag: “Wat probeer je me te zeggen?”

Vrijdagavondborrel

Zoals elke vrijdagavond borrelen John en ik met onze vrienden Charlie en Ellen. Charlie is een oude studievriend van John: samen maakten ze vroeger de stad onveilig. Maar dat is al bijna vijftien jaar geleden. John en ik zijn al twaalf jaar getrouwd en leiden het brave leventje wat je verwacht: met beiden een drukke baan en twee kinderen. Lieve kinderen, die elke vrijdagavond bij mijn ouders logeren. Zo kunnen wij ongestoord uit eten gaan, naar de film, gaan dansen of zoals vanavond: borrelen bij ons thuis. Charlie, John en ik zijn allemaal achter in de dertig. Ellen is wat dat betreft de vreemde eend in de bijt: ze is pas 23. Je kunt je voorstellen dat ik wat sarcastisch was toen Charlie haar vijf jaar geleden aan ons voorstelde. Jaloers was ik ook: ik was net bevallen van ons tweede kind, komt hij met een achttienjarige aanzetten. En eerlijk is eerlijk, ik maakte me ook zorgen over wat John van haar zou vinden. Maar goed: dat is verleden tijd en ze bleek goed in ons groepje te passen.

Met soepele heupen danst hij door de kamer

“Ik probeer je te zeggen, dat ik heel graag… met je wil dansen?” zegt hij vragend. We hebben al een paar wijntjes gedronken en ik voel me vrolijk en los. Ik stream een 90’s R&B playlist naar de speakers in de woonkamer, sta op en geef Charlie een hand. Terwijl Blackstreet en Aaliyah door de speakers knallen dansen Charlie en ik door de kamer. John en Ellen schenken nog eens bij en even voel ik een steek van jaloezie, als ik John naar haar decolleté zie kijken. Dat komt serieus bijna tot aan haar navel. Ik richt me weer op Charlie. Hij ziet er goed uit: getint, gespierd en net iets langer dan ik ben. Zijn sterke armen zijn goed zichtbaar in het strakke witte shirt dat hij draagt. Bewegen kan hij ook, met soepele heupen en niet te vergelijken met onze Hollandse moves. Als Usher’s zwoele stem door de speakers klinkt mompelt hij mee in mijn oor: “You make me wanna…“. Door zijn broek voel ik zijn stijve penis. Ik draai me om te zien of John naar ons kijkt, maar hij en Ellen zijn nog steeds druk in gesprek. Ze staan dicht bij elkaar en Ellen legt bij elke lach haar hand op zijn arm.

Haar tepels prikken door de luchtige stof

Ik word nerveus van Charlie en neem wat afstand. “Komen jullie ook dansen?” roep ik over de muziek. Ik dim de verlichting wat verder en geniet ervan om eindelijk weer eens te kunnen dansen met vrienden. De drank vloeit rijkelijk, maar we kunnen toch uitslapen morgen en dus neem ik nog een glaasje. Ellen en ik dansen dicht bij elkaar, aangemoedigd door de mannen. Ik voel me een beetje log naast haar ranke lijf, maar zet de gedachte snel uit mijn hoofd. Aan de geile glimlachen van Charlie en John te beoordelen, kunnen we er wel mee door. Ik zie dat ze geen bh aan heeft onder haar dunne top en kan niet geloven dat me dat nu pas opvalt. Vandaar dat John zo geïnteresseerd zat te kijken. Haar tepels prikken door de luchtige stof en ik voel de behoefte om ze even aan te raken. Alsof het het lot is, knalt opeens Pony van Ginuwine door de speakers. Ellen komt dichterbij en we bewegen onze onderlijven sensueel tegen elkaar aan. Om de mannen een showtje te geven en elkaar te plezieren. Ik voel dat ik nat word.

Mijn handen laat ik van haar billen naar haar borsten glijden

Terwijl ik met mijn handen over haar rug glijdt richting haar billen, beweegt Ellen haar mond naar me toe. Ze glimlacht verleidelijk, likt haar lippen en zoent me dan. Haar mond is warmer en zachter dan elke mannenmond die ik ooit heb gezoend en ik open mijn mond een beetje. Haar tong glijdt naar binnen en speelt met de mijne. De mannen joelen en high fiven elkaar en zijn zichtbaar opgewonden. Wij dansen verder, ik ben niet meer te houden. Mijn handen laat ik van haar billen naar haar borsten glijden. Haar tepels lijken zo mogelijk nog harder dan net en voorzichtig schuif ik haar top een beetje opzij. Ze kreunt als ik een tepel tussen mijn duim en wijsvinger neem en er zachtjes in knijp. Ik beweeg mijn mond naar haar andere tepel en zuig er krachtig aan. Wat een lijf, gaat er door mijn hoofd. Haar borsten zijn perfect: stevig en met kleine bruine tepels. Als ik mijn ogen open en naar John kijk zie ik een gelukzalige glimlach om zijn lippen. Zijn ene hand beweegt over zijn stijve pik in zijn jeans. Hij kijkt me vragend aan.

Zijn handen kruipen steeds verder naar beneden

Het laat ook Charlie niet onberoerd. Hij komt steeds dichterbij, tot hij opeens heel dicht tegen me aan staat. Hij zoent Ellen, terwijl ik tussen hen in sta. Dan voel ik zijn handen op mijn heupen en naar de voorkant van mijn jeans glijden. Hij trekt me tegen zich aan en zijn handen kruipen steeds verder naar beneden. Als hij zijn hand tussen mijn benen steekt, kijk ik snel naar John. Wat vindt hij er van en moet ik stoppen? Maar hij knipoogt en beweegt richting Ellen. Ik slik, voel weer die bekende steek van jaloezie als ik naar haar perfecte verschijning kijk. Ze heeft er duidelijk zin in, beweegt zich nu sensueel tegen de pik van mijn man. Hij laat zich dat geen twee keer zeggen en neemt direct haar door mij ontblote borsten in zijn handen. Kreunend rijdt hij tegen haar aan, terwijl Touch It van Monifah speelt. Hij zoent haar in haar nek, terwijl Charlie hetzelfde bij mij doet. Ik voel zijn stijve penis hard tegen mijn billen drukken en zijn vingers zoeken hun weg naar mijn intieme plekje. “Wat ben je lekker nat,” zucht hij in mijn oor, terwijl hij met twee vingers rondjes draait om mijn clitoris. Ik gooi mijn hoofd in mijn nek en nodig hem op die manier uit voor een sensuele kus. Mijn tweede kus vanavond met iemand anders dan mijn man…

Terwijl hij mijn T-shirt uittrekt kijk ik hoe mijn man Ellen uitkleed

Ellen en John lopen hard van stapel: hij zit inmiddels op de bank en zij zit met ontbloot bovenlijf bovenop hem. Ze leunt achterover terwijl ze op zijn knieën steunt en hij geniet van haar perfecte, pronte 23-jarige borsten. “Daar heeft nooit een kind uit gedronken,” denk ik wrang, tot ik mezelf tot de orde roep. Nog geen tien minuten geleden genoot ik zelf van haar borsten, waar komt dat jaloerse gedrag toch vandaan? Charlie heeft inmiddels mijn broek naar beneden gestroopt, zodat ik alleen in mijn slipje en shirt sta. Gelukkig heb ik me vanmiddag nog geschoren en draag ik mijn mooiste lingerie. Hij kijkt goedkeurend en geeft een kusje aan de voorkant van mijn slip. Dan staat hij op en dirigeert mij ook naar de bank. Terwijl hij zijn en mijn shirt uittrekt, kijk ik hoe mijn man Ellen uitkleed. Natúúrlijk heeft ze een miniscuul stringetje aan, wat weinig aan de verbeelding overlaat. En waar ik me heb geschoren, lijkt zij wel gewaxt. John kijkt botergeil naar dat perfecte lijf, trekt snel zijn broek en boxer uit en nodigt haar weer uit op zijn schoot. Ik kan mijn ogen niet geloven.

Zijn mond verwend me als een pro

Charlie geeft me geen tijd om te verwerken wat er gebeurt, want zijn tong verkend inmiddels mijn vagina. Met zijn handen onder mijn billen geniet ik van zijn mond die me verwend als een pro. Hij likt, zuigt en brengt eerst twee en dan drie vingers naar binnen. Met één natte vinger zet hij iets later wat druk op mijn anus, terwijl hij steeds harder zuigt aan mijn clitoris. Ik kan niet geloven wat me overkomt, maar na een minuut of vijf krijg ik een heftig orgasme. Met een lome glimlach veegt Charlie zijn gezicht schoon en kust me diep. Ik bevrijd zijn dikke penis uit zijn broek en wrijf er overheen. Het gekreun en gesteun naast me op de bank wordt heftiger en ik zie dat Ellen hard op de pik van John rijdt. Naakt, met alleen haar schoenen aan. John glimlacht als een kind op kerstochtend, terwijl hij haar aan haar heupen heen en weer beweegt. Afwisselend ligt hij met zijn hoofd op de rugleuning van de bank of likt hij aan haar borsten. Dan tilt hij haar met één arm op en legt haar op haar rug op de bank. Ik zie hoe hij haar plaagt door zijn penis steeds maar een heel klein beetje naar binnen te schuiven.

Hij glijdt heel langzaam naar binnen

Charlie blijft niet achter. Hij neemt een perfecte positie aan waarop ik hem kan pijpen. Maar ik wil hem diep in me voelen, dus ga snel op mijn knieën op de bank zitten. Verleidelijk kijk ik over mijn schouder en nodig hem uit om me te nemen. Hij werpt een blik op John en Ellen, die eruit zien alsof ze in een pornofilm meedoen. Charlie zet zijn eikel tegen mijn natte vagina en glijdt heel langzaam naar binnen. Ik nodig hem uit om me harder te nemen, maar hij doet het langzaam, sensueel. Alsof hij het moment wil rekken. John wil van positie wisselen en ik grijp mijn kans, door hem opzij te dirigeren en naar Ellen te kruipen. Zij ligt nog steeds op haar rug op de bank, een perfecte positie om door mij gelikt te worden. Ze is inderdaad gewaxt, denk ik, terwijl ik zachte kusjes op haar clitoris geef. Met het puntje van mijn tong draai ik rondjes om haar gevoeligste plekje. John laat geen kans onbenut en staat met zijn stijve naast haar gezicht.

We wisselen van positie: nu is het mijn beurt om te liggen

Terwijl Charlie mij van achteren neemt, lik ik Ellen naar een hoogtepunt, die op haar beurt weer mijn man verwend met haar mond. Het is een onwerkelijke situatie, ongelofelijk geil bovendien. Ik kan niet geloven wat er allemaal gebeurt. Ik geniet van de dikke pik van Charlie en van de opwinding die John en Ellen veroorzaken. Met zijn vingers probeert Charlie mij naar een hoogtepunt te brengen. Steeds sneller draait hij rondjes met zijn vingers, terwijl hij me ook steeds sneller neemt. Met een harde kreun bereikt hij een hoogtepunt, maar ik ben er nog niet. Gelukkig is Ellen er ook nog. We wisselen van positie: nu is het mijn beurt om te mogen liggen, terwijl ze mij verwend met haar mond.

Ze zit met haar verleidelijke billen omhoog

John maakt gebruik van het feit dat ze met haar verleidelijke billen omhoog op de bank zit. “Mag dit?” vraagt hij haar, terwijl hij met zijn vinger met haar anus speelt. Ze knikt en John laat zich dat geen twee keer zeggen. Hij wil altijd anaal, maar ik wil er niks van weten. “En dit?” vraagt hij en ik zie dat hij inmiddels twee vingers naar binnen brengt. “Hey knapperd,” zegt Ellen terwijl ze achterom naar John kijkt. “Je mag me daar ook lekker nemen.” Ze geeft me een knipoog en stort zich weer op mijn clitje. Ik zie hoe John zijn penis nat maakt met haar vocht en voorzichtig bij haar naar binnen gaat. Een, twee, drie halen en ook hij bereikt zijn hoogtepunt. Het maakt mij zo geil, dat ik kronkel op de bank. Met mijn onderlijf druk ik nog harder tegen haar gezicht en ik voel het diep van binnen kloppen. Ellen voelt het perfect aan, beweegt haar vingers tegen mijn G-spot terwijl ze steeds sneller en harder likt. Na een tweede orgasme zak ik gelukzalig weg in de bank. Als John en ik later in bed liggen, doen we het nog eens dunnetjes over. Denkend aan Ellen’s mond op mijn gevoelige plekje, kom ik voor de derde keer klaar.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?